تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 121 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من نمیدونم قضیه نشت نور تو این مدل رو چرا اینقدر بزرگش کردن ؟ چند تا عکس تو تاریکی مطلق و شرایط تصویری مختلف تو صفحات قبل گذاشتم اگه لازم باشه بازم عکس میگیرم میفرستم ، هرچند من چندین بار گفتم دوستانی که این مشکل رو دارند عکس بگیرن بفرستند ولی بروی خودشون نیاوردند .

2. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من کل تاپیک رو خوندم ...
    پولم به X850D نمیرسه، اگر ه می رسید ترجیح میدادم EG910 بگیرم!
    چشمم از UH8500 میترسه و حوصله اعصاب خوردی نشت نور رو ندارم !
    با این حساب بهتر نیست سراغ W800C برم و که حداقل 300 تومن هم از ال جی ارزون تره ؟!!!!
    من w800c دارم اگه 4k بودن برات مهم نیست توصیه میکنم حتما این مدل رو بگیر

4. 5 کاربر از m ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام،دوستان برای مدلهای سری UH850-TA آخرین ورژن منتشر شده،همون 04.30.06 هست و ورژنهای جدیدتر 65 و90 که تو سایت ال جی اومده برای سریهای UH850-ZA هستند.
    برای ترکیه هم سری ZA هست.نمیدونم تفاوتی باهم دارن این سریها یا نه ! ولی آپدیت به اون ورژنها ریسکه و ممکنه مشکلی پیش بیاد.

6. 2 کاربر از kurosh57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان عزیز
    به عنوان یه عکاس توصه میکنم برای عکس گرفتن از صفحه تلویزیون، دوربین گوشی باید روی حالت دستی باشه و وضعیت نوردهی روی حداقل 2- باشه ... بعد از عکس هم حتماً اون رو با چیزی که با چشم خودتون از تلویزیون میبینید مقایسه کنید تا امکان خطای عکس نسبت به واقعیت به حداقل برسه ... بسم الله، دوستان چند تا عکس بزارن ببینیم بالاخره اینو بگیریم یا بریم سراغ X850D منتظرییم هان !!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

فکر نکنم تا حالا کسی به اندازه من از تصویر این تلویزیون تو حالتهای مختلف عکس گرفته باشه و قرار داده باشه ، من نمیدونم چرا دوستان از گرفتن عکس و قرار دادنش اینقدر کوتاهی میکنند و انجام نمیدن .

9. 3 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله ، دستت درد نکنه .... ولی یه چند تایی هم اونجوری که عرض کردم، بگیر

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوربین گوشی رو نگاه کردم حالت دستی نداشت و خیلی جزئیات زیادی نداشت ، حالا بازم بیشتر بررسی میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان این UH850 بهش میشه سافت کم یا حداقل KEY BISS زد ؟
    چون شبکه 3 کد بیس داره

بعضیا رو دیدم OSCAM روو سامسونگ زدن

خلاصه که اطلاعاتی دارید بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عزیزان من نشت نور این تلویزیون رو در شرایط مختلف بررسی کردم ماکزیمم این نشت وقتیه که صفحه کاملا مشکیه و تصویر کوچیک دیگه ای تو این صفحه مشکی هست مثل مکان نمای کنترل مجیک که وقتی تو صفحه کاملن مشکی حرکت میدید کاملن متوجه میشید . این نشت نور واسه نور بک لایت این تی وی هست وچون بک لایت این تی وی به صورت منطقه ای روشن میشه و چون پنل نازکه هر جا که این بک لایت به صورت منطقه ای روشن میشه هاله ای از نور هم از پنل رد میشه به طور مثال وقتی مکان نمای موس رو حرکت میدید یه منطقه به صورت عمودی همراه مکان نما جابه جا میشه که این منطقه عودی از بالا تا پایین تصویر هاله ای از نور داه که با تغییر جهت مکان نما این منطقه هم جابه جا میشه فقط گفتم باید تصویر کاملن سیاه باشه تو تصویر کاملن سیاه هر تصویر کوچیک حتی یک تکستم باشه یه منطقه عمودی اطراف تکس این هاله نور مشخصه در فرصت مناسب تصاویر حالت های مختلف نشت نور رو براتون میزارم.
    به نظر من همه ال ای دی ها منطقا باید کمی ازین نشت نور رو بخاطر منطقه ای بودن بک لایت و کم بودن ضخامت پنل داشته باشن اگه میخواید این نشت نور اصلن وجود نداشته باشه فقط و فقط پنلamoled بخاطر اینکه بک لایت منطقه ای ندارن و خود پیکسل ها نور تولید میکنن این معضل نشت نور رو هم ندارن و فقط و فقط عمق مشکی واقعی رو عرضه میکنن

14. 2 کاربر از hi4tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزان من نشت نور این تلویزیون رو در شرایط مختلف بررسی کردم ماکزیمم این نشت وقتیه که صفحه کاملا مشکیه و تصویر کوچیک دیگه ای تو این صفحه مشکی هست مثل مکان نمای کنترل مجیک که وقتی تو صفحه کاملن مشکی حرکت میدید کاملن متوجه میشید . این نشت نور واسه نور بک لایت این تی وی هست وچون بک لایت این تی وی به صورت منطقه ای روشن میشه و چون پنل نازکه هر جا که این بک لایت به صورت منطقه ای روشن میشه هاله ای از نور هم از پنل رد میشه به طور مثال وقتی مکان نمای موس رو حرکت میدید یه منطقه به صورت عمودی همراه مکان نما جابه جا میشه که این منطقه عودی از بالا تا پایین تصویر هاله ای از نور داه که با تغییر جهت مکان نما این منطقه هم جابه جا میشه فقط گفتم باید تصویر کاملن سیاه باشه تو تصویر کاملن سیاه هر تصویر کوچیک حتی یک تکستم باشه یه منطقه عمودی اطراف تکس این هاله نور مشخصه در فرصت مناسب تصاویر حالت های مختلف نشت نور رو براتون میزارم.
    به نظر من همه ال ای دی ها منطقا باید کمی ازین نشت نور رو بخاطر منطقه ای بودن بک لایت و کم بودن ضخامت پنل داشته باشن اگه میخواید این نشت نور اصلن وجود نداشته باشه فقط و فقط پنلamoled بخاطر اینکه بک لایت منطقه ای ندارن و خود پیکسل ها نور تولید میکنن این معضل نشت نور رو هم ندارن و فقط و فقط عمق مشکی واقعی رو عرضه میکنن
    اين هاله ي سفيد ك همه LED ها دارن فقط مختص اين مدل خاص نيست كه
    از مانيتو ها گرفته تا تمام تي وي هاي LCD با بك لايت LED

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. این کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •