سلام
چگونه می توان هنگام تایپ انگلیسی و فارسی چپ چین را به راست چین و بالعکس تبدیل کرد؟
و همچنین هنگام تایپ انگلیسی در صورت تایپ یک سیمبل آن سیمبل در سمت چپ عبارت قرار می گیرد؟
سلام
چگونه می توان هنگام تایپ انگلیسی و فارسی چپ چین را به راست چین و بالعکس تبدیل کرد؟
و همچنین هنگام تایپ انگلیسی در صورت تایپ یک سیمبل آن سیمبل در سمت چپ عبارت قرار می گیرد؟
سلام
از اینها استفاده کن:
![]()
منظورت همین بود دیگه؟
درسته و برای رفع این مشکل باید کلکی زد.
بعد از سیمبل حرف ال کوچیک انگلیسی رو بنویس بعد سفیدش کن.
مثل :
Hi☺l
[QUOTE]درسته و برای رفع این مشکل باید کلکی زد.
مثل :
[Hi☺l[/QUOTE
ممنون ولی متوجه نشدم. یکم بیشتر توضیح بدید لطفا!
[QUOTE=bijandarbari;6464593]با اجازهی ماریو ...درسته و برای رفع این مشکل باید کلکی زد.
مثل :
[Hi☺l[/QUOTE
ممنون ولی متوجه نشدم. یکم بیشتر توضیح بدید لطفا!
شما جملهی انگلیسیتون رو تا ته که نوشتین، حالا میخواین علامت سوال یا هر چیز دیگهای بذارید تهش، بذارید
بعدش در پایان حرف l رو به طور مثال تایپ کنید، همون حرف تایپ شده رو فقط سلکت کنید و بعد، از قسمت انتخاب رنگ، سفید رو براش انتخاب کنید تا دیده نشه ...
این جوری جملهی انگلیسی به درستی نشون داده میشه و علامت آخرش نمیاد اول، چرا؟ چون یه حرف در پایان جمله داریم
واقعا کلک جالبی بود.
ممنون.
سیستمم ویروسی شده و در همه درایوها و پوشه ها یه نیوفولدر ساخته شده که معلوم نیست چیه . میخوام ویندوزو طوری عوض کنم که هم از شره این ویروس خلاص بشم . هم اینکه برنامه های روی سیتم رو از دست ندم و درضمن مودم ای دی اس المم ریمو نشه و نیاز به نصب دوباره نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید .
برو به اینجا :
یه نگاه هم به این بنداز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی سوالت رو همونجا بپرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون که راهنماییم کردین
من چطوری مثل بقه اکس بزرک در قسمت پایین بزارم رفتم تو امضا ها ولی نشد من را راهنمایی نمایید
مثلا کی عکس بزرگ گذاشته تو امضاش؟
تصویر بزرگ بذاری تو امضات این پیغام رو میده:
- امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد .
یه سوال : این دو تو ابعاد یعنی چه ؟ امضا یا تصویر ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)