خواهش میکنمکاری نکردیم که
![]()
من 3 تا ماشین ساختم (سمند و آردی و ماشین پلیس ایران) که میخوام ماشین پلسشو بزارم و اگه تونستم سمند رو هم آپلود میکنم .
آردی تو عکس نیفتاد یعنی اصلا 2 بار گذاشتمش دزدیدن![]()
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
خواهش میکنمکاری نکردیم که
![]()
من 3 تا ماشین ساختم (سمند و آردی و ماشین پلیس ایران) که میخوام ماشین پلسشو بزارم و اگه تونستم سمند رو هم آپلود میکنم .
آردی تو عکس نیفتاد یعنی اصلا 2 بار گذاشتمش دزدیدن![]()
![]()
ماشین پلیس ایرانی
( بعدا پست رو ویرایش میکنم و لینک دانلود رو قرار میدم ! "چون طول میکشه 2 مگ با اینترنت ما !")
اقا محمد سلام خسته نباشی من اون پلاگینی که گفتی رو پیدا نکردم در ضمن اگه میشه آموزش این نرم افزار ماشین سازی رو بذارین همچنین لینک دانلود مپ چیچی نمیدونم با پلاگینی که گفتین رو بذارین مرسی راستی من 3dmax بلد نیستم
Last edited by msa d820; 17-03-2007 at 14:36.
عزیزان کسی جواب مارو نمی ده من دنبال نرم افزار مپ ادیتور می گردم اگه دارین بزارین در ضمن اگه میشه آموزش ساخت ماشین با نرم افزارکه آقا محمد گفتند رو اگه بلدیتن بزارین راستی آقا محمد میشه البته اگه زحمتی نباشه خودتون با اون نرم افزاری که گفتین ماشین درست کنید مثلا زانتیا و از صفحه دستاپ فیلمبرداری کنید و لینک دانلودش رو بذارین یعنی آموزش تصویری میشه راستی اگه میشه نرم افزار مپ ادیتوری که گفتن رو بزارین در ضمن آقا سعید برنامه ساخت شهرتون لینکش خرابه و همچنین برنامه ای که گفتین با اون محیط gtaرو دست کاری می کنن مپ ادیتور ؟نمی دونم چی خلاصه بذارین من لینکش رو پیدا نکردم
Last edited by msa d820; 18-03-2007 at 13:29.
اين پلاگين براي وارد كردن فايل هاي dff
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
msa جان امكان گذاشتن آموزش ويديوي نيست آگه ميخواي بگو تا تصويري بزارم
آقا خدايش با اين سايت جديدي كه پيدا كردم حال ميكنم همه چيز رو توش توضيح داد يعني هر چيزي رو كه فكرش رو بكنين
خيلي عجيبه راست ميگه لينك خراب شده (واقعا عجيب سايت به اين بزرگي لينك دانلودش خرابه ؟)
شرمنده خيلي گشتم نبود مگه بعدا برات آپلود كنم
در مورد آموزش ساخت ماشين فكر كنم آقا محمد هم با 33ds maxكار بكنه (آره؟) اما گذاشتن آموزش ويديويي امكان پذير نيست مگه بگي آقا محمد تصويري بزاره
بابا كارت درسته خيلي خوشكل درش آوردي
حتما آموزش تصويريش رو بزار خيلي خوب درش آوردي
من يكي درست كردم خيلي در پيتي بود خودم فهميدم آگه بزارم آبروم رو ميبرين
Last edited by YAHYA-PRO; 18-03-2007 at 18:22.
اينم map editor
لينك سالمه خودم امتحان كردم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز ديگه كساني كه ZModeler2 رو دانلود كردن يه فايل ديگه براي آپديت داره حتما برنامه رو آپديت كنن خيلي سريع ميشه و چند تا بازي هم بهش اضافه ميشه مثل باتلفيلد
تا فردا باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)