[QUOTE=mehdi_brg;1762375]
يعني چي ساپورت نمي کنه ، مي شه بيشتر توضيح بدي. اگه منظورتون عدم تغيير صدا توي هندزفري هستش بگم که من که دارم استفاده مي کنم و هيچ مشکلي هم ندارم.
یعنی اینکه تو هندزفری صداش در نمیاد حداقل برنامه من اینطوریه اگه سالمشو داری آپ کن بی زحمت.
دوستان عزيز سلام
شما براي اينکه بتوني با Jukebox از هنزفري هم استفاده کني ، بايد هندزفري رو زمان پلي بودن Jukebox بهش وصل کني. اگه نشد دوباره هندزفري رو ازش جدا کن و بهش وصل کن درست مي شه . ورژن جديدش اينجوريه.
سلام
من w950 از اصفهان گرفتم 250 تومان 3 سووال دارم لطفا
1- گوشي خاموش هنگام شارژ صفحه اش سفيد مي ماند و دكمه ها روشن.چرا؟
2- كيفيت موزيك با هندز فري اصلي در مقايسه با هندفري k750 بسيار پايين است و براي اينكه كيفيت قدري بالا رود بايست هندفري را بسيار در گوش فشار داد تا داخل رود كه به گوش ضرر ميرساند. بر خلاف k750 .تازه خود k750 با هندفري خودش حداقل كيفيت 20% بالاتر داشت؟
3-هيچگونه قاب محافظ و كيف پيدا نشد
4-گوشي آپ ديت شده چه شماره نرم افزاري دارد؟ومن از كجا بفهمم به روز است؟يانه
5-لطفا نرم افزاري كه گوشي را به هم نريزدوبا آن بتوان روي شاخه ها پسورد گذاشت معرفي كنيد(منظور اينكهباعث نشود هي گوشي هنگ كند
6-چطوري sms فارسي دريافت كنم
7-آيا مسيج تصويري مي گيرد؟
8-آيا قابليت ديدن pdf,officeرا داريم؟
شرمنده شرمندهام
اول اينکه گفتي 3 تا سوال چرا شد 8 تا .gif)
1- کاملا طبيعيه.
2- يه مطلبي که در مورد صداي 950 توي هندزفري هست اينه که اين گوشي به نظر من استانداردترين صدا رو داره. اگه شما دنبال صداي بلند هستيد که دنبال گزينه ديگه اي باشيد. اما اگر براتون کيفيت مهمه که . . . . من خشن ترين و سريع ترين موزيک ها رو با اين گوشي ، گوش مي کنم و حتي يک لحظه هم احساس خستگي نمي کنم که فکر مي کنم مهم همين باشه. هنزفري رو هم به صورت کاملا عادي داخل گوشتون قرار بديد و از موسيقي لذت ببريد.
3- قاب محافظ هنوز نيومده (يعني اينکه من نديدم) کيف هم که به صورت متفرقه توي بازار هست.
4- من گوشي مو 2 روز پيش آپديت کردم ک
PHONE : CXC162037 R9GA001
BLUETOOTH : CXC162058 R3A01
ORGANIZER : CXC162088 R6E28
CDA : CDA162014/2 R6E28
5- به اينجا برويد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6- بايد فونت هاي فارسي رو روي گوشي تون نصب کنيد.
7- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8- بله با نرم افزار خاص خودش
موفق باشيد.
یعنی ماله من که چینه تقلبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
راستی گوشی من چینیه مشکلی داره؟
یه
نه هيچ مشکلي نيست.
یه سوال داشتم
چجوری ورزن فریمور گوشی هی سونی اریکسون رو ببینم
باید چند باشه و با آپگرید چند میشه؟
آخه من تا حالا سونی اریکسون نداشتم
به اين مسير برويد : More=> Status
با اميد موفقيت همگي
DEICIDE