تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 91 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی و اتلتیکو مادرید برای انتقال کوستا به توافق رسیدند! مبلغ این انتقال 45 میلیون یورو با 10 میلیون یورو پاداش است. اتلتیکومادرید تا وقتی اختلافات بین چلسی و کوستا حل نشود مبلغ انتقال کوستا را پرداخت نخواهد کرد [رادیو اوندا سرو اسپانیا]

به گزارش سان، پیشنهاد 63 میلیون پوندی چلسی برای جذب آندره‌آ بلوتی توسط تورینو رد شد. مسئولین این باشگاه ایتالیایی قیمت 88 میلیون پوندی روی مهاجم خود گذاشته اند.

دیگو کاستا فاش کرد که چرا به چلسی باز نمیگردد.
    او معتقد است که رقابتش با موراتا عادلانه نخواهد بود و کنته شانس بیشتری را به موراتا خواهد داد.
    کنته برای بازگشت کاستا چراغ سبز نشان داده

2. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نیمه اولو با خوش شانسی پیروز شدیم.خدا وکیلی تیم ده نفره بازی کنه بهتر از این موزز ه .یعنی یه فاجعه به تمام معنا حتی یه حرکت مثبت نکرد بالای ده بارم جا موند.به خدا هیچ بویی از فوتبال نبرده این بازیکن
    باکایوکو هم متاسفانه نمایش نا امید کننده ای داشت.کلا گیج و منگ بود وسط زمین.کریستینسم پر اشتباه بود و به شخصه امیدی بهش ندارم.
    با این وضعیت نیمه دوم مگه معجزه بشه بتونیم به سلامت رد بشیم.خط هافبکو کلا دو دستی تقدیم تاتنهام کردیم هر چند نباید از حق گذشت که تاتنهام تیم فوق العاده ای داره و به نظرم خط هافبکش قدرتمند ترین خط هافبک لیگ برتره

4. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بازی هفته رو بدون شک بردیم.خدا وکیلی این کانته ۲۰۰ میلیون میرزه.اقا این باتشوای تو این تیم چیکار میکنه بخدا به درد تیمای محلی هم نمیخوره یارو کلا مرخصه.
    باکایوکو اگر با کانته هماهنگ بشه زوج مخوفی تشکیل میدن.موزز هم که همون بهتر از ش حرف نزنیم.
    نیمه دوم بر خلاف انتظار ما تیم برتر بودیم و اجازه خلق حتی یک موقعیتم به حریف ندادیم و دو سه تا موقعیت گلم داشتیم.
    با این برد به کورس برگشتیم ولی ای کاش دو سه تا بازیکن خوب میخریدیم که واقعا تیم نیاز داره.

6. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا معجزه رخ داد واقعا من به مساوی هم راضی بودم!
    تاتنهام توی زمین خودش دیگه خیلی خطریه یعنی مساوی کنی شاهکاره. امروز هم خیلی حمله کردن و درسته ما هم زیاد دفاع کردیم ولی همین که بردیم خیلی خوبه
    به نظرم اینکه سه تا هافبک وسط گذاشته بود تاثیر مثبت داشت. باکایوکو درسته شاید خیلی خوب نبود ولی به عنوان اولین بازیش بعد از این مصدومیت قابل قبوله و کلا من تعجب کردم فیکس گذاشتش!
    هر چند خطا روی گل تاتنهام کرد که به نظر یکمی مشکوک بود ولی همین که سه تا هافبک وسط بودن وسط زمین تعدادمون بیشتر بود و مطمئنا به مرور بهتر میشه و در حد ماتیچ حداقل هست
    یادمون هم نره خیلی وقته مصدوم بوده و حتی یه بازی دوستانه هم برای چلسی نکرده و همین که به این بازی رسیده خودش خیلی بود

جا داره یادی کنیم از استاد باتشوای که این فصل 1- گل رو به ثمر رسونده!
    حالا این موقعیت ها شاید برای دفاع های حرفه ای هم پیش بیاد ولی کلا باتشوای مفید نیست. سایه موراتا از اون بهتره و هازارد اگه برگرده حتی شده هازارد یا پدرو بعضی وقتا مهاجم نوک باشن از اون بهترن
    در کل گل خودیش خیلی استرس وارد کرد و خوبه از این جهنم تونستیم با برد بیرون بیایم. البته ومبلی برای تاتنهام هم جهنمه

8. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا چه بازي رو اونم چه زماني برديم ! يعني به قول دوستمون به مساوي اونم به زور راضي بودم قبل بازي ! ولي با گذشت بازي انتظارم از تيم بيشتر و بيشتر شد لامصب اضافه شدن باكايوكو باعث شده بود فكر كنيم دو نفر يك جا دارن اون ناحيه رو برامون پوشش ميدن ! بسيار اميدوارم كرد به اينده اين تيموتي !

الونسو هم درست وقتي همگي دنبال جانشينش ميگشتيم باز اومد معجزه كرد !!!!! ولي باز بايد دنبال كسي براي رقابت باهاش بود

موراتا هم خيلي خوب باز يكرد حفظ توپ هاش و پاس هاش خيلي خوب بود ! روديگر هم به جز چند حركت بازي خوبي بازي كرد !

در كل سازماندهي تيم تو اين بازي عالي بود و تنها از دست يه مربي ايتاليايي مخصوصا كونته بر ميومد همچين تركيبي و ساختاري !

در كل بازي مرگ و زندگي رو برديم و به نوعي برگشتيم به رقابت ها ! ايشالا 2-3 تا خريد ديگه هم به تيم اضافه بشه ! و در اولين فرصت يورنته خريداري بشه به جاي باتشوايي !

10. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

تبریک به چلسی فن ها

به نظرم خدا کانته را حفظ کنه هرچی بگم کم گفتم.
    باکایوکو به نظرم خوب نبود، اغلب از جریان بازی خارج بود و موقعی هم که تو جریان بود خطاهای الکی میکرد. حالا امیدوارم بیشتر هماهنگ بشه و نمایش های بهتری داشته باشه.
    در ضمن اونجور که من دیدم بر خلاف ماتیچ باکایوکو تمایل به حرکت با توپ داره و قدرت توپگیرشم کمتر از ماتیچه
    واقعا فروش ماتیچ اشتباه محض بود

مهمترین نکته ای که به نظرم هست در مورد موراتا شاید مهاجم خوبی باشه ولی به هیچ وجه به فرصت طلبی و هوش و مرده خوری کاستا نمیشه.
    در ضمن کاستا از خصلت های بارزش درگیر شوندگی بالا با مدافعان حریف و جنگ روانی باهاشون بود که تو بازی تاثیرش را میگذاشت.
    فکر کنم همه موافق باشن که کاستا بیشتر به درد تیم میخورد.

چلسی در پست هایی که بازیکن فروخت بازیکن گرفت ولی بازیکنای جانشین در حد قبلی ها نیستن. یعنی حداقل تا الان من اینطور فکر میکنم
    Last edited by M.Sadegh.M; 20-08-2017 at 20:48.

12. 6 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

باکایوکو بعد چندماه مصدومیت، اولین بازیش بود و کلا دو سه روزه به تمرینات تیمی برگشته و این بازی هم به خاطر کمبود بازیکن، فیکس بود و هیچ ایرادی نباید به بازیش گرفت. استیلش که خیلی خوبه و همین که جای ماتیچ تو تیمه، خودش نکته مثبتیه. ماتیچ بازی افتضاح کم نداشت فصل قبل، فروشش هم درست بود فقط نباید به یونایتد میفروختنش و باید مینداختنش به یووه.
    موراتا هم خیلی خوب بود و استیل بازیش رو به شخصه خیلی دوست دارم، از کاستای الدنگ که بازی با توپ و استپ های افتضاحی داشت که خیلی بهتره، بر عکسش اون بتشوایی الدنگ داغون که انشالله تو همین ده روزه گورشو گم کنه و یورنته بیاد بشه ذخیره موراتا.
    رودیگر هم تو این دو بازی خوب و مسلط نشون داده، کریستینسن هم خیلی خوب بوده این دو بازی، امیدوارم با برگشتن کیهیل داغون، کیهیل بشینه نیمکت چون واقعا حقش نیست جلوی لوییز، کریستینسن و رودیگر بازی کنه.
    کلا رودیگر، موراتا و باکایوکو خریدهای خوبی بودن ولی این تیم به سه چهار بازیکن دیگه احتیاج داره.
    امیدوارم دو گل آلونسو هم باعث نشه که اینا توهم بگیرن که دیگه وینگ بک چپ نمیخایم، صد در صد یه وینگ بک چپ و راست احتیاج داریم.

14. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

چلسی در پست هایی که بازیکن فروخت بازیکن گرفت ولی بازیکنای جانشین در حد قبلی ها نیستن. یعنی حداقل تا الان من اینطور فکر میکنم
    اتفاقا جانشین های بهتری گرفته، شما برو بازی های ماتیچ و کاستا از ژانویه امسال تا آخر فصل رو ببین که چقدر افتضاح بودن. ماتیچ که عادتشه همیشه فصلو خوب شروع میکنه ولی ژانویه به بعد، گند زنی هاش شروع میشه. کاستا هم با اخلاق گندش، استپ های افتضاحش، پا به توپ های داغونش همون بهتر که دیگه تو این تیم نیست، موراتا خیلی ازش بهتره.
    یه نکته هم اینکه کاش لوییز به عنوان کاپیتان اول تیم، انتخاب میشد. وافعا غیرت و تعصبی که به چلسی داره رو هیچ بازیکن دیگه ای نداره.
    Last edited by Barry Allen; 20-08-2017 at 21:00.

16. 6 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هم با حرفای دوستمون بری الن موافقم.سه تا خریدمون از بازیکنان قبلی بدون شک بهترن.و‌نکته اخر به نظرم نباید دیگه کنته از لوییس تو دفاع اخر استفاده کنه و تو همین پست بهتر جواب میده.به خاطر خونسردی و اعتماد به نفس فوق العاده اش سوتیای زیادی میده که گاها خطرناک میشد برامون ولی تو پست بازی امروز حداقل میشه به بازیکنان پشت سریش در صورت لو دادن توپ امیدوار بود.
    در هر صورت دوست ندارم حتی ریخت این موزز رو برای یکبار دیگه ببینم که اگر کاندوا خریداری بشه قطعا همینطوری خواهد شد.درباره الونسو هم با حرف دوستمون کاملا موافقم.
    این باتشوای هم خدا کنه تصادفی چیزی بکنه خلاص شیم از دستش.وگرنه حالا حالا ها باید ریخت کثیفشو تحمل کنیم متاسفانه
    ویه نکته اینکه داوریا هم تو این دو هفته برای تیم ما مشکوک میزنه چندین خطای بی مرد امروز بر علیهمون گرفته شد که من واقعا تو لیگ برتر ندیده بودم.
    با دیدن بازی امروز واقعا ارزشهای کنته برام دو چندان شد به خدا اگر ابزار در اختیار کنته قرار بدن بهترین نتایج تاریخ تیممون رو میتونه برامون به ارمغان بیاره ولی حیف و صد حیف که گیر یه مشت مفت خور نفهم افتاده این ادم
    Last edited by jack82; 20-08-2017 at 21:32.

18. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دوستان موافقم شك ندارم باكايوكو خيلي خيلي از ماتيچ بهتر ميشه برا چلسي ! كلا بازيكني به سبك اون نياز داشت چلسي و خوبختانه به تيم اضافه شد اونم بعد مصدوميت و اونم به صورت اورژانسي وگرنه اماده بازي نبود ولي با اين حال بازي كه من ازش ديدم بسيار مورد پسندم قرار گرفت !

موراتا هم به نظرم بد نبود و مواقعي كه توپ بهش ميرسيد حداقل ميتونست توپ رو به خوبي به گردش در بياره و يا حتي نفوذ كنه و موقعيت بسازه و تو يه صحنه كم مونده بود گل هم بزنه !

روديگر هم رفته رفته خيلي بهتر از اين ميشه بازي هوايي روديگر حرف نداره رو زمين هم مسلطه و ميتونه با كريستن سن زوج خوبي بسازه تو زمين ! به قول دوستمون حيفه استاد سوتي بياد و يكي از اين دو تا برن رو نيمكت !

از طرفي تيم قشنگ به دو تا وينگ بك عالي نياز داره ! براي سمت موزسس كه حياتيه نيازمون ! من نميدونم اينا چرا سراغ سيديبه نرفتن براي اين پست ! يا همين سدريك سوارز رو اگر بتونند بخرن خيلي عاليه !

براي سمت چپ هم تا زمان هست همون برتراند خودمون رو برگردونند برامون كافيه ! يووه به ما بازيكن نميده ! از طرفي اگر يادتون باشه از فصل پيش گفتم اينا بايد برن ريكاردو رودريگز رو بخرن برا اون سمت كه بازيش فوقالعاده است و در دسترس هم هست نخريدن و مفت رفت ميلان !

يه هافبك طراح مثل لمار يا فيليپه اندرسون يا از اينتيپ بازيكن ها هم بهمون اضافه بشه و يورنته رو هم بگيريم به نظرم تيم تقريبا تكميل ميشه مگر اينكه اينا عرضه نشون بدن وان دايك رو هم بگيرن تا اون بره تو خط دفاع و ازپيلي بشه وينگ بك راستمون !

در كل خط و نشون خوبي بود براي بقيه رقبا ! هرچند كه تاتنهام تو زمين خودش بازي نكرد و همين نقطه قوت شد برا ما !

20. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •