سلام من یه کمک میخوام.وقتی توو ggمیرم تو یه روم یه قسمت هست به نام ping من چطور میتونم اونجارو no ping یاslow کنم. ممنون میشم بگید.راستی The 69 eyesای دی منو ادد کن برات بفرستم .pesare_luus
سلام من یه کمک میخوام.وقتی توو ggمیرم تو یه روم یه قسمت هست به نام ping من چطور میتونم اونجارو no ping یاslow کنم. ممنون میشم بگید.راستی The 69 eyesای دی منو ادد کن برات بفرستم .pesare_luus
دوستان به همه پیشنهاد میکنم همیشه تو تیم(1) یه vengeful sprite داشته باشید واقعا هیرو خدایی هست![]()
راستی cain از هک دوتا چه خبر من هیچی از این برنامه سر در نمییارم :(
موافقم.توی تیم 1 عالیه.vengeful تو ترکیبه تیم 1 ما ثابته همیشه. راستی بچه ها من تو ترکیبه تیم 2 مون دچار مشکل شدم. 3 تا hero مون ثابته{ magnator,witch doctor.lich} به نظر شما 2تای دیگه چیا باشن که مچه اینا باشن؟
من خودم بین elemental ,viper,queen of pain موندم نظر شما چیه؟؟؟
وای بچها viperخیلی هیرو باحالی هست البته اگه کسی بتونه باهاش بازی کنه !
تا حالا که خوب پیش نرفته و فکر کنم که دیگه نشهچون تو هیچ سایتی FileList برای مپ های جدید نیست.
وقتی fileList درست نداشته باشی نمیتونی محتویات مپ رو ببینی![]()
راستی یه مپ Dota پیدا کردم که تو MapEditor باز میشهولی version مپ یه کم قدیمیه یعنی6.32b
![]()
نمیشه باهاش بازی کرد فقط واسه اموزش میشه استفاده کرد واسه اونایی که میخوان مپ بسازن.
اگه کسی خواست بگه تا Upload کنم و لینک بزارم.
Venom و Sand King
magnator 6 بزنه بعد lich و venom و بعد SK , پنج تاشون میمیرن![]()
پدرام احتاجی بهlich lvl6 و Venom نیست.
6 Magnator بزنه و WitchDoctor اسپل 3 بزنه و Sandking 6 بزنهمطمئن باش همه میمیرن
![]()
پدرام احتاجی بهlich lvl6 و Venom نیست.
6 Magnator بزنه و WitchDoctor اسپل 3 بزنه و Sandking 6 بزنهمطمئن باش همه میمیرن
![]()
چون وقتی اسپل 3 WitchDoctor با lvl6 Sandking زده شه حتی کسی که Health بالای 3500 هم داشته باشه میمیره.![]()
دوستان يكي به ما بگه اسپل 3 witchdoctor چيه ما تازه وارديم![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)