سلام اگه بخوایم دریک سلول اکسل شماره تلفن واردکنیم چکارکنیم تاوقتی که اینتر میزنیم که شماره ذخیره بشه صفر اول شماره تلفن پاک نشه ممنون میشم جواب بدید.
سلام اگه بخوایم دریک سلول اکسل شماره تلفن واردکنیم چکارکنیم تاوقتی که اینتر میزنیم که شماره ذخیره بشه صفر اول شماره تلفن پاک نشه ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست عزیز لطفا یه توضیح بدید ممنون
باید فرمت سلول رو به تکست ( text ) تغییر بدی
format cells ........... number........ text
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسطnemesis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میخوام از طریق conditional formating دستوری رو بنویسم که مثلا تمامی افرادی که سن اونها بالا 22 سال هست رو مشخص کنه.اما نمیخوام فقط سلول سن رو رنگی کنه میخوام اون سطر رو کلا رنگی کنه
مثلا اگه 24 رنگش قرمز شد کلاً نام و نام خانوادگی و رشته رو هم که مربوط به همون سطر میشه رنگی کنه
سلام ابی جان خدمت شما عرض کنم در کاندیشنال فرمتینگ، تک تک سلهای ردیف اول رو فرمول میدی که اگه فلان سل خاص فلان شرایط رو احراز کرد؛ مثلن رنگ سلول تغییر کنه، بعد با فرمت پینتر ( Format Painter ) فرمت رو میبری به تمام محدوده!
با سلام دوست عزیز
خودت یه نمونه فرضی درست کن بزار من خودم ببینم متوجه میشم چی شده
ولی یادمه قبلا یه بار اینکارو کرده بودم و برای اینکار یه فرمولی بوده که کلا اون فیلد رو می گرفتی بعد یه جای دیگه مشخص می کردی و همونجا خواستو برات اجابت می کرد ممنون میشم اینم بگم که این اصلاعاتی که من وارد کردم به ترتیب نیستن یعنی ممکنه بیشترین امتیاز توی این لیست 100 نفره توی ردیف 30 قرار گرفته باشه و دوم امتیاز که بیشترین امتیاز رو داره توی ردیف اول باشه ممنون میشم راهنایی کنید با تشکر
سلام دوستان من چطور میتونم این سایتو بیارم تو اکسل یعنی هر وقت گزینه رفرش اکسل رو میزنم این سایت رفرش شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از پاسخ دوستان
سلام به همه
ممنون از اطلاعاتتون
میخاستم ببینم چه طوری میشه تو اکسل یه تا بع دلخواه وارد کرد که این تابع 3 تا پارامتر داشته باشه و اکسل از ما بخواد اکه به این پارامتر ها عدد بدیم و بعد نمودار این تابع رو بر اساس ورودی های مختلف ما رسم کنه ...
خیلی نیاز دارم متشکر
سلام این را چطور باید در اکسل رسم کرد ؟؟؟؟؟؟
![]()
خیلی آسون با استفاده از یک فرمول if ساده
نمونه فایل رو گذاشتم. امیدوارم به دردت بخوره
هر چی گشتم نتونستم بخش آپلود سایت رو پیدا کنم شاید هم نداره.
به هر حال ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز میشه بگی این فرمول if رو کجا نوشتید . لطفا بیشتر توضیح بدید
Last edited by ebibarati; 01-05-2013 at 08:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)