از شما پول پیک هم نگرفته
از شما پول پیک هم نگرفته
سلام خدمت دوستان.
من فایل فریم ویر این مودم رو پیدا کردم اما موقع فلش زدن ارور میده.
کسی نظری راجبه طریقه فلش زدن نداره؟
رو این مودم کسی انتن استفاده کرده ؟
من کردم فقط برای FDD جواب میده اونم اصلا هیچی . مثل خود کشور چین یه چیز مسخره
بعد یه سوال دیگه پشت این مودم دو تا پورت sma هست جفتش برای fdd هست یا یکیش خالی میمونه ?
فقط برای FDD هست . TDD را به به اندازه یه ارزن تقویت نمیکنه. رو یکیش نوشته main رو اون یکی dvi یه هم چین چیزی
سلام دوستان برنامه LTE Watch برای اندروید هست؟ چون من ویندوز 7 دارم نتونستم نصب کنم. یا برنامه مشابهش هست؟ چون من مودم CA60 دارم میخواستم تغییر فرکانسش بدم
- - - Updated - - -
سلام دوستان برنامه LTE Watch برای اندروید هست؟ چون من ویندوز 7 دارم نتونستم نصب کنم. یا برنامه مشابهش هست؟ چون من مودم CA60 دارم میخواستم تغییر فرکانسش بدم
Lte watch چجوری کار میکنه؟ یکی میشه نحوه کارشون بگه ؟؟
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
مثل اینکه مدل اصلی مودم TF-i60 اینه (Huawei B612s-25d)
مشخصات فنی
وزن 430 گرم اندازه ها 240*155*78 میلی متر سرعت وای فای 300 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود LTE FDD : 300 Mbit/s
LTE TDD : 220 Mbit/s
DC-HSPA+ : 42 Mbit/s
HSPA+ : 28 Mbit/s
HSPA : 14.4 Mbit/sسرعت آپلود LTE FDD : 50 Mbit/s
LTE TDD : 10 Mbit/s
DC-HSPA+: 5.76 Mbit/s
HSPA+ : 5.76 Mbit/s
HSPA : 5.76 Mbit/s
تعداد کاربر همزمان wifi 32 نفر عملکرد دستگاه LTE ROUTER سیستم ارتباطی LTE(4G cat6) , UMTS , GSM پشتیبانی از شبکه های اینترنت 4G , LTE (FDD – TDD) , GSM , 3G , Edge پورت USB ندارد درگاه LAN دارد (3 عدد + 1 پورت LAN/WAN) درگاه RJ11 دارد استاندارد وای فای 802.11b / g / n آنتن خارجی دارد (2 عدد) نوع آنتن 4*4 MIMO نشانگر LED دارد صفحه نمایش ندارد باتری ندارد پشتیبانی از sms دارد نرم افزار HiLink دارد
Last edited by RezaGhavamiT; 30-10-2017 at 01:27.
بله اين مدل انلاك يا همون فريمور اصلي هواوي هست احتمال داره اين مدل مشكلات مدل ايرانسل رو نداشته باشه چون ايرانسل اومده فريمور سفارشي خودش رو نصب كرده رو اين مدل.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)