تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 39 از 63 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب برای شروع می تونی هم از کتاب های راهنمای تافل و هم از این لینک هایی که داده شده استفاده کنی.

---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

سلام.
    آیلتس رو نمی دونم ولی من برای تافل از یکی از دوستان یک فایل پی دی اف رو گرفتم که به نظرم جالب هست. این فایل برای دامنه ی لغات تاقل هست. که یک کلمه رو گفته و مترادف هایی که تا به حال در تست ها سئوال شده ، رو بروش اومده. خواستی بگو برات آپلود کنم.

اگر آپود متشکر می شوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من دارم خودم کتاب new insight into ielts رو می خونم. اما یه مشکل دارم جوابهایی که من در قسمت situationمی نویسم به نظر خودم درسته اما با جوابهای کتاب فرق داره مثلا من می نویسم :
    Broadcasting a football match جواب کتاب اینه : introduction to tv sport commentary

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدارکشان به صورت مساوی معتبره، تافل در بیشتر کشورها و آیلتس به طور خاص در انگلیس، استرالیا و کانادا، هرچند آنها هم تافل را قبول دارند.
    در حال حاضر مدرک آیلتس بهتره و بیشتر مورد قبول دانشگاهها..
    هرچند که تافل هم به میزان آیلتس اعتبار داره ولی خب مثله قدیم نیست..
    نمرش (آیلتس) هم از 9 شروع میشه و برای پذیرش اروپا نمره 7 به بالا خوبه ولی آمریکا بیشتره..
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پروسه ی آزمون تقریبا به مانند کنکور میمونه ( از لحاظ خوندن) و تکنیک های خاص خودشو داره ، به طوری که نمره های که ایرانی ها میارن معمولا از کشورهای دیگه بالاتره ( به دلیل آشنایی با کنکور و تجربه ی درس خوندن به خاطر یک هدف).
    بهترین روش رفتن به کلاس هست و یا اینکه استاد خصوصی بگیره شخص.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

جواب همه سوالاتت رو تو این آدرس هست
    حتی سوالایی که نپرسیدی هم هست
    آدرس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چرا کسی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimafire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

پيش فرض

دوستان
    من میتونم کتاب های مربوطه رو بخونم و تنها امتحان بدهم؟
    اگر میشه.کجا ها تنها امتحان میگیرند و هزینش؟

ممنون میشم اطلاعات کاملی قرار بدید

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض سوال درباره مدرک تافل و ایلس؟

سلام
    من دانشجوی رشته نرم افزار هستم.برای من و خیلی ها این سوالات بسیار پیش اومده پس اگه میشه با حوصله جواب بدید .شاید سوالات بسیار ابتدایی باشد .
    1.تافل و ایلس چیستند و غیر از اینا ما چی داریم؟ این کلمه pre دیگه چیه قبل از اینا؟
    2.در کل مدرک تافل و ایلس چه فرقی باهم دارن ؟ کدوم بهتره؟کدوم سخت تره؟
    3.در ایران کدام موسسات مدرک معتبر جهانی میدن ؟
    4.ایا ما غیر از امتحان تافل امتحان ایلس هم در سازمان سنجش داریم؟
    5.نمره های اینها از چند هستند(مثلا از 100 هستند).و چه نمره ای معمولا مناسبه(بیشتر برای تافل)
    6.هزینه این دو مدرک چقدره؟
    7.من جهاد دانشگاهی میرم که بیشتر رو مکالمه تاکید دارن.ایا برای تافل خوبه؟ما با اینتر چنج زرد شروع کردیم .تا چندتا کتاب از این مدل تموم کنیم توانایی امتحان تافل را خواهیم داشت
    8.بعد از این دو مدرک چه مدارکی قرار دارند؟ کسی که رشته زبان می خونه مدرکش چه فرقی با این دو تا داره؟
    9.برای من کدام مدرک بهتره؟
    شرمنده اگه سولاتم زیاد شد اخه خنگم.
    منتظرتونم
    موفق باشید

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من دانشجوی رشته نرم افزار هستم.برای من و خیلی ها این سوالات بسیار پیش اومده پس اگه میشه با حوصله جواب بدید .شاید سوالات بسیار ابتدایی باشد .
    1.تافل و ایلس چیستند و غیر از اینا ما چی داریم؟ این کلمه pre دیگه چیه قبل از اینا؟
    2.در کل مدرک تافل و ایلس چه فرقی باهم دارن ؟ کدوم بهتره؟کدوم سخت تره؟
    3.در ایران کدام موسسات مدرک معتبر جهانی میدن ؟
    4.ایا ما غیر از امتحان تافل امتحان ایلس هم در سازمان سنجش داریم؟
    5.نمره های اینها از چند هستند(مثلا از 100 هستند).و چه نمره ای معمولا مناسبه(بیشتر برای تافل)
    6.هزینه این دو مدرک چقدره؟
    7.من جهاد دانشگاهی میرم که بیشتر رو مکالمه تاکید دارن.ایا برای تافل خوبه؟ما با اینتر چنج زرد شروع کردیم .تا چندتا کتاب از این مدل تموم کنیم توانایی امتحان تافل را خواهیم داشت
    8.بعد از این دو مدرک چه مدارکی قرار دارند؟ کسی که رشته زبان می خونه مدرکش چه فرقی با این دو تا داره؟
    9.برای من کدام مدرک بهتره؟
    شرمنده اگه سولاتم زیاد شد اخه خنگم.
    منتظرتونم
    موفق باشید
    البته جواب همه سوالات رو نمی دونم دیدم کسی جواب نداده گفتم تا اونجایی که می دونم راهنماییت کنم

1-دو تا آزمون بین المللی هستند که سطح انگلیسی شما رو می سنجند.pre مخفف preparation به معنای آمادگی هست (آمادگی برای تافل یا ایلتس). آزمون های زیادی هستند. GRE و toeic و sat و gmat و ...
    2-بهتر یا بدتری وجود نداره. شما باید ببینی مدرک رو برای کجا می خوای. مثلا اگه برای فلان دانشگاه می خوای باید ببینی چه مدرکی رو قبول دارند و حداقل نمرشون چیه. البته توی آزمون هم یک فرق هایی هست که توی دوره های آمادگی یاد میگیری.
    3-برای ایلتس موسسه ایران ایلتس رو فقط می شناسم.(احتمالا جاهای دیگه هم باشند.)
    4-تا اونجا که من میدونم نه.
    5-نمره ایلتس از 9 هست. تافل دو نوع داره و نمره هاشو نمی دونم. خوبی و بدی رو جایی که می خوای بری مشخص می کنه.(شاید یک جا نمره 7 بخواد و یک جا 7.5 یا 6.5)
    6-نمی دونم
    7- ببین کتابهای interchange ربطی به تافل ندارن. اگه شما عجله ای نداری همون دوره ها رو برو بعد که به آزمون نیاز پیدا کردی برای کلاس های آمادگی آزمون شرکت کن.

8- اینطوری نیست که احتمالا شما فکر می کنی(مثلا toefl معادله دیپلمه پس لیسانس چه آزمونیه) قبل و بعد وجود نداره شما باید ببینی کدومش به کارت میاد.( البته این به این معنی نیست که این دو آزمون دیگه ته زبان هستند و اگه این مدارک رو داشته باشی دیگه فول هستی)
    آزمون هایی هم هست که بعد داشته باشه مثل FCE بعدش CAE و بعدش هم CPE ولی این دوتا نه.

9-فکر کنم جواب رو توی 2 دادم.

امیدوارم تا حدی تونسته باشم کمک کرده باشم.
    Last edited by javadlf; 29-09-2010 at 14:35.

9. 2 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض آیلتس یا تافل

به نظر شما آیلتس بهتر است یا تافل؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

من فک کنم بستگی داره به استفاده ات.

نمیدونم کدوم بهتره.

اما مثلا اگر برای تحصیل خارج از گشور میخوای ، مدرک زبانت بستگی به دانشگاهی میخوای بری داره.

بعضی ها IELTS میخوان و بعضیا Toffel.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •