نمونه بارز سرعت استاندارد را خیلی وقت بود ندیده بودیم از بس بیراک گفت گفت استاندارد اندیشه هم گفت جدیداش ببینن این غول بی شاخ و دم را / همش تقصیر بیراکه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمونه بارز سرعت استاندارد را خیلی وقت بود ندیده بودیم از بس بیراک گفت گفت استاندارد اندیشه هم گفت جدیداش ببینن این غول بی شاخ و دم را / همش تقصیر بیراکه![]()
نه بابا احتمالا ترافیک بالا بوده چون دیروز فکر کنم سرور خراب بود چون من 678 می گرفتمولی سرعتی که مودمم اومده بود روی خط 1.5 مگا بیت پر سکند بود این یعنی اینکه سرعتو پایین نیاوردن
![]()
آقا من دنباله سایتی می گردم که کی های کسپر اسکای رو بزاره و خیلی هم آسون بشه دانلودش کرد مرسی
دیشب مثل اینکه سرور اندیشه قاطی کرده بود نمیتونستن شیرو ببندن تا ساعت 1:40 سرعت من حدود 130-140 بود
بعد یه دفعه ساعت 1:40 کامل شیرو بستن اینترنتم قطع شد
دوباره حدود 2 وصل شد ولی سرعت زیر 20 بود![]()
دوستانی که --- می خواهند به من پیام خصوصی بدن با این کار مشکل پینگ تا حد زیادی بهتر میشه .
با این vpnشما می توانید از ip5 کشور استفاده کنید که در صفحه پیش تو ضیح داده شد.
باید بگم که این --- پهنای باند نامحدود داره .
واگر در یک سرور سرعت خوب نبود شما می توانید از 4 سرور دیگر استفاده کنید .
برای اطلا عات بیشتر پیام خصوصی بدهید.
الان ساعت 1:30 ظهر سرعت فوق العاده پایینه...به زور دارم پیج باز میکنم....
اطلاعیه
فیلتر شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
btjunkie امولسیون همه ترکرهاس کلی ترکر رو جمع میکنه تعداد سیدها و پییر هاش رویاییه
درباره سرعت دیشب هم بگم که حول و حوش ساعت ۴ اینا سرعت دیگه خوب شده بودش /
سلام
امروز اینتر نت مشکل داشته من که تریس می کردم مشکل رو می دیدم ولی الان مشکل نداره یه چیزی دانلود کن از میهن دانلود بیبنم سرعتت چنده(کارکان)
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
آخه من موندم شما چرا به پشتیبانی زنگ نزدین الان از نرم افزارای خوبی استفاده می کنن
سرعت دانلود دیروز تا امروز ظهر حسابی پایین بود ... الان بهتر شده و امبدوارم سرعتها به حالت قبل برگرده
اما کیفیت و سرعت وبگردی افتضاح شده
یا سایتها بالا نمیاد یا خیلی دیر لود میشه ... یه سایت الان سریع باز میشه یه دقیقه بعد ارور میده!
البته گویا مشکل از اندیشه نیست و سایر PAP ها و ISP ها هم چنین مشکلی دارند
از وقتی مخابرات افتاده دست سپاه ، روز به روز اوضاع اینترنت داره بدتر و بدتر میشه![]()
خبر فوری شایدم بیات شده:
katzforums.com با همت مضاعف بچه های مخابرات فیل.ر شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)