من دو بار 2020 پیغام گذاشتم vdsl هیچکس زنگ نزد
باید مشترک خود مخابرات باشم دوباره ارتقا بدن به vdsl یا همینجوری هم میشه ؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من دو بار 2020 پیغام گذاشتم vdsl هیچکس زنگ نزد
باید مشترک خود مخابرات باشم دوباره ارتقا بدن به vdsl یا همینجوری هم میشه ؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
پست های صفحه 34 رو با دقت مطالعه کنید.
تازه دو سال قبل خط O2 پسرم در آلمان از adsl به vdsl تبدیل شد, 6snr FTTN 50mb
اونم تو شهر بزرگی
تو انگلیس تازه دارن انجام میدن
بزودی اینجا انجام شه عالیه, اینقدر پشت سر آلمانی ها نموندیم. یکساله کافو نوری 50 متری داریم ولی هنوز از vdsl خبری نیست
یه مودم vdsl قدیمی واسم آورده فعلا با adsl استفاده میکنم , Asus DSL-AC68U
Last edited by dadash42; 18-08-2019 at 00:33.
ودافونو نمیبینی 5G و FTTH اسپانیا و المان و ...
رومانی رو نمیبنی ارزون ترین و پرسرعت ترین نت فیبری رو دارن؟
مرد مومن اون کشورای اروپایشون الان بیشترجاهارو ک vdsl دارن دارن تبدیل میکنن به فیبر
اون جاهایی رو ک هم adsl بوده قبلا روستاهای کوچیک دارن میکنن vdsl اونقوت ما
تو همین adsl اش موندیم
دروغ نمیگم, تو Regensburg همین دو سال vdsl شده. قبلا 16مگ بود شده 50مگ vdsl
برا دوستانی در انگلیس امسال vdsl اومد
داداش42 داداشی دشمنی ک نداریم منظورم اصلا این نبود اصلا بگم دروغ میگی
منظورم اینه ب فرض شهرهای بزرگشون خیلی وقته راه افتاده الان شهرهای کوچیک دارن این سرویس رو میدن و حتی الان ftth میدن ن vdsl
شما ی سرچ بزن ببین vdsl خیلی وقته ک اومده
تو ایران هنوز ک هنوزه در حد اسم تبلیغه
بریتانیا رو شما تو همین ویکی ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش اسپیدتست بری سرعت کشورارو ببینی میانگین سرعتها بالای 60 مگ هست
ک نشون از این داره اکثرا سرویس های کابلی و فیبری بالاتر از vdsl دارن حداقل پروفایل های بالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه, قبول دارم
حالا Regensburg شهرستانه و دوستان در انگلیس تو شهر کوچکن
حرف ایشون درسته واسه آلمان. من دوستم هفته پیش خونش رو عوض کرد تو برلین، خونه قبلی فقط ADSL می کشید خطش اونم تا 10 مگابیت ماکسیمم با قیمت 27.5 یورو. این یکی خونه که رفت، O2 پیشنهاد کرد 32.5 یورو بده ماهی که VDSL 50 مگابیت بهش بدن که اونم الان با سرعت 30 کانکته ! آلمانم زیرساخت اینترنت ثابتش کابل مسیه. FTTH و 5G هنوز فراگیر نشده اونجا و تو مرحله توسعه است. الان هم تو انگلیس و هم آلمان، G.Fast هم میدن ولی اینکه همه مشترکین بتونن بگیرن یه بحث دیگست.
Last edited by bardiam; 18-08-2019 at 00:53.
درسته، تو همون اروپاهم اپراتور بزرگ و معروف bt( انگلستان) تا همین چندوقت پیش بالاتر از 67 مگابیت نمیداد (جدیدا 145 مگابیت اضافه کرده). تنها isp سرعت بالای انگلیس virgin بود با 300 مگابیت
چون همه مناطق فیبر نیستن، ولی اگه فیبر به منطقت برسه دیگه نونت تو روغنه
آلمان هم از پارسال شروع کرده vdsl میده با پروفایل 35b و سرعت 250 مگابیت
دلیلش هم اینه که فیبر گرونه و اینطوری صرفه جویی میشه
خلاصه کشور به کشور و منطقه به منطقه متفاوته
Last edited by ERF@NIAN; 18-08-2019 at 01:12.
دوست من در کشور رومانی حدود 4 سال هست که اینترنت فیبر نوری داره با سرعت 1Gbps بعد شما داری در مورد vdsl صحبت میکنی. شما روستا های اون ها رو داری با مراکز شهری پر جمعت ما مقایسه میکنی همین تهران 11 میلیون جمعیت داره چقدر اینترنت پرسعت مثل vdsl و ftth دادن به مردم؟؟ جمعیت تهران از یک سری کشور ها بیشتره. بعد بر اساس اون چیزی که همه میدونن دولت با دولت تو ایران فرق میکنه و هر دولت سیاست ها خودش رو دنبال میکنه معلوم نیست دولت بعد که بیاد سر کار اصلا این پروژه ها رو پیش ببره یا نه مثل مسکن مهر که رفت هوا این پروژه ها هم میره هوا. دلتون رو زیاد خوش نکنید اینجا ایرانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)