تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 181 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سیم کارت ایرانسل که فعال شد فقط تماس خروجی میتونستم برقرار کنم و تماس ورودی تا 2 روز قطع بود که با پیگیری زیاد با پشتیبانی وصل شد.... مشکل دوم کد های دستوری (ussd) فعال نبود و تا 3 روز بعد وصل شدن سیم کارت و با پیگیری زیاد وصل شد.... بعضی سرویس ها مثل بازیابی تماس ناموفق و پیامگیر صوتی هنوز هم فعال نمیشه با اینکه چند سری با پشتیبانی تماس گرفتم

دوست عزیز فقط مواظب باشید خرابکاری نکنید .... من مسئولیت قبول نمی کنم اما
    ecare.irancell.ir
    این تنظیمات شما رو دیدم رو داره
    بخش - خدمات ارزش افزوده -
    ussd رو نداره ! کجاست ؟

اگه انجام دادید و درست شد تجربتون رو اینجا بزارید تا بچه ها استفاده کنن ..
    بعد همون جا بخش
    - ارجاع و پیگیری درخواست یا مشکل -
    رو هم میتونید استفاد کنید
    Last edited by EDWARD WHITE; 25-07-2016 at 18:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

کلا ترابرد سیمکارت دائمی همراه اول مشکل داره .
    اصلا همین جریان که پیش اومد من که دیگه کلا سیمکارت همراه اول رو گذاشتم کنار رغبت ندارم برای استفاده ازش خیلی غصه میده آدما
    درسته من همینطور
    دیدم رایتل سیمکارت دایمی با امکان انتخاب شماره دلخواه با قیمت ۶۰ تومن به مدت محدود گذاشته منم راحت یه دونه با ترکیب شماره همراه اولم خریدم با کد ۰۹۲۰ منتظرم بیارن تا دو روز دیگه از همون استفاده می کنم.
    آبروم رفته هرکی زنگ میزنه به اشتباه می افته و بعد که منو میبینن میگن این چه خطی داری چیکار کردی ما کار مهم داشتیم اما تلفنت قطع کردی یا دایورت کردی!!!!
    همراه اول واقعا مثل یک کودک حال به هم زن داره رفتار میکنه.

طرح ویژه رایتل به‌مناسبت روز تامین اجتماعی

سیم‌کارت های دیتا، دایمی و اعتباری رایتل به همراه بسته های بلندمدت با قیمت استثنایی
    رایتل به‌عنوان عضوی از خانواده بزرگ تامین اجتماعی به مناسبت 25 تیر ماه که مصادف است با روز بهزیستی و تامین اجتماعی، به نشانه قدردانی و احترام به خانواده بزرگ تامین اجتماعی، با پیشنهادی استثنایی، شرایط ویژه ای را برای برخورداری از خدمات نسل‌های نوین ارتباطات شبکه تلفن همراه (3G/4G) برای این خانواده بزرگ فراهم آورده است.
    تمامی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی می‌توانند با استفاده از کد (شناسایی / بیمه) درج شده در صفحه اول دفترچه تامین اجتماعی نسبت به ثبت‌نام بسته‌های این طرح اقدام نموده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.
    بر این اساس بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی می‌توانند از تاریخ 25 تیرماه، از تخفیفات رایتل بهره مند شوند:

• سیم‌کارت دایمی رایتل را با 50 درصد تخفیف و امکان انتخاب شماره مورد نظر به همراه بسته آغازین بلند مدت 180 روزه شامل اینترنت و تماس صوتی تنها با پرداخت 60,000 تومان خریداری نمایند.
    • در این طرح سیم‌کارت اعتباری رایتل با بسته‌های آغازین بلند مدت 180 روزه تنها با مبلغ 20,000 تومان ارایه می‌گردد.
    • بسته های آغازین بلند مدت سیم‌کارت دیتا نیز با تخفیفات استثنایی در این طرح ارایه می شود.

سرویس/محصول میزان اعتبار مهلت اعتبار
    اینترنت 3G/4G (ساعات افت مصرف**) یک گیگابایت ساعات افت مصرف
    برای هر دوره 30 روزه
    180 روز، به صورت 6 دوره 30 روزه
    اینترنت 3G/4G یک گیگابایت برای سه روزِ اول
    در هر دوره 30 روزه
    تماس صوتی درون شبکه 10 هزار دقیقه 180 روز
    Last edited by stere1980; 25-07-2016 at 20:17.

3. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته من همینطور
    دیدم رایتل سیمکارت دایمی با امکان انتخاب شماره دلخواه با قیمت ۶۰ تومن به مدت محدود گذاشته منم راحت یه دونه با ترکیب شماره همراه اولم خریدم با کد ۰۹۲۰ منتظرم بیارن تا دو روز دیگه از همون استفاده می کنم.
    آبروم رفته هرکی زنگ میزنه به اشتباه می افته و بعد که منو میبینن میگن این چه خطی داری چیکار کردی ما کار مهم داشتیم اما تلفنت قطع کردی یا دایورت کردی!!!!

سیم‌کارت های دیتا، دایمی و اعتباری رایتل به همراه بسته های بلندمدت با قیمت استثنایی
    رایتل به‌عنوان عضوی از خانواده بزرگ تامین اجتماعی به مناسبت 25 تیر ماه که مصادف است با روز بهزیستی و تامین اجتماعی، به نشانه قدردانی و احترام به خانواده بزرگ تامین اجتماعی، با پیشنهادی استثنایی، شرایط ویژه ای را برای برخورداری از خدمات نسل‌های نوین ارتباطات شبکه تلفن همراه (3G/4G) برای این خانواده بزرگ فراهم آورده است.
    تمامی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی می‌توانند با استفاده از کد (شناسایی / بیمه) درج شده در صفحه اول دفترچه تامین اجتماعی نسبت به ثبت‌نام بسته‌های این طرح اقدام نموده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.
    بر این اساس بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی می‌توانند از تاریخ 25 تیرماه، از تخفیفات رایتل بهره مند شوند:

• سیم‌کارت دایمی رایتل را با 50 درصد تخفیف و امکان انتخاب شماره مورد نظر به همراه بسته آغازین بلند مدت 180 روزه شامل اینترنت و تماس صوتی تنها با پرداخت 60,000 تومان خریداری نمایند.
    • در این طرح سیم‌کارت اعتباری رایتل با بسته‌های آغازین بلند مدت 180 روزه تنها با مبلغ 20,000 تومان ارایه می‌گردد.
    • بسته های آغازین بلند مدت سیم‌کارت دیتا نیز با تخفیفات استثنایی در این طرح ارایه می شود.

برای هر دوره 30 روزه
    در هر دوره 30 روزه

من خودم یه سیم کارت دیتا 3پانچ با 144+144گیگ 1ساله سرعت حرفه ای اینترنت خریدم از رایتل به قیمت 222هزارتومن با مالیات اینا. خیلی به صرفه هست ای بسته ای که تخفیف خورده به مناسبت روز تامین اجتماعی

شما فقط 144گیگ روزانه رو حساب کن ببین گیگی چند می افته

5. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

درسته من همینطور

برای هر دوره 30 روزه
    در هر دوره 30 روزه
    به نظر من هر کسی که الان همراه اول فعلا ترابرد نکنه ..... خیلی مشکلات مسخره رو در پیش رو داره .. یا حداقل صبر کنه این پیام برداشته بشه .... دوستمون درست می گفت ... دیگران فکر می کنن تلفنتون رو دایورت کردین یا قطع کردین .... مردم عادی اصلا نمی دونن ترابرد چی هست

اما اگه کسی بخواد آیا امکان داره که سیمکارت همراه اول رو به اون برگردونیم و پول و ودیعه مون رو دریافت کنیم ؟ باور کنید انقدر درد سر خودمون توی زندگی داریم حوصله دردسر همراه اول رو دیگه نداریم.
    این خبر ها مال دریافت ودیعه سال 92 هست : آیا صحت داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by EDWARD WHITE; 25-07-2016 at 23:06.

7. 2 کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سیم کارت همراه اول با پیش شماره 0990داشتم که ازش استفاده نمیکردم اما از لج اذیت های همراه اول 29تیر درخواست ترابرد به رایتل رو دادم. امروز سیم رایتلم فعال شد... تماس هم باهاش میگیرم پیام مزخرف همراه اول پخش میشه اما فقط یک بار. برای بقیه هم الان یک بار شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ ۵-۵-۱۳۹۵ ۱۳:۰۸ و به دلیل Authentication failure رد شده است .
    دوستان دلیلش چیه ؟
    اعتباری همراه اول به ایرانسل .
    الان باید چیکار کنم ؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ ۵-۵-۱۳۹۵ ۱۳:۰۸ و به دلیل Authentication failure رد شده است .
    دوستان دلیلش چیه ؟
    اعتباری همراه اول به ایرانسل .
    الان باید چیکار کنم ؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
    شما سند خط همراه اولت مشکلی نداشته؟؟ نقل و انتقالی یا چیزی دیگه؟؟ به نظر من شما اول یه زنگی بزن 9990 بگو درخواست ترابرد من رو ایرانسل برای صحت اسناد رد کرده ببینه مشکلی سند خطت نداره بعد اگه گفت نه زنگ بزن 700 ایرانسل همین رو بهش بگو پیگیری کنه برات

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

تکرار پیام حذف شد و فقط یه بار گفته میشه...

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

12. 2 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تکرار پیام حذف شد و فقط یه بار گفته میشه...

آره درسته ولی تا به بوق انتظار متفاوت تبدیل نشه نمیشه به عنوان یه شماره رسمی که به‌آدم های مهم بدی ازش استفاده کرد. طرف یک بار زنگ بزنه اینو بشنوه اصلا حسابشو روی آدم میبنده دیگه. متوجه منظورم که هستید

14. 2 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

آره درسته ولی تا به بوق انتظار متفاوت تبدیل نشه نمیشه به عنوان یه شماره رسمی که به‌آدم های مهم بدی ازش استفاده کرد. طرف یک بار زنگ بزنه اینو بشنوه اصلا حسابشو روی آدم میبنده دیگه. متوجه منظورم که هستید
    درسته متوجهم ...فعلا تا همین جاشم پیشرفت خوبیه...باید پیگیری کنیم باز...البته حتما با اجرایی شدن رسمی دستخوش تغییراتی خواهد شد...شک نکنید اعتراض ها اون موقع چند برابر میشه و مجبور به حذفش خواهد شد...البته من دوباره شکایت ثبت میکنم

16. 4 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •