تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 168 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

Trojan Remover 6.4.1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Fix:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

سلام...
    یکی از دوستان در پیغامی از من پرسیده بودند که چطور میشه Database کاسپرسکای رو بیشتر کنند که از این به بعد بتونه Adware و Riskware ها رو هم تشخیص بده ... من هم در جواب دوستان اینجا اعلام میکنم که اگر کس دیگه ای نیز خواست که تغیراتی رو انجام بده از اینجا استفاده کنه.

شما برای این کار اول باید برید به قسمت Settings و این گزینه ای رو که Mouse بر روش قرار داره رو کلیک بکنید.

بعد از کلیک کردن گزینه Threats and Exclusions پنجره ای برای شما باز خواهد شد که شما در این پنجره یک مستطیل دراز را میبینید که توش نوشته Standard Database .... شما باید این قسمت رو با Redundant Database عوض کنید یعنی دقیقا مانند عکس پایین و بعد از انتخاب این گزینه کار را با زدن دکمه OK تمام میکنید.

بعد از انجام کار بالا شما کافیه که فقط یک بار آنتی ویروس خود را آپدیت کنید و بعد از آپدیت مشاهده خواهید کرد که Database آنتی ویروس شما افزایش چشم گیری را داشته است.

در ضمن دوستان اگر سوالی در مورد آنتی ویروس دارند چه بهتر که در تایپک مطرح شود تا که دوستان دیگه نیز استفاده بکنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مرسي
    راستي اين كاسپر سرعتو كم نميكنه
    سيستمه من كه واقعا سرعتش كم شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلامخدمت همه دوستان خوبم
    به عرض برسونم بنده برای اینکه لایسنس کی مربوط به آنتی ویروس کاسپر اسکای ورژن5.0.20 لو نره همیشه اول آپدیت انرا بصورت فایل زیپ دانلود کرده و نرم افزار رو از روی هارد آپدیت میکردم اما به هر حال احتمالا به خاطر آپدیت کردن دیگر دوستان در سراسر این جهان هستی بالا خره این رج-کی هم لو رفت چون دیروز وقتی میخواستم از روی هارد اپدیت کنم پیغام داد که نمیتونم و باید با ادمین تماس بگیرید....
    فکر میکنم رج -کی مورد نضر در اپدیت جدید جزو لیست سیاه است لطفا اگر به رج -کی جدید نیاز هست بنده را مطلع کنید و در باره این مطلب اظهار نظر بفرمائید با تشکر از همه david_007

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    نمي دونم چرا بعضي وقتها اين IMON تو نود 32 خاموش میشه یا رنگش خاستری میشه IMON برای چی هست؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط david_007
    با سلامخدمت همه دوستان خوبم
    به عرض برسونم بنده برای اینکه لایسنس کی مربوط به آنتی ویروس کاسپر اسکای ورژن5.0.20 لو نره همیشه اول آپدیت انرا بصورت فایل زیپ دانلود کرده و نرم افزار رو از روی هارد آپدیت میکردم اما به هر حال احتمالا به خاطر آپدیت کردن دیگر دوستان در سراسر این جهان هستی بالا خره این رج-کی هم لو رفت چون دیروز وقتی میخواستم از روی هارد اپدیت کنم پیغام داد که نمیتونم و باید با ادمین تماس بگیرید....
    فکر میکنم رج -کی مورد نضر در اپدیت جدید جزو لیست سیاه است لطفا اگر به رج -کی جدید نیاز هست بنده را مطلع کنید و در باره این مطلب اظهار نظر بفرمائید با تشکر از همه david_007
    دوست خوبم سلام. اگه به چند پست قبل مراجعه كني خواهي ديد كه مافيا جان لينك ليسنس كي جديد رو كه كار مي كنه و مشكلي نداره رو گذاشته اند.

---------------------------------------------------

نقل قول نوشته شده توسط parla
    مرسي
    راستي اين كاسپر سرعتو كم نميكنه
    سيستمه من كه واقعا سرعتش كم شده
    دوست خوبم سلام. متاسفانه يكي از معدود اشكالات كاسپرسكي كه واقعا يكي از بهترين آنتي ويروس هاي حال حاضر هست همين كم كردن سرعت سيستم هست.
    البته تنظيماتش رو مي توني طوري تغيير بدي كه كمتر روي سرعت سيستم تاثير بگذاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط پوریا
    سلام به دوستان عزيز
    نمي دونم چرا بعضي وقتها اين IMON تو نود 32 خاموش میشه یا رنگش خاستری میشه IMON برای چی هست؟
    با تشکر
    مهدی جان نظری به ما بنداز

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مهدي جان سلام.
    در پاسخ به فرموده شما در مورد تاثير kaspersky بر روي سرعت سيستم بايد عرض كنم با وجودي كه بالاترين سطح ايمني اين انتي ويروس را انتخاب كرده ام بايد بگم واقعا روي سرعت سيستم من تاثير بدي نداشته و به نظر من اين برنامه فوق العاده است با كارايي بسيار بالا.
    البته اينو گفتم تا افرادي كه ميخواهند اين انتي ويروس را انتخاب كنند با اگاهي اين كار را كرده باشند كه البته نبايد شرايط سخت افزاري و نرم افزاري سيستمها را ناديده گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •