مرسیدستت درد نکنه . پیرشی جوون
. راستی مگه ساسکه برگشته ؟
ساراتوبی مگه نمرده بود ؟
هاشیراما ؟!!!!!!!!!!!
من الان اونجایی رو دارم میبینم که اون موجود تو آکاتسکی یهو وسط جمع کاگه ها اومد گفت ساسکه اینجاست ، خیلی باحاله![]()
مرسیدستت درد نکنه . پیرشی جوون
. راستی مگه ساسکه برگشته ؟
ساراتوبی مگه نمرده بود ؟
هاشیراما ؟!!!!!!!!!!!
من الان اونجایی رو دارم میبینم که اون موجود تو آکاتسکی یهو وسط جمع کاگه ها اومد گفت ساسکه اینجاست ، خیلی باحاله![]()
آقا شما تو این تاپیک نیا : دی
اینجا ما همه مانگایی هستیم و برای همین خیلی جلوییم اینا رو بخونی کل داستان واست لو میره . جواب سوالاتون :(اگه لو رفتن واستون مهمه باز نکنید اسپویلر ها رو)
محتوای مخفی: ساسکه
محتوای مخفی: هوکاگه ها
یه سوال دیگه هم دارم تا حالا چند قسمت پخش شده؟ من تا 201 دیدم
اولا آقا خودتیمودب باش
دوما نتونستم خودم رو نگه دارم باز کردم
. مرسی خیلی هیجانی شد
درضمن چرا نیام اینجا همه دارن درباره ناروتو حرف میزنن منم دوست دارم خب![]()
Last edited by elmira.saadati; 15-09-2013 at 18:09.
330 قسمت اومده از شیپودن .
نگفتم نیا ، گفتم بهتره نیای : دی
ما سعی میکنیم از این به بعد اسپویلر بذاریم که همه بتونن بیان .
پیشنهاد میکنم شما سریع از رو فیلر ها(اونایی که طبق مانگا نیستن و داستانشون اصل نیست و سازنده های انیمه از خودشون در اوردن) بپری که برسی به آخرین اپیزودی که اومده و بعدش شروع کنی به مانگا خوندن مثل ما . اگه انگلیسیتون خوبه میتونید هر 4 شنبه چپترای جدیدو بخونید . اگه خوب نیست هم یکی دو روز بعد از انتشار چپتر جدید به فارسی ترجمه میشه و توی دنیای انیمه گذاشته میشه .
بهزاد ، kortol و دیگر دوستان ، فکر کنم دیگه کم کم باید از اسپویلر استفاده کنیم : دی
چون اگه یه نفر برای اولین بار بیاد تو تاپیک کل داستان واسش لو میره .
آره دیگه
دوستان انیمه ای زیاد شدن توی تاپیک و برای رعایت حال دوستان باید از اسپویلر استفاده کنیم
ساسکه در ادامه داستان میمیره مگه خبر نداری ؟ ناروتو میزنه میکشتش ...راستی مگه ساسکه برگشته ؟![]()
خدا بیامرزه ساسکه رو ...
پ.ن : آخی دلم خنک شد , چقدر بدم میاد این دخترا ساسکه رو دوس دارن![]()
آخ آخ ای گفتی : دیپ.ن : آخی دلم خنک شد , چقدر بدم میاد این دخترا ساسکه رو دوس دارن![]()
ساسکه = یک موجود مغرور ، ضعیف(به نسبت ناروتو) ، حسود و فوق العاده جوگیر که صرفا به دلیل تیپش طرفدار داره .
کاراکتر خوش تیپ ، قوی و در عین حال بسیار مثبت ----> گارا-ساما !
نخیرم اگهساسکه
بمیره که دیگه هیچی . چرا به ساسکه توهین می کنین
به خاطر عشق به داداشش همه کار داره میکنه . بی ادبا
راستی یه سوال اسپویلر و فیلر چی هستن ؟فیلر منظور داستانهایی هستش که با داستان اصلی فرق میکنه و برای خودش سوا هستش؟مثل( اون کساییه که به دهکده کونوها حمله کردن و زامبی درست میکردن و اون پسره که چاکرای نه دم رو داشت )
Last edited by elmira.saadati; 16-09-2013 at 01:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)