[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر خلاف پپ گواردیولا، سرمربی ایتالیایی چلسی معتقد است که بدون فوتبال نمی تواند به زندگی ادامه دهد!
طرفداری- آنتونیو کونته اظهار امیدواری کرده است که بخشی از دوام سر الکس فرگوسن و آرسن ونگر در دنیای فوتبال را بتواند داشته باشد. او همچنین زندگی بدون فوتبال را به "مرگ" تشبیه کرد. به گزارش سایت Sky Sports، آنتونیو کونته دوران سرمربیگری اش را در سال 2006 و در باشگاه آرتزو شروع کرد. او در ادامه در باشگاه های باری، آتالانتا، سینا، یوونتوس و تیم ملی ایتالیا سرمربیگری کرد تا اینکه در تابستان امسال در اولین تجربه باشگاهی برون مرزی اش به انگلستان و لندن آمد تا سرمربی شیرهای آبی شود.
در واکنش به این سوال که آیا او به دنبال دوام سر الکس فرگوسن یا آرسن ونگر در دنیای فوتبال است، کونته ابتدا پاسخ داد که می تواند 10 سال دیگر را تصور کند که هنوز در حال سرمربیگری است، اما در ادامه به گونه ای صحبت کرد که گویی قصد دارد بیش از این ها به سرمربیگری بپردازد. آنتونیو کونته در این باره گفت:
(درباره سر الکس فرگوسن و آرسن ونگر) شما دارید درباره دو هیولا صحبت می کنید، دو سرمربی عالی. آن ها سرمشق های بزرگی برای من هستند. من امیدوارم که دوران آن ها را داشته باشم. دوران کامل آن ها هم نه، 10 سال برای من کافی است. 20 سال دیگر؟ الان 47 ساله هستم. امیدوارم همسرم در حال شنیدن این مصاحبه نباشد! این زندگی ما است. فوتبال با همه فشار و مسائلی که در پی دارد، زندگی ما است. لحظه ای که فوتبال در زندگیمان نباشد، فکر می کنم احتمالاً می میریم.
آنتونیو کونته دوران بازی پر افتخاری را با یوونتوس و تیم ملی ایتالیا سپری کرد و پپ گواردیولا نیز چنین دورانی را با بارسلونا و تیم ملی اسپانیا گذراند. هر دوی آن ها خیلی سریع پس از پایان بازیشان به سرمربیگری روی آوردند، تصمیمی که موفقیت های فراوانی را برایشان به ارمغان آورد. در حالی که پپ گواردیولا پس از پیروزی تیمش در مقابل برنلی اظهار داشت که
کند، آنتونیو کونته برنامه های متفاوتی را برای آینده فوتبالی اش می بیند. کونته همچنین اعتقاد دارد که گواردیولا به حرفی که زده پایبند نخواهد بود. وی در این باره گفت: وقتی که یک روش کاری دارید، وقتی که فلسفه فوتبالی خودتان را دارید، وقتی که یک ایده دارید و می خواهید آن را در هر تیمی که هدایتش می کنید پیاده کنید، انرژی زیادی را صرف می کنید و گاهی ممکن است اتفاق بیفتد که کمی خسته شوید. بالاتر از هر چیز، وقتی که یک فوتبالیست بوده اید و در تمام عمرتان، برای 20 سال، هر هفته بازی کرده اید و هر روز یک یا دو جلسه تمرینی داشته اید و بعد از آن خیلی زود به یک سرمربی تبدیل می شوید، انرژی زیاد را برای این کارها صرف می کنید. این انرژی اما فقط فیزیکی نیست، بلکه گاهی انرژی روانی هم هست. در برخی مواقع ممکن است اتفاقی بیفتد که این گونه (همچون پپ گواردیولا) فکر کنید. من مطمئنم که پپ می خواهد برای مدت ها به کارش ادامه دهد. وقتی که تصمیم به فعالیت در دنیای سرمربیگری می گیرید، این بدین دلیل است که این کار را دوست دارید. دوست دارید که زیر این فشار قرار داشته باشید، دوست دارید در چنین مقطعی حضور داشته باشید که فشار بسیار زیاد است. ما به این فشار نیاز داریم.
گفتنیست چلسی در حال حاضر با اختلافی 5 امتیازی در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و امروز (یکشنبه) در دور سوم جام حذفی با پیتربرو روبرو خواهد شد. برای خواندن بخش دیگری از صحبت های آنتونیو کونته پیش از این دیدار
. لازم به ذکر است پپ گواردیولا نیز در مصاحبه ای جدید عنوان کرد که
و از شغلش به عنوان سرمربی منچسترسیتی لذت می برد.
- - - Updated - - -
آنتونیو کونته در کنفرانس خبری پیش از دیدار با پیتربرو، به مسائل زیادی اشاره کرد.
طرفداری- سرمربی ایتالیایی چلسی، آنتونیو کونته، میگوید دیدار با پیتربرو فرصتی برای بازیکنان جوان است که کمتر در طول فصل برای چلسی به میدان رفتهاند.
به گزارش وبسایت رسمی باشگاه چلسی، آنتونیو کونته در گفتوگویی که پیش از دیدار جام حذفی با خبرنگاران داشت، در مورد مسائل مختلفی از جمله وضعیت کورت زوما و میشی باتشوایی گفت. سرمربی ایتالیایی در ابتدای صحبتهای خود، گفت:
زوما بازی خواهد کرد. او کاملاً آماده است. او شایسته دوباره به میدان رفتن است و این فرصت خوبی است که به من نشان دهد شرایط خوبی دارد و به لیست من برای حضور در ترکیب اصلی بازیهای دیگر اضافه شود.
. این موضوع را میدانستم. من با باشگاه در مورد مصدومیت او صحبت کردهام و کاملاً آگاهم که او برای ریکاوری به زمان احتیاج خواهد داشت. کورت درحال حاضر در شرایط خوبی قرار دارد و آماده است تا فوتبال خود را دوباره آغاز کند.
در مورد باتشوایی نیز فکر میکنم فرصت این را دارم که بازی او را ببینم و این بسیار مهم است. دیگو کوستا بسیار خوب کار میکند و بازیهای زیادی را برای ما انجام داده است. هنوز تصمیم نهایی را نگرفتهام، اما برای میشی احتمالاً فرصت خوبی فراهم خواهد بود تا به من تعهدات خود را نشان دهد. تکرار میکنم. حضور در لیگ انگلستان و عادت کردن به شرایط آسان نیست. در کنار این موضوعات، اگر شما مهاجم باشید و بازیکنی جوان، به علت شرایط فیزیکی لیگ دچار مشکل میشوید، اما تلاش او در تمرینات قابل ستایش است. او درحال پیشرفت و یادگرفتن فلسفه فوتبالی ما است. یکشنبه فرصت کاملاً مناسبی برای باتشوایی خواهد بود تا تواناییهایش را نشان دهد و من را قانع کند که بیشتر از او استفاده کنم.
چلسی که کار خود را از دور چهارم جام حذفی آغاز میکند، در 19 فصل گذشته هیچگاه در گام نخست جام حذفی شکست نخورده است. شاگردان کونته روز یکشنبه به مصاف پیتربرو خواهند رفت. او در ادامه در مورد اینکه آیا جام حذفی را فدای قهرمانی احتمالی در لیگ برتر خواهد کرد، افزود:
در فوتبال، شما هیچگاه از چیزی مطمئن نیستید. اگر به من تضمین بدهید که قهرمان لیگ برتر خواهم شد، میتوانم روی موضوعی که گفتید فکر کنم. اما در فوتبال مطمئن بودن در مورد انتهای یک رقابت بسیار دشوار است. در کنار این موضوعات، در انگلستان شش تیم قدرتمند حضور دارند که این موضوع کار را بیش از پیش سخت میکند. بنابراین من ترجیح میدهم تا در همه بازیها پیروز شوم و در هر رقابتی که حاضر میشوم، قهرمان. این نخستین تجربه من در جام حذفی انگلستان است. این رقابت را میشناسم، چراکه زمانی که در ایتالیا بودم، بازیهای زیادی را از این رقابت تماشا کردهام. این بازیها در انگلستان بسیار مهماند و میدانیم که جام حذفی انگلستان، قدیمیترین جام در جهان است. بههمین خاطر من احترام زیادی برای این رقابتها قائلام.
در عینحال فرصت خوبی داریم که به برخی بازیکنانی که زیاد بازی نکردهاند، فرصت به میدان رفتن بدهیم. به دنبال پیدا کردن یه ترکیب خوب بودهام، چراکه میخواهم در این بازیها هم به مراحل بالا راه پیدا کنیم. تیم حریف در استمفورد بریج هوادارانی خواهد داشت و قطعاً باانگیزه در برابر ما حضور خواهند داشت. بنابراین بسیار مهم است که با تمرکز و دقت جلو برویم.
در پایان کنفرانس خبری، کونته در مورد
جان میکل اوبی از چلسی، با سابقهترین بازیکن کنونی این تیم، گفت:
اول از همه این بسیار مهم است که از او به خاطر زحماتی که برای باشگاه کشیده است تشکر کنم. او همیشه دید بازی به مسائل داشت و رفتار فوقالعادهای که هیچگاه از یاد نمیبرم. برای او و خانوادهاش در ادامه راه آرزوی بهترینها را دارم. اوبی برای سالهای متمادی با پیراهن چلسی بازی کرده است و جامهای زیادی را در باشگاه به دست آورده است. او نقشی کلیدی در باشگاه داشت، اما فکر میکنم درحال حاضر زمان تغییر فرا رسیده باشد. شاید بهتر باشد او تجربه جدیدی را کسب کند و به همین دلیل، برای او آرزوی موفقیت میکنم.