ایرانسل تو محل ما bts هاشو نزدیک به 2 ماه پیش اپدیت کرد فورجی دار شد و انتن های TD هم نصب کردن
سوالم اینه که تو نقشه اصلا تحت پوشش نیست خود مرکز شهر هم تحت پوشش نیست اگه بخوایم بگیرم چطوریه؟
ولی مطعنم محلمون TD راه اندازی شده
ایرانسل تو محل ما bts هاشو نزدیک به 2 ماه پیش اپدیت کرد فورجی دار شد و انتن های TD هم نصب کردن
سوالم اینه که تو نقشه اصلا تحت پوشش نیست خود مرکز شهر هم تحت پوشش نیست اگه بخوایم بگیرم چطوریه؟
ولی مطعنم محلمون TD راه اندازی شده
جایی که هستم پوشش 2g داره ولی من 4g هم دارم دو سه خط . td lte هم پوشش داره. کلا به نقشه زیاد توجه نکن.
قبلاً بحث سر این بود باند ۳۵۰۰ که معدود اپراتورها در دنیا سمتش رفتند پوشش خوبی ایجاد نمیکنه، دوستان قبول نمیکردند، حالا در عمل اون چیزی که پیشبینی میکردم انجام شد و وضعیت و کیفیت بد سیگنال رو همه شاهد هستید.
سلام بچهها اقا این نوشته ساری پشتیبانی میکنه درسته ولی من تو سرچ که زدم تا کله بست که دکل ایرانسل هستش نوشته 3g پشتیبانی میکنه
به نظرتون میشه گرفت
ولی من گوشی نت ایرانسل روشن میکنم H+هستش دوستان
الان میشه ار این TD-LTE Irancell گرفت یا نه
بعد یه چیزی این تی دی ال تی ای شبانه رایگان نداره
Last edited by R#z@-R2; 14-10-2016 at 12:24.
برای استفاده از تی دی باید مودم خاص خودش رو فقط از خود ایرانسل بخرید. اصلا موبایل این فرکانس رو نمی شناسه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اکثر اونایی که اتصال داشتند بین 90 تا 100 آر اس آر پی سیگنال داشتند من زیر 90 یادم نیست اما خوب با همون 95 می تونه 40 50 مگ بده
بالاخره اینا فرکانس وایمکس رو دارند و توی ونیا وایمکس دار ها دارن به جاش همین تی دی رو میدن
اما کلا 2600 و 2300 تی دی بهتره مخصوصا اینکه برنده فرکانس 2300 سی مگاهرتز داره و می تونه سرعت خوبی بده اما نمی دونم برنامه اونها چیه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بخاطر اینه که هنوز تمام سایت ها td نشده .. هرموقع کامل شد باید مقایسه کرد.
به طور مثال الان خیلی از تست هایی که گرفته میشه از 2600 و 1800 میتونید ببینید که حتی 2600 قدرت سیگنال قوی تر از 1800 هست اونم بخاطر اینه که برای جبران پوشش کم 2600 کمی tx power رو زیاد میکنن.
الان من هر جا که 4G پلاس داشتم سیگنال 2600 از 1800 قویتر بوده !
من فکر میکنم برای کشوری به وسعت ایران این باند جوابگوی پوشش خوب نیست و همون طور که اطلاع دارید هم سازمان تنظیم مقررات اجازه نمیده توان موج از یک مقدار بالاتر بره...
قرار نیست جاده و کوهستان ها و کویر TDD بشن که جواب گو نباشه !!! شهر ها و شهرستان های جمعیت بالا تجهیز میشن.
و اینکه توان خروجی هر فرکانسی متفاوته..مثلا هرچی فرکانس بالا میره چون به توان پیشتری نیاز داره تا مسافت زیادی رو طی کنه...محدوده مجازشم بالاتر میره
محدوده مجاز 2400 وای فای اگه 20 dbm باشه...مثلا یه ماکروویو باند 24ghz حداکثر قدرت خروجی مجازشم 40dbm هست !
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)