اي بابا 2009 كه خيلي ديره اينقدر خوشحال شده بيدم كه اين قسمت و نخونده بودم![]()
اي بابا 2009 كه خيلي ديره اينقدر خوشحال شده بيدم كه اين قسمت و نخونده بودم![]()
عجب شب عیدی بود امشبفقط حال میده خبر MGS برای X360 هم بیاد. اگر اومد میزارم برای سیزده بدر
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه 2009 احتمال میدند اگر واسه ی X360 و PS3 زودتر بیاد به احتمال زیاد میفته 2008![]()
میشه یک نفر یک سایت برای آپلود عکس به من بده ( با پیغام خصوصی ) چون سیستم قبلی دیگه کار نمی کنه![]()
Burnout 5
یک بازی هیجانی فوق العاده که از تریلر هایی که من دیدم معلومه که تصادف ها واقعی اند. گرافیک عالی هست. این بازی پیش بینی می شود که در اواسط سال 2007 برای دو کنسول X360 و PS3 می آید. این بازی در سبک NFS هست و در شهر می روید و با استفاده از کارهای متفاوت شهر را مال خود می کنید.
![]()
سلام به همگی، خسته نباشید
2K Sports رقیب جدید EA در زمینه بازیهای ورزشی که انصافا بازی بسکتبالش از مال EA Sports خیلی بهتر بود خیال داره وارد رقابت شدید و سخت فوتبال بشه . امیدوارم با ورود این رقیب جدید بازیهای فوتبال بهتری رو ببینیم . راستی اسم بازی هم قراره All-Pro Football 2K8 باشه .
کمتر از یک ساعت دیگه سال تحویله ، عید همگی مبارک باشه. سال خوب و خوشی رو برای همه آرزو میکنم .
Last edited by Sam Fisher 11; 21-03-2007 at 02:50.
سلام سم فیشر جون کجا بودی دلم واست یه ذره شده بود![]()
------------------------------------
Sony از Capcom خیلی ناراحت شده و ادعا کرده مایکروسافت به کپ کام پول داده!!!
عجب شرکتی این Sony![]()
Devil May Cry 4 goes multiplatform
The former PlayStation 3 exclusive will now also be appearing on the Xbox 360 and PC.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو همگی مبارک مخصوصا سام فیشر عزیز که موسس این تاپیک بود و سعید فول که خبرهای داغش چشمای ما رو میسوزونه . خسته نباشید . ای ول
خیلی ممنون من وظیفه ام رو انجام میدم سال نو مبارک![]()
![]()
-----------------------------------------------------------------------
Project IM is Sci-Fi FPS adventure game
By: Zero Point Soft.
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: TBA 2007
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)