تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 3195 اولاول ... 2903403803863873883893903913923933944004404908901390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو ایران که نیومده.. راستشو بخوای من به جاسپر بودن پریموم ها شک دارم .. فعلا فقط آرکدش تایید شده..

2. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TFK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

آقا حالا كه هك شد تو تهران كجا كپي خور ميكنن؟
    خواهشا يه جايي رو معرفي كنيد....چقد ميگيرن؟

در آغاز فعالیت behrad_samet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    کمک ! اولین بازی رو که تو کنسول گذاشتم بعد از نیم ساعت گفت cd کثیفه پاکش کن پاک کردم ولی بازم جلوتر گفت بازم کثیفه در صورتی که کثیف نبود. من کنسولو آلمان کرک کردم cd فروش می گه بد کپی خور شده . کسی می دونه چیکار کنم ؟ وسط بازی اینجوری می شه اگه لینک داشبورد جدیدم بدید ممنون می شم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نکست جن این کارو کامل انجام میده .. فکر کنم 60 تومن بگیره ولی باید خودت زنگ بزنی و بپرسی.. Nextgen.ir

فکر کنم biggame هم انجام بده ولی از قیمتها خبر ندارم.. (خیابان شریعتی - بعد از میرداماد - مجتمع مینا - طبقه 2 تجاری - پلاک 31)

6. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها اگه دستگاه رو کپی خور کنم ولی برای بازیهای LIVE ... Online از بازی اصل ORIGINAL استفاه کنم اونوقت ماکروسافت میتونه شناساییم کنه و بنم کنه ؟
    کسی میدونه بازی اصل GTA-IV واسه XBOX-360 قسمتش چنده ؟ ... واسه LIVE میخوام .
    سایتی رو سراغ دارید که لیست بازیهای اصل رو برای فروش داشته باشه + قیمتشون .

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها اگه دستگاه رو کپی خور کنم ولی برای بازیهای LIVE ... Online از بازی اصل ORIGINAL استفاه کنم اونوقت ماکروسافت میتونه شناساییم کنه و بنم کنه ؟
    کسی میدونه بازی اصل GTA-IV واسه XBOX-360 قسمتش چنده ؟ ... واسه LIVE میخوام .
    سایتی رو سراغ دارید که لیست بازیهای اصل رو برای فروش داشته باشه + قیمتشون .

بازم ممنون
    الان اکثر بازی های کپی که عرضه میشن کاملا مطمئن هستند و مشکلی برای لایو بازی کردن نداره.. و فقط بعضی از اونها امکان داره که کامل Stealth Patch نشده باشن مشکل داره.. که اونهم به راحتی با داشتن یک نرم افزار مخصوص قابل تشخیص هست..

پس معمولا برای لایو بازی کردن با دیسک های کپی مشکلی وجود نداره.. من و خیلی از بچه ها الان دارن با همین دیسک های کپی تو لایو بازی میکنن و هیچ مشکلی ندارن .. اون تعدادی هم که بن میشن از بی دقتیشون هست..

اما اگر شما از دیسک اورجینال استفاده کنید.. به هیچ وجه از جانب دیسک بن نمی شید..

معمولا بازی ها اورجینال xbox تو ایران خیلی کم گیر میاد و معمولا باید سفارش بدی برات بیارن.. خواستی pm بده تا آدرس کسایی که سفارش می گیرن رو بهت بدم.

9. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

بچه ها در مورد این LIVE بازی کردن یکم توضیح میدین یعنی چی؟

مثلا gta iv چی داره که همه بخوان با هم بازی کنن؟! یه توضیح کامل بدین ممنون میشم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بچه ها در مورد این LIVE بازی کردن یکم توضیح میدین یعنی چی؟

مثلا gta iv چی داره که همه بخوان با هم بازی کنن؟! یه توضیح کامل بدین ممنون میشم
    والا GTA IV تا حالا تست نكردم.ولي يه سري بازي ها واقعا جذابيت شديدي داره لايوشون!!!
    مثلا GearS Of WaR ازون بازياس كه بدجور جذبت ميكنه...خب حالت هاي مختلفي داره هر بازي براي
    لايو و هر چقدر اين حالت ها متنوع تر و نو آورانه تر باشه جذابيت بازيم ميره بالاتر...3تا از بازي هايي كه
    من بازي كدرم و بهم خيلي حال داده GearS Of WaR2,Call Of DuTy ModerN WarFare,FiFa09
    بايد خودت تجربه كني تا متوجه بشي چه دنيايي داره لايو...

12. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    کمک ! اولین بازی رو که تو کنسول گذاشتم بعد از نیم ساعت گفت cd کثیفه پاکش کن پاک کردم ولی بازم جلوتر گفت بازم کثیفه در صورتی که کثیف نبود. من کنسولو آلمان کرک کردم cd فروش می گه بد کپی خور شده . کسی می دونه چیکار کنم ؟ وسط بازی اینجوری می شه اگه لینک داشبورد جدیدم بدید ممنون می شم
    duste aziz manam in moshkelo dashtam moshkel az jense cd ya bad rait shodane cd hast negaran nabash boro cd ro pas bede az cd haie khub estefade kon

14. این کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

آقا واقعا برد jasper روی elite نیستش ؟؟ من گفتم دوستم هفته دیگه که داره میره دوبی فقط برام elite با برد gasper بیاره!!

اگه نباشه که بد میشه باز باید فالکون بگیریم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •