کیفیت سیگنال خوبی دارید. میشه افزایشش داد با جابجایی آنتن ولی بالای 20 عالی حساب میشه و خیلی ارزش دردسر نداره. این نوسان بین 17 تا 20 هم طبیعیه و کلا SINR پارامتر ثابتی نیست
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
کیفیت سیگنال خوبی دارید. میشه افزایشش داد با جابجایی آنتن ولی بالای 20 عالی حساب میشه و خیلی ارزش دردسر نداره. این نوسان بین 17 تا 20 هم طبیعیه و کلا SINR پارامتر ثابتی نیست
سلام
عرض کردم که بنده مودم e3372 دارم
ولی نمیدونم چرا با این sinr به قول شما عالی و سیگنال-59 dbm چرا سرعتم کمتر از دوستانه؟
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام . منم عرض کردم که سرعت اینترنت موبایل تنها به کیفیت سیگنال بستگی نداره و به عواملی از جمله تعداد کاربران منطقه، پهنای باند دکل و غیره بستگی داره. واینکه باند 7 با فرکانس 2600 مگاهرتز رو هم امتحان کنید احتمالا سرعت بیشتری بگیرید چون پهنای باند بیشتری داره. با تغییر Firmware مودم 3372 میتونید باند رو عوض کنید. خود بنده چند ماه پیش آنتن دست ساز درست کردم و با همین مودم سرعت 70 مگابیت گرفتم اما الان سرعتم به 50 مگابیت هم نمیرسه در بهترین حالت چون وضعیت فرق کرده و تعداد کاربران بیشتر شده.
سلام
مطمئن هستین 4g ایرانسل باند 7 رو پشتیبانی میکنه؟
چون رفتم رو باند 7 کلا رفت رو 3g
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
بله ایرانسل باند 3 و باند 7 با فرکانس های 1800 و 2600 مگاهرتز رو داره. توی قسمت تنظیمات شبکه رو تنظیم کنید روی Lte only و از لیست پایینش فقط باند 7 رو تیک بزنید. الان دسترسی به سیستم ندارم ولی اگه پیدا نکردین اسکرین میگیرم میزارم براتون بعدا
سلام
از کجا بفهمیم دکل مخابراتی از چه فرکانسی استفاده میکنه که انتن همون فرکانس رو بسازیم؟
سلام
کسی هست راهنمایی کنه
منم می خوام از این انتن های quad بسازم
چنتا سوال
1- آیا باید قسمت شیلد کابل به رفلکتور لحیم شود؟
2_ مختصات و نقشه ساخت برای باند 1800 رو از کجا بیارم؟
3_ با کابل کواکسیال معمولی تلوزیون و لحیم زدن کانکتور مخصوص مودم از نوع ts یا sma و... نمبشه طرح رو اجرا کرد؟
سلام. قسمت شیلد کابل رو به اختیار خودتون میتونید لحیم کنید، من جایی ندیدم از تاثیر مثبت یا منفی اش گفته باشند.
راهنمای ساخت آنتن برای فرکانس 2600 و 1800 تو اینترنت راحت پیدا میشه(به صفحات قبلی تاپیک هم مراجعه کنید لینک و فایل هست). اگه ایرانسل هستید پیشنهاد میکنم برای 2600 آنتن بسازید چون این فرکانس ظرفیت بیشتری داره و سرعت بهتری میتونه بده بهتون.
با کابل تلویزیون این کار رو نکنید بهتره چون اولا کیفیت مناسبی برای این کار نداره و کیفیت سیگنال دریافتی خیلی افت میکنه. دوما اینکه کابل تلوزیون مقاومت بالایی داره معمولا و ممکنه مودم اصلا آنتن شما رو تشخیص نده.
هر چقدر از قطعات با کیفیت تری استفاده کنید، کیفیت سیگنالتون بهتر میشه. آنتن رو میتونید دوباره بسازید و خراب کنید ولی کابل و کانکتور رو جنس خوب بخرید بهتر از هزینه دوباره برای خرید مجدده
همراه اول و رایتل روی فرکانس 1800 نسل چهار ارائه میدن و ایرانسل هم روی 1800 و 2600.
سلام والا مودم رو روی 2600 قرار میدم کلا پیدا نمیکنه نتورکی
مشکلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)