فكر نكنم هزينه زدن سرور اينقدر گرون بشه.خيلي ارزون تر از اين حرفاست.ولي يكي از دوستهاي من ادمين يكي از سرورهاي معروف ايرانه.اون ميگه با ماهي 35 تومن ميتونم براتون يه سرور راه بندازم.
فكر نكنم هزينه زدن سرور اينقدر گرون بشه.خيلي ارزون تر از اين حرفاست.ولي يكي از دوستهاي من ادمين يكي از سرورهاي معروف ايرانه.اون ميگه با ماهي 35 تومن ميتونم براتون يه سرور راه بندازم.
نه عزیز ! این کار اصلا پول نمیخواد . یه نفر با معرفت که اینترنت با سرعت بالا داره میتونه سرور رو درست کنه و بندازه پایین دسکتاپ ! اصلا کاری نداره . نقشه هاش هم دیگه بستگی به خودمون داره که Vote میدیم . پس اگه اون پولیه ولش کن .فكر نكنم هزينه زدن سرور اينقدر گرون بشه.خيلي ارزون تر از اين حرفاست.ولي يكي از دوستهاي من ادمين يكي از سرورهاي معروف ايرانه.اون ميگه با ماهي 35 تومن ميتونم براتون يه سرور راه بندازم.
دوست من معلومه که راست نیست ! این کار اصلا هزینه ای نداره . در بالا توضیح دادم .احتمال موافقتشون ممكنه كم باشه چون من در رابطه با زدن سرور با ادمين GZ صحبت كردم وگفت بايد ماهي 150هزار تومن پرداخت.
يكي ديگه هم كه خودش رو صاحب GZ معرفي كرد گفت بايد 500هزار تومن خرج كرد.
حالا دروغ و راستش رو نميدونم. ولي اميدوارم با زدن سرور موافقت بشه.
خوبه دیگه . یواش یواش همگی داریم ADSL میشیم ! فقط خدا کنه پدر من با گرفتن ADSL موافقت کنه چون من امسال کنکور دارم !سلام
اگه سرور بزنن كه خوب ميشه منم تا چند روز ديگه اينترنتم adsl ميشه.
حالا کسانیکه موافق هستند بگند تا اسمشون رو در آخر پیغام بنویسم .
منم موافقم
ولی فکر نکنم موافقت کنن
ولی اگر بکنن وایییییییییی چی میـــــــــــشه
خیلی حال میده
اگه كسي الآن هست بازي كنيم بگه . من همش 20 دقيقه وقت دارم . پس زود .
دوستان ببينيد اين سرور خوبه . البته بگم اينو خودم ساختم با Adsl 256 . فقط الآن كار ميكنه چون وقتي دوستم بياد ميبنده !
192.168.0.1:27015
Last edited by Oracle_Eldorado; 25-08-2007 at 19:39.
192.168.0.1:27015
Ip منم اينه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راست ميگي ؟!192.168.0.1:27015
Ip منم اينه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فكر كنم شما سرورتو بستي كه مال منم هم همينه .
میشه یکی جواب منو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)