محمد جان .
به احتمال 99% سيمكارت شما هنوز ثبت نشده .
بخاطر همين تو طرح نميره .
بايد ثبتش كني تا بتوني از طرح استفاده كني .
محمد جان .
به احتمال 99% سيمكارت شما هنوز ثبت نشده .
بخاطر همين تو طرح نميره .
بايد ثبتش كني تا بتوني از طرح استفاده كني .
سلام
1-من وقتی CrystalArabic را نصب می کنم فونتش جواب نمیده أـآآآـ«« و اینا رو می نویسه اگه میشه یه راه حل به من نشون بدین
2-فایل pdf با پسوند فارسی ام قبول نمی کنه
اگه میشه راهنمایی کنید
شرمنده می خواستم بگم فایل pdf را که باز میکنم حروف فارسیو نمیزنه وجاش مربع میزنه
باتشکر
منتظر جواب هستم
sari جان من کد فعالسازی رو زدم همون اول کار *140# به نظرم فعال هم شده چون می تونم تماس بگیرم بهم زنگ بزنن اس ام اس بدم و بگیرم ام ام اس بدم و بگیرم.البته مشکل من فقط با همین طرحه که البته مشکلی نیست
یه سوال تکراری:
چطوری اس ام اس فارسی بگیرم و بفرستم من تا حالا پی990 نداشتم باحاشم کار نکردم اما یکی اومده میگه میخوام اس ام اس فارسی بگیرم حالا چطوری من واسش درست کنم.
قدم به قدم.
ممنون.
دوست عزیز چرا این برنامه به درد نخور رو نصب کردی که اکثرا باهاش مشکل پیدا می کنن؟
شما کافی بود چند تا فونت فارسی تو پوشه resource بریزی و از گوشی استفاده کنی، یعنی اس ام اس فارسی بزنی بخونی pdf و word فارسی رو باز کنی و هر کاری که به فارسی ربط داره.
ok
مسعود جان یه سر به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم زنگ و اس ام اس زدن ربطی به ثبت کردن نداره، فقط وقتی بخوای از امکانات اضافه ایرنسل استفاده کنی باید زنگ بزنی به شماره 140 یا 130 و شمخصات خودت رو بگی تا ثبت بشه.(البته با گوشی خودت)
سلام من آخر نتونستم با گوشیم چک مایل کنم (Gmail) تمام تنضیمات رو هم مو به مو انجام میدم اما رو Get & Send گیر میکنه بعد از چند دقیقه مینویسه وقا شما به اتمام رسید ! لطفاً راهنمایی کنید.
ببين محمد جان ثبت كردن يه چيز تو مايه هايه سند زدنه ...
فروشنده سيمكارت ازت مدرك شناسايي خواسته ؟
اگه ازت مدرك شناسايي گرفته اون واسه ثبت كردنه و تا چند روزه آينده سمكارتت ثبت ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)