تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 585 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چون قیمت واقعیش 240 دلار هست و البته یک کارت از رده خارج به حساب میاد.
    منظورتون از رده خارج چیه؟
    اخه من همین گرافیک رو دارم خیلی هم عالی جواب می ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال؟
    فرق پردازشگر 8800gts مثلا کلاب با کمپانی های دیگه چیه؟
    اگر فرقی ندارن چرا قیمتشون تو ایران اینقدر مختلف هست؟
    با توجه به اینکه خارج از ایران هر جا بری قیمت تمام کمپانی ها یکسان هست(تو اینترنت سرچ کنین ببینین)

ایا این نشان دهنده طمع بیش از حد بسیاری از وارد کننده ها نیست؟؟؟

.....

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظورتون از رده خارج چیه؟
    اخه من همین گرافیک رو دارم خیلی هم عالی جواب می ده
    از رده خارج یعنی دیگه تولید نمیشه و جایی توی Roadmap های NVIDIA نداره... یعنی کارتهای بهتر با قیمت کمتر وجود دارند و جایگزین این کارت شدند

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

آیا XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX که در Rayansaba دویست و هشتاد هزار تومان ، قیمت داره ، Overclock شده ؟؟
    اگه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟

با سپاس

داره خودمونی میشه amirfour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام به دوستان و مديران عزيز
    من مخوم يك كارت گرافيك در رنج 150 هزار تومان و يك مانيتور ال سي دي در رنج 270 هزار تومان بخرم پيشنهاد شما چيست لطفا كمكم كنيد؟؟؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آیا XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX که در Rayansaba دویست و هشتاد هزار تومان ، قیمت داره ، Overclock شده ؟؟
    اگه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟

با سپاس
    گه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟
    نه
    280 تومن واسه ميخواي پاي اين پول بدي HD 4850 بخر كه خيلي سرتره

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یه سوال؟
    فرق پردازشگر 8800gts مثلا کلاب با کمپانی های دیگه چیه؟
    اگر فرقی ندارن چرا قیمتشون تو ایران اینقدر مختلف هست؟
    با توجه به اینکه خارج از ایران هر جا بری قیمت تمام کمپانی ها یکسان هست(تو اینترنت سرچ کنین ببینین)

ایا این نشان دهنده طمع بیش از حد بسیاری از وارد کننده ها نیست؟؟؟

.....
    پردازشگر ها که یکین . ولی مثلا چیپ های مورد اسفاده . گاهی اوغات خنک کنده ها و... هم در قیمت تاثیر دارن
    تا حدی به خاطر وارد کننده هاس . البته اسم کمپانی ها هم بی تاثیر نیست
    فک نمیکنم جای نگرانی باشه. . ولی کلا 280 تومن زیاد برای 8800gt
    با سپاس
    سلام به دوستان و مديران عزيز
    من مخوم يك كارت گرافيك در رنج 150 هزار تومان و يك مانيتور ال سي دي در رنج 270 هزار تومان بخرم پيشنهاد شما چيست لطفا كمكم كنيد؟؟؟
    کارت گرافیک رو میتونی nvidia geforce 9600gso بگیری
    مانیتور هم میتونی W1952 از LG رو بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخه‌ چیپست سیستم من اینتله‌. اون وقت مشکلی نداره‌ که‌ از ATI استفاده‌ کنم چون معمولا ATI رو برای AMD میبندن؟

تازه‌، من گفتم که‌ قیمتش 70 تومن بیشتر نباشه‌ اما این کارت رو تو رایان صبا زده‌ 108 تومن یعنی 40 تومن بیشتر از بودجه‌ من؟
    لطفا یه‌ کارت گرافیک مناسب بهم معرفی کنین.

ممنون
    Last edited by mobile6600; 28-06-2008 at 17:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام یه سوال کوچیک یه نفر تو تهران 8600gt ddr3 256 ا برد giga را میده 102 در صورتی که این گرافیک با همین برد توی اصفهان که من زندگی می کنم 120 تومانه ؟!؟1؟
    به نظرتون فرقی دارن این دو تا یا این 18 تومان به خاطر تفاوت قیمت اصفهان و تهرانه یا اینکه تهرانیه داره چرت میگه؟
    برد گیگا خوب هست راستش من دنبال ارزونترین بودم تو اصفهان زیر 117 نبود توی تهرانم 2 و 3 مدل ÷یدا کردم که این از همه ارزون تر بودکسی ارزون تر سراغ داره تو تهران ؟ اگر داره میشه شماره طرف را خصوصی برام بفرستید اخه برادرم تهرانه فقط نمی تونه بره بگرده برای همین اگه جایی مشخص باشه می تونه برام بگیره بفرسته
    ممنون می شم راهنماییم کنید

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام یه سوال کوچیک یه نفر تو تهران 8600gt ddr3 256 ا برد giga را میده 102 در صورتی که این گرافیک با همین برد توی اصفهان که من زندگی می کنم 120 تومانه ؟!؟1؟
    به نظرتون فرقی دارن این دو تا یا این 18 تومان به خاطر تفاوت قیمت اصفهان و تهرانه یا اینکه تهرانیه داره چرت میگه؟
    برد گیگا خوب هست راستش من دنبال ارزونترین بودم تو اصفهان زیر 117 نبود توی تهرانم 2 و 3 مدل ÷یدا کردم که این از همه ارزون تر بودکسی ارزون تر سراغ داره تو تهران ؟ اگر داره میشه شماره طرف را خصوصی برام بفرستید اخه برادرم تهرانه فقط نمی تونه بره بگرده برای همین اگه جایی مشخص باشه می تونه برام بگیره بفرسته
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    اينطور كه من از دوستان شنديم تو اصفهان قطعات كامپيوتر خيلي گرونه هر برندي بود بگير فقط DDR3 باشه اگر هم پولت برسه حدود 140-150 كه 9600GSO حدود دوبرابر اين قدرت داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •