تبلچر واسه گیتار پرو باید از کجا بگیرم ؟ کسی میدونه ؟
سلام
کسی آکورد آهنگ عشق منی از علی عبدالمالکی رو داره برام بفرسته
ممنون میشم
سلام
ممنون می شم نت های ساده و زیبا از گیتار کلاسیک برام بزارید . یا اگر کتابی سراغ دارید معرفی بفرمایید
معتبرترین سایت Ultimate-Guitar . com هستش !
سلام به همه ، به همه دوستانی که از روز اول به این فروم پر و بال دادن و به همه دوستانی که این اواخر اونو سر پا نگه داشتن ، پستاتونو دیدم از همه تشکر میکنم سخته اسم هموتونو بیارم (طول میکشه ) همینجا از همه تشکر میکنم ، من تازه تاپیکتونو دیدم علاقه مند شدم کنار تون باشم ساز آکوستیک (غیر الکتریک) کار میکنم البته بسیار مبتــــــــــــــــــــــ ــــــدی هستم ، اما آرشیو خوبی از کار های خاجیا دارم . . . خوشحال میشم بتونم کمکی کنم آرشیوم شامل کارهای الکتریک هم میشه
یه پیشنهاد واسه دوستان اگه ممکنه بیشتر فایل های mid یا فایل های گیتار پرو رو بزارید تا کارامون دقیقتر و استاندارد تر باشه و قابل تمرین و تبدیل به هر فرمتی باشه ( موافقا دستا بالا) . . .
دوست عزیز سه نت fur elise از بتهون و asturias از اسحاق آلبنیز و یه نت دیگه که بهتره
خودت ببینی رو برات گذاشتم امیدوارم مفد واقع بشه . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dr.b4ne; 19-08-2012 at 15:08. دليل: افزودن لینک دانلود
دوستان کسی فایل گیتار پروی آهنگاهای ایرانی رو داره (البته میخاوم کارا ریتمیک باشه) برای تمرین ریتم نوازی میخام یعنی فایل گیتار پرو یا فایل میدی آکوردهای آهنگ های ایرانی رو میخام ممنوم میشم کسی کمک کنه . . . ملودی زیاد کمکم نمیکنه هرچند بازم خالی از لطف نیست . .
Last edited by dr.b4ne; 19-08-2012 at 15:13.
مخلص الکتریک کارام هستیم . . .
Last edited by dr.b4ne; 19-08-2012 at 16:08. دليل: افزودن جملاتی برای دوستی بیشتر !!!!!!
دوست عزیز اگه منظورت از tab همون فایلهای گیتار پرو هستش که یه خورده سوالتون عجیب به نظر میاد چون گیتار پرو زیر هر میزان از note موسیقی تبلچر اونم میزاره که اینجووری دیگه نت و تبلچر کنار هم اند اما اگه منظورتون اینه که تبلچرش رو بلدی میخای نتش رو به دست بیاری خب همون تبلچر رو تو گیتار پرو بزن نتش رو بگیر در کل بهترین نرم افزار برای کار کردن با تبلچر گیتار پرو ه امیدوارم جوابم مفید بوده باشه . . .. . .
این پست برای تمامی دوستانی که با کرک کردن گیتار پرو 6 مشکل دارند یه فایل زیپ میزارم توش یه ویدئوی آموزش کرک این نسخه از گیتار پرو + کیجن + سریال + هر آنچه که توی ویدئو از اون استفاده شده (دیگه چیزی نمونده فک کنم) امیدوارم کارتونو راه بندازه . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)