بچه ها بیاین تم و انواع نرم افزار مخصوص 5500 هم بزاریم انجوری مشتری بیشتر میشه!
بچه ها بیاین تم و انواع نرم افزار مخصوص 5500 هم بزاریم انجوری مشتری بیشتر میشه!
من گوشی مو که روشن می کنم تم اش به تم فابریک 5500 تغییر می کنه.بعد نرم افزار هایی هم که رو گوشی ریختم کار نمی کنه دیگه هیچ کدوم مشکل چیه؟یک بار مموری گوشی رو فرمت کردم درست شد ولی الان باز اینجوری شده مموریم نمی تونم فرمت کنم لطفا کمک کنید
من هم یه بار همین طوری شدم.
قکر کنم مال اینه که اگه مموری را توی یه گوشی دیگه بذاریم اینطوری میشه.
بچه ها هدست گوشیم یه کم مشکل داره گیر میاد؟فیمت چنده؟
سلام بر دانشمندان عزیز 5500 دار،مخصوصا دکتر بیلچه گرامی؛
بنده چون می خواستم عضوی از خانواده 5500 بشم البته با اجازه شما، تمام این 39 صفحه مطلب رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که گویا تنها اشکال اساسی این گوشی (که ور اومدن
کی پد این گوشیه) به امکاناتش حتما می ارزه و همینطور قیمت الانش(حدود 185 تومن بدون گارانتی).
ولی چیزی که واسم سواله اینه که:یه چیزه دیگه اینکه برام کیفیت ضبط صداشم خیلی مهمه.کسی اینو امتحان کرده؟ مثلا در مقایسه با سری W سونی اریکسون چجوریه؟
یعنی واقعا نمیشه با این گوشی اس ام اس فارسی زد؟!!(یه جورایی حال گیریه که)
حتی رو کی پدشم که حروف فارسیو نداره یعنی گوشیایه نوکیا کلا اینجوری هستن؟!
منو هاشم فارسی نمیشه آیا؟
Last edited by zand120; 02-12-2007 at 20:06.
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟
اصلا چرا اینجا متروکه شده؟ نکنه همتون از خرید 5500 پشیمون شدین؟!
سلام
اینکه گفتی کی پدش ور میاد کاملا درسته . باهش میشه عربی تایپ کرد .عربی هم مثل فارسیه دیگه .حلا 4تا حرفو نداره.گوشی من عربی رو کی پدش هست.فارسی هم دریافت میکنه .
تا حال هم ضد آبیش برام ثابت شده هم ضد ضربه بودنش.من خودم دوچرخه سوارم و طی چند باری که زمین خوردم گوشی هم تو آب افتاده هم شوت شده رو سنگا ،با اینکه کی پدشم ور اومده ،ولی بازم سرحال سرحاله.باهاش کلی حال میکنم.خداییش گوشی باحالیه . اگه نگیری از دستش دادی .
فعلا یا علی .
آره خداییش رو بخای گوشی تمیزی از آب در اومده! چون ضد آبهفقط اگه میخوای همش کلیپ بریزی تو گوشیت و ببینی صفحه گوشی مال اینجور کارا نیست . اصولا 5500 از این سوسول بازیا خوشش نمیاد چون مرامش ورزشیه
به جون خودم! کیفیت ضبط صداش من خوشم اومد به نظر من هم خوبه.عکس خوب میگیره و آب حوض هم میکشه
![]()
خداییش جمله قرمز رنگ ایول داره.
بیلچه جون بازم نیاز به کمکت دارم.گوشیرو میخوام آپدیت کنم ولی نمیشه.ورژن الانش 3.14 هست که آپدیتش 3.55 هست ولی نمیشه.اگه ممکنه راهنماییم کنی.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)