مرسی عرشیا جان.
میشه لینک اینا رو بدی؟ یا اگر نداری لطفاً اسم انگلیسی منشی تلفن رو هم بنویس.
منظورم هر بنامه کاربردی که میتونه مفید باشه و اکثراً روی گوشی هاتون دارین.![]()
مرسی عرشیا جان.
میشه لینک اینا رو بدی؟ یا اگر نداری لطفاً اسم انگلیسی منشی تلفن رو هم بنویس.
منظورم هر بنامه کاربردی که میتونه مفید باشه و اکثراً روی گوشی هاتون دارین.![]()
بهترین ivcm هست ...
شطرنج را من دارم ولی حال گذاشتنشو ندارم.
برات میل کنم؟
عرشیا نه،ارشیا.عرشیا عربیه،ولی ارشیا فارسی اصیله!
اسمش Mobi Genie هست اگه اشتب نزده باشم.تو انجمن نرم افزار بسرچ به راحتی هر چه تمام تر تاپیکشو میاره.![]()
سلام.
شرمنده بخدا. اشتباه از من بود. به ضم خودم بزرگترین توهین رو ه شما کردم، چون شما رو عربی صدا کردم، یعنی زبونی که آدماش پست ترین و کثیف ترین جونوران روی زمین هستن. ببخشین. VIVA PARSI. فقط پارس و پارسی
------------------
دوستان اگه لطف کنین لینک رو بزارین ممنون میشم.
راستی یه برنامه دیگه که خیلی لازمش دارم، برنماه ای هستش که من بتونم شماره هایی رو که من می خوام بهش بدم و اونم بزاره توی Black List خودش و اون شماره ها نه بتونن زنگ بزنن و نه مسیج بدن. میشه کمک کنی؟
راستی من می خوام با کابل گوشی (USB) فیلم، عکس، موسقی و . . . از روی گوشی بریزم روی کامپیوتر یا بالعکس.
چطور این کار رو بکنم؟! دقیقاً می خوام مثل زمانی باشه که از رم ریدر استفاده می کنیم!
وقتی کابلو به گوشیت وصل میکنی ، از منویی که میاد گزینه ی data transfer رو انتخاب کن ......
میدونم از این گزینست، اما وقتی می زنم میگه که رم نباید واسه مسیج ها باشه. منم مسیج ها رو میندازم روی گوشی، اما بعدشم بازم میگه رم توسط برنامه دیگری در حال اسفاده میباشد. گوشی رو هم خاموش و روشن میکنم، اما بازم میگه توسط برنامه دیگری در حال استفاده میباشد!
خوب مشخصه برنامه ای مثلا ضبط صدا یا منشی تلفنی نصب کردی ... برنامه ای که با روشن کردن گوشی دوباره میاد بالا و مانع میشه
حالا چیکارش کنم؟ از کجا بدونم چه برنامه ای هستش؟
شایدم برنامه تغیییر فونت باعث این کار بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)