تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 61 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دلایل شکست چلسی پس از کسب 13 پیروزی پیاپی را بررسی می کنیم.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نشریه فوتبال لندن چهار علت اصلی باخت چلسی مقابل تاتنهام را بررسی کرده است.
    1.اینکه کونته به دنبال تقویت خط دفاعی خود است، بر هیچ کسی پوشیده نیست. در بازی با تاتنهام، ضعیف ترین نقطه خط دفاعی مربوط به کیهیل بود، جایی که اریکسن در پست رقیب او حضور داشت و دو بار آزادانه پاس بلند منجر به گل ارسال کرد.
    2.ویکتو موزس در این بازی تمامی نقاط ضعف خود در دفاع را به یک باره نشان داد. او در هر دو گل یک قدم عقب تر از دله علی بود و نتوانست به آسپیلیکوئتا کمکی کند. موزس در حمله هم بی تاثیر بود.
    3.آلونسو مصدوم بود؟ او قبل از بازی عکسی در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد و روند درمان خود را توضیح داده بود، شاید ضعف او در بازی قابل ارفاق باشد، اما کم تاثیر بودن در کارهای دفاعی، پاس های اشتباه پر تعداد و دادن فضای زیاد به اریکسن از تاثیرات منفی او در بازی بود. آلونسو در حمله هم کمترین فایده را داشت.
    4.عملکرد ناامید کننده پدرو. پدرو پس از تعویض آلونسو در پست وینگ بک چپ به کار گرفته شد و عملکرد بهتری هم داشت. به طور حتم ویلیان در بازی بعدی جایگزین او خواهد بود. عملکرد ضعیف کانته و پاس های اشتباه او هم از نقاط ضعف چلسی در بازی با تاتنهام بود.

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی نیوز - مسلمأ تیمهای جزیره در رویارویی با چلسی، از تیمی که توانسته بعد از 13 برد متوالی ترمز آنها را بِکشد الگو برداری خواهند کرد.تاتنهام بازی در برابر چلسی به نمایش گذاشت که میشود درس های فراوانی از آن گرفت.پوچتینو به روشنی در این بازی استعداد تاکتیکی خود را بخصوص در کارهای تدافعی نشان داد.هدف اصلی سرمربی آرژانتینی خنثی سازی سیستم چلسی بود تا پیاده سازی سیستمی متفاوت نسبت به همیشه برای پیروزی.
    او سیستم 3-4-3 کنته را در مقابل خودِ کنته به اجرا درآورد .این سیستم با توجه کارآمدی بهتر مهره های تاتنهام چلسی را تقریبا خنثی کرده بود.آنها با الهام گرفتن از بازیهای گذشته چلسی [بخصوص بازی قبل با استوک] و شناسایی ضعف های چلسی ، با کار کردن روی این ضعفها توانستند دو گل مشابه را به ثمر برسانند و پیروز میدان شوند.
    برنامه پوچتینو کاملا کارگر افتاد.او چلسی را به بند کشید و در تک موقعیتها زهرش را ریخت.
    با هم در این مقاله به بررسی نکاتی میپردازیم که باید آنتونیو کنته آنها را مد نظر قرار دهد.

سرعت کُند مارکوس آلونسو

تعویض او در اواسط نیمه دوم مقابل تاتنهام ، گواهی بر شناسایی ضعف های چلسی از ناحیه او ، توسط کنته بود.
    مارکوس آلونسو بازیکن خوبیست اما نه به اندازه بازیکنی درهیبت تیم مدعی قهرمانی.
    او ماهیت تاکتیکی پذیری خوبی دارد اما در اجرای آنها تا حدود زیادی عاجز است و دلیل آنهم سرعت بسیار پایین اوست.هم سرعت دوندگی هم سرعت بخشیدن به بازی.او در موقعیت ها در جای مناسب حضور دارد اما نمیتواند برنامه های تاکتیکی را به خوبی به اجرا درآورد و تیم را رو به جلو هُل دهد.
    در کورس ها جا میماند و همیشه فضای خالی پشت سر او برای تیمهای مقابل ، یک غنیمت به شمار میرود .
    او در بازی مقابل تیمهای کوچکتر میتواند عملکرد تقریبا مطلوبی داشته باشد ولی در برابر تیمهای با برنامه ای مانند تاتنهام ، او مهره ای کارآمد نیست.
    قطعا آنتونیو کنته اگر میخواهد در ادامه روند رو به رشدش را ادمه دهد هر چه سریعتر باید برای آن پست(وینگ بک چپ) چاره ای بیندیشد.
    چند گزینه برای رفع این مشکل وجود دارد.
    1-انتقال آزپلی کوئتا به آن پست
    2-استفاده از کندی
    3- خرید بازیکن
    بنظر حضور آزپلی در آن ناحیه باز هم نمیتواند تفاوت زیادی ایجاد کند.پس کنته یا باید به کندی فرصت خودنمایی بدهد یا خرید مناسبی برای آن پست انجام دهد.
    بازیکنی که علاوه بر دارا بودن ویژگی های دفاعی در کارهای تهاجمی و سرعت بخشیدن به بازی چلسی هم تاثیرگذار باشد.

حضور گری کیهیل

به عنوان کاپیتان چلسی ما احترام زیادی برای او قائلیم اما نمیشود از ضعف های بیشمارش چشمپوشی کرد.گری کیهیل در نبردهای هوایی بسیار موفق است اما در چند مورد از جمله مدیریت عقب زمین چلسی دارای ضعف اساسی است.وجود کیهیل بخاطر عدم اطمینانش در زمان صاحب توپ بودن ، استرس بیشتری به تیم وارد میکند و همین عاملیست برای به هم ریختگی نظم تیمی در آن ناحیه.
    اگر توجه کرده باشیم چلسی برای آغاز حملات در عقب زمین بیشتر به سمت راست متکی است.جایی که آزپلی کوئتا حضور دارد.و بخاطر ضعف کیهیل در انتقال توپ به نقاط مناسب در عقب زمین، چلسی نمیتواند روی او در سمت راست حساب ویژه ای باز کند.
    بعد از ان اشتباهات مرگبار، کیهیل هنوز نتوانسته این «فوبی» خود را حل کند و هنوز هم ، هر از گاهی اشتباهاتی مشابه گذشته مرتکب میشود.
    با توجه به اینکه کنته احتمالا اولویت اولش برطرف کردن مشکلات وینگ بک چپ میباشد،شاید حضور یک بازیکن مطمئن تر در آن پست عملکرد کیهیل را تحت تاثیر قرار دهد و آن را به سطح مطلوبی برساند.از این گذشته با توجه به اینکه چلسی بیشتر در نبردهایی هوایی در خط دفاع دارای ضعف میباشد ، حضور کیهیل با توجه با توانایی اش در این نبردها هنوز حائز اهمیت باشد.
    ولی اگر چلسی میخواهد به تیم بهتری تبدیل شود باید بازیکن بهتری در پست کیهیل به کار بگیرد.

عدم خلاقیت در کناره ها

وقتی در مقابل تیمی مانند تاتنهام بازی میکنید که با بازیکنان فوق فیزیکی میانه میدان را در چنگ گرفته شما باید موتور تیم را در کناره ها روشن کنید و استارت حملات را از آنجا بزنید تا فضا برای ایجاد موقعیت در میانه میدان فراهم شود .کاری که موزس و آلونسو در اجرای آن بسیار ناتوان بودند.
    با خنثی سازی ماتیچ و کانته ، موزس و آلونسو نتوانستند کنارهای چلسی را برای حرکت فعال نگه دارند و تاتنهام عملا هر بار بازی را از چنگ چلسی خارج میکرد.
    کُند بودن آلونسو ضربه مهلکی به هازارد و چلسی وارد کرده بود.عدم توانایی او در سرعت بخشیدن به بازی در سمت چپ ، بازی چلسی را خراب کرده بود. کنته به همین خاطر آلونسو را بیرون کشید و پدرو را در آن پست گمارد.بعد ازآن اتفاق به واقع سمت چپ چلسی جان تازه ای گرفت.
    کنته باید برای دو پست کناری اش فکری بکند.در سیستمهای 3 دفاعه وینگ بک ها نقش بسیار حیاتی دارند.شاید بیشتر از مهره های میانی.
    آنها هستند که با حرکتهای طولی مداوم فضا سازی تیم را در میانه زمین افزایش میدهند و در ضد حملات و انتقال توپ به بازی تیم سرعت میبخشند.در برابر تیمی مانند تاتنهام با آن تاکتیک های دفاعی فشرده و پرسینگ وحشتناک، تنها راه پیروزی سرعت بخشیدن به بازی و از نظم انداختن بازی آنهاست.
    اگر چلسی میتوانست این کار را مانند نیمه دوم بازی رفت انجام دهد به احتمال زیاد میتوانست نتیجه بهتری بگیرد ولی با حضور بازیکنان کندی مانند آلونسو و بازی بد موزس این مهم به انجام نرسید.
    پس با این اوصاف چلسی و کنته برای هر دو پست وینگ بک باید تدابیری سازنده بیندیشند.

روز بد کانته

این اولین باری بود که کنته در جریان بازی کانته را از میدان بیرون کشید.این مسئله بسیار نیشدار بود.
    کانته بازیکن ریز جثه ای میباشد که بیشتر در «سایه» میتواند عملکرد موفقی داشته باشد.وظیفه او توپ گیری و پوشش فضاهای خالیست و عملا در کارهای تهاجمی چندان تبحر ندارد.
    کانته در نبردهای تن به تن هرگز نمیتواند با غولهایی مانند وانیاما رقابت کند.بازی بد کانته در هر دو دیدار رفت و برگشت مقابل تاتنهام گواهی بر این ادعاست.در هر دو بازی وانیاما ، هافبک دفاعی غول پیکر تاتنهام میانه میدان را از چلسی گرفته بود.
    در چینین بازی های ماتیچ که جثه بزرگتر و توانایی فیزیکی بالاتری دارد بیشتر میتواند موفق باشد.
    قطعا عملکرد بد کانته در چنین بازیهایی باید توسط کنته با تدابیری ویژه در حوزه تاکتیکی و اَرَنج نفرات بهبود پیدا کند وگرنه کنته چاره از جز خارج کردن او از ترکیب ندارد !

ضعف آزپلیکوئتا در نبردهای هوایی

اما میرسیم به بزرگترین ضعف چلسی در دو بازی اخیر که عاملی برای شکست این تیم شد.
    بدیهی است که در زمان دفاع کردن، سیستم چلسی به 5-4-1 تغییر میکند .با این تغییر موزس تبدیل به مدافع راست میشود و آزپلی کوئتا به عنوان مدافع میانی ایفای نقش میکند.نکته همین جاست.هر دو بازیکن نامبرده برای کارهای دفاعی قدی زیر حد استاندارد دارند.بخصوص آزپلی که که به عنوان یکی از سه مدافع میانی انجام وظیفه میکند و این سمت راست چلسی را در ارسال های هوایی بسیار آسیب پذیر و شکننده میکند.کافیست دو گل «دله عَلی» را که به صورت مشابه وارد دروازه چلسی کرد نگاهی بیندازید.
    در یوونتوس و تیم ملی ایتالیا ، کنته از وجود سه مدافع بسیار کامل بهره میبرد .یعنی کیلینی،بونوچی و بارزالی .ابزاری که کنته مشابه آنها را اصلا در چلسی در اختیار ندارد.سیستم کنته بدون حضور سه مدافع مطمئن در عقب زمین اصلا نمیتواند به خوبی کارساز شود .پس واجب است کنته هرچه سریعتر خط دفاعی اش را سامان ببخشد و مهره های جدیدی برای آنجا استفاده کند.تا اینجا هم، بازی فوق العاده تیمی کنته باعث شده بود ضعفهای انفرادی بازیکنان زیاد به چشم نیاید ولی زین بعد با توجه به آگاهی سایر تیمها و آنالیز انها از بازی چلسی ، نیاز است کنته دست به تغییرات بزند.شاید حضور زوما به جای آزپلی و منتقل کردن او به پست وینگ بک چپ و خارج کردن آلونسو از ترکیب تغییرِ موقتِ خوبی باشد.

با توجه به آنچه که مرور کردیم دون آنتونیو ، که طرفداران چلسی اعتماد خاصی به او دارند،باید برای این مسائل چاره اندیشی کند.
    بعد از باخت مقابل تاتنهام باز هم کنته تاکید کرد آنها باید واکنش خوبی به این باخت نشان بدهند.دقیقا مصاحبه ای مشابه با مصاحبه بعد از بازی با آرسنال.آن واکنشی که کنته بعد از بازی مقابل آرسنال از آن سخن گفت مصادف شد با 13 برد متوالی و صدر نشینی بلامنازع چلسی.آیا اینبار هم واکنش کنته چنین خواهد شد؟
    آیا باز هم واکنش کنته با ثبت تغییراتی در سیستم بازی و انتخاب نفرات همراه خواهد شد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بردها بالاخره تموم میشد و بازی با تاتنهام دیگه همه به مساوی هم راضی بودن چون بازی توی زمین تاتنهام همیشه سخت بوده
    اگه نیمه اول گل نمی خوردیم شاید میشد با مساوی بازیو تموم کرد و دقیقا بدترین موقع گل رو خوردیم
    بازیکنا توی اون شب اکثرا فرم همیشگی رو نداشتن ولی از طرفی تاتنهام تاکتیک خاصی استفاده می کرد و شاید زیاد حمله نکرد ولی راحت با موقعیت های کم دو تا گل زد و خیلی خوب هم دفاع می کردن
    به نظرم خیلی چیزی از دست ندادیم و شاید در حد یه امتیاز و از طرفی هم تاتنهام رو خیلی نمیشه مدعی دونست که مثلا به ما نزدیک بشه
    الان دیگه باید دقت کنیم دیگه مثلا بازی با لیورپول اینجوری نشه و دیگه اون توی قهرمانی خیلی تاثیر داره
    کلا 18 تا بازی باقی مونده حتی با حدود 10 برد و چند مساوی هم امکان قهرمانی هست

در مورد نقل و انتقالات شایعه و اینا زیاده
    همون طور که قبلا گفتم نمیشه بازیکن درجه یک و خیلی تاپ گرفت و اونا رو تابستون میشه کامل روشون کار کرد
    الان در حد دو تا بازیکن خوب هم بگیریم که توی بازی های باقی مونده این فصل کمک کنن خیلی خوبه
    اسم هایی مثل آنتونیو و پایت از وستهام یا انزونزی از سویا شنیده میشن که اینا همگی هافبک هجومین و اگه واقعا یه دونه شون رو بشه گرفت می تونن کمک کنن
    ولی به نظر می رسه الان دفاع گوشه خیلی نیاز داریم و حداقل یه بازیکن توی این پست باید بگیریم

6. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب به احتمال خیلی بالا باتشوایی قرضی میره سوانسی و فرناندو یورنته رو به صورت قطعی میگیریم برای ذخیره کاستا ! نمیدونم به دردمون میخوره یا نه ! بازی هاش رو زیاد یادم نیست ! ولی من چیچاریتو رو ترجیح میدادم هم سرعتی بود هم تکنیکی هم گلزن ! تو انگلیس هم جواب داده بود !‌ میتونست مکمل خوبی برای کاستا باشه قیمتشم خوب بود 30 میلیون یورو !‌ در هر صورت امیدوارم یورنته برامون خوب باشه و بدردمون بخوره و گره گشا باشه !

وحید جان موافقم باهات ولی میشه تو همین پنجره بازیمن های خوبی گرفت ! مثلا از ولفسبورگ میشه رودریگز رو خیلی راحت گرفت چون وضع تیمشون خوب نیست و رقم فسخ پایینی هم داره و بهترین گزینه برامون برای سمت چپمون هست !

برای دفاع وسط هم یه نفر رو میخوایم بیاد زوج لوییز --- زوما بشه و دفاع سه نفره رو تشکیل بده برامون یه مدافع قد بلند و قدرتی ( لیندولف -- فونته --- مانولاس -- ون دیک -- اینا بازیکن هایی هستن که در درسترسن تو این پنجره و راحت میشه گرفتشون ) نیاز داریم

اینطوری کیهیل میره رو نمیکت و هر وقت نیاز بود میاد کمک میکنه و ازپیلی هم میتونه بره یه خط جلوتر و موزسس بره پست پدرو و مهاجم راست باشه ( دیگه قشنگ مشخصه موزسس تو دفاع کم میاره و عقب باز ینکنه بهتره )

یه هافبک وسط مثل همین انزونزی یا ناینگولان یا همیچین بازیکن هایی که بیان و با کانته زوج بشن و طرف هجومی و بازیسازیشون بچربه به کانته برامون تا اخر فصل کفایت میکنه !

من به نوعی تو گرفتن یه دفاع وسط - یه دفاع چپ - یه هافبک وسط - یه مهاجم ذخیره ( یورنته تقریبا قطعی شده ) تو این پنجره شک ندارم تقریبا !

خود ابرامویچ گفته اقا 150 میلیون یورو بودجه داده برای این پنچره و با این پول میشه این 4 تا رو گرفت

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

خرید یورنته خنده داره، تو سوانسی هم بهش خیلی کم بازی میرسه و با 32 سال سن دیگه اون بازیکن 5 سال پیش نیست. بتشوایی بمونه بهتر از آوردن اینه. اگه این بیاد که فقط باید دعا کنیم کاستا مصدوم و محروم نشه وگرنه بیچاره ایم. برای وینگ بک چپ و دفاع هم گویا قراره قرارداد قرضی آکه رو لغو کنن و همین ژانویه برگرده چلسی. بازیکن خوبیه آکه ولی من ترجیح میدم تا آخر فصل تو بورنموث فیکس بازی کنه تا بیاد اینجا ذخیره بشه مگه اینکه کونته ازش به عنوان وینگ بک چپ فیکس به جای آلونسو استفاده کنه. در مورد دفاع وسط هم که خود کونته گفته خرید نداریم. همه اینا نشون میده که قرار نیست خرید خاصی تو ژانویه داشته باشیم، امیدوارم کونته آخر فصل پشیمون نشه که چرا تو ژانویه گدا بازی در آورده و خرید نکرده.

10. 3 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بر خلاف پپ گواردیولا، سرمربی ایتالیایی چلسی معتقد است که بدون فوتبال نمی تواند به زندگی ادامه دهد!

طرفداری- آنتونیو کونته اظهار امیدواری کرده است که بخشی از دوام سر الکس فرگوسن و آرسن ونگر در دنیای فوتبال را بتواند داشته باشد. او همچنین زندگی بدون فوتبال را به "مرگ" تشبیه کرد. به گزارش سایت Sky Sports، آنتونیو کونته دوران سرمربیگری اش را در سال 2006 و در باشگاه آرتزو شروع کرد. او در ادامه در باشگاه های باری، آتالانتا، سینا، یوونتوس و تیم ملی ایتالیا سرمربیگری کرد تا اینکه در تابستان امسال در اولین تجربه باشگاهی برون مرزی اش به انگلستان و لندن آمد تا سرمربی شیرهای آبی شود.
    در واکنش به این سوال که آیا او به دنبال دوام سر الکس فرگوسن یا آرسن ونگر در دنیای فوتبال است، کونته ابتدا پاسخ داد که می تواند 10 سال دیگر را تصور کند که هنوز در حال سرمربیگری است، اما در ادامه به گونه ای صحبت کرد که گویی قصد دارد بیش از این ها به سرمربیگری بپردازد. آنتونیو کونته در این باره گفت:
    (درباره سر الکس فرگوسن و آرسن ونگر) شما دارید درباره دو هیولا صحبت می کنید، دو سرمربی عالی. آن ها سرمشق های بزرگی برای من هستند. من امیدوارم که دوران آن ها را داشته باشم. دوران کامل آن ها هم نه، 10 سال برای من کافی است. 20 سال دیگر؟ الان 47 ساله هستم. امیدوارم همسرم در حال شنیدن این مصاحبه نباشد! این زندگی ما است. فوتبال با همه فشار و مسائلی که در پی دارد، زندگی ما است. لحظه ای که فوتبال در زندگیمان نباشد، فکر می کنم احتمالاً می میریم.
    آنتونیو کونته دوران بازی پر افتخاری را با یوونتوس و تیم ملی ایتالیا سپری کرد و پپ گواردیولا نیز چنین دورانی را با بارسلونا و تیم ملی اسپانیا گذراند. هر دوی آن ها خیلی سریع پس از پایان بازیشان به سرمربیگری روی آوردند، تصمیمی که موفقیت های فراوانی را برایشان به ارمغان آورد. در حالی که پپ گواردیولا پس از پیروزی تیمش در مقابل برنلی اظهار داشت که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کند، آنتونیو کونته برنامه های متفاوتی را برای آینده فوتبالی اش می بیند. کونته همچنین اعتقاد دارد که گواردیولا به حرفی که زده پایبند نخواهد بود. وی در این باره گفت:
    وقتی که یک روش کاری دارید، وقتی که فلسفه فوتبالی خودتان را دارید، وقتی که یک ایده دارید و می خواهید آن را در هر تیمی که هدایتش می کنید پیاده کنید، انرژی زیادی را صرف می کنید و گاهی ممکن است اتفاق بیفتد که کمی خسته شوید. بالاتر از هر چیز، وقتی که یک فوتبالیست بوده اید و در تمام عمرتان، برای 20 سال، هر هفته بازی کرده اید و هر روز یک یا دو جلسه تمرینی داشته اید و بعد از آن خیلی زود به یک سرمربی تبدیل می شوید، انرژی زیاد را برای این کارها صرف می کنید. این انرژی اما فقط فیزیکی نیست، بلکه گاهی انرژی روانی هم هست. در برخی مواقع ممکن است اتفاقی بیفتد که این گونه (همچون پپ گواردیولا) فکر کنید. من مطمئنم که پپ می خواهد برای مدت ها به کارش ادامه دهد. وقتی که تصمیم به فعالیت در دنیای سرمربیگری می گیرید، این بدین دلیل است که این کار را دوست دارید. دوست دارید که زیر این فشار قرار داشته باشید، دوست دارید در چنین مقطعی حضور داشته باشید که فشار بسیار زیاد است. ما به این فشار نیاز داریم.
    گفتنیست چلسی در حال حاضر با اختلافی 5 امتیازی در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و امروز (یکشنبه) در دور سوم جام حذفی با پیتربرو روبرو خواهد شد. برای خواندن بخش دیگری از صحبت های آنتونیو کونته پیش از این دیدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . لازم به ذکر است پپ گواردیولا نیز در مصاحبه ای جدید عنوان کرد که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از شغلش به عنوان سرمربی منچسترسیتی لذت می برد.

- - - Updated - - -

آنتونیو کونته در کنفرانس خبری پیش از دیدار با پیتربرو، به مسائل زیادی اشاره کرد.

طرفداری- سرمربی ایتالیایی چلسی، آنتونیو کونته، می‌گوید دیدار با پیتربرو فرصتی برای بازیکنان جوان است که کم‌تر در طول فصل برای چلسی به میدان رفته‌اند.
    به گزارش وب‌سایت رسمی باشگاه چلسی، آنتونیو کونته در گفت‌وگویی که پیش از دیدار جام حذفی با خبرنگاران داشت، در مورد مسائل مختلفی از جمله وضعیت کورت زوما و میشی باتشوایی گفت. سرمربی ایتالیایی در ابتدای صحبت‌های خود، گفت:
    زوما بازی خواهد کرد. او کاملاً آماده است. او شایسته دوباره به میدان رفتن است و این فرصت خوبی است که به من نشان دهد شرایط خوبی دارد و به لیست من برای حضور در ترکیب اصلی بازی‌های دیگر اضافه شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این موضوع را می‌دانستم. من با باشگاه در مورد مصدومیت او صحبت‌ کرده‌ام و کاملاً آگاهم که او برای ریکاوری به زمان احتیاج خواهد داشت. کورت درحال حاضر در شرایط خوبی قرار دارد و آماده است تا فوتبال خود را دوباره آغاز کند.
    در مورد باتشوایی نیز فکر می‌کنم فرصت این را دارم که بازی او را ببینم و این بسیار مهم است. دیگو کوستا بسیار خوب کار می‌کند و بازی‌های زیادی را برای ما انجام داده است. هنوز تصمیم نهایی را نگرفته‌ام، اما برای میشی احتمالاً فرصت خوبی فراهم خواهد بود تا به من تعهدات خود را نشان دهد. تکرار می‌کنم. حضور در لیگ انگلستان و عادت کردن به شرایط آسان نیست. در کنار این موضوعات، اگر شما مهاجم باشید و بازیکنی جوان، به علت شرایط فیزیکی لیگ دچار مشکل می‌شوید، اما تلاش او در تمرینات قابل ستایش است. او درحال پیشرفت و یادگرفتن فلسفه فوتبالی ما است. یک‌شنبه فرصت کاملاً مناسبی برای باتشوایی خواهد بود تا توانایی‌هایش را نشان دهد و من را قانع کند که بیش‌تر از او استفاده کنم.
    چلسی که کار خود را از دور چهارم جام حذفی آغاز می‌کند، در 19 فصل گذشته هیچ‌گاه در گام نخست جام حذفی شکست نخورده است. شاگردان کونته روز یک‌شنبه به مصاف پیتربرو خواهند رفت. او در ادامه در مورد این‌که آیا جام حذفی را فدای قهرمانی احتمالی در لیگ برتر خواهد کرد، افزود:
    در فوتبال، شما هیچ‌گاه از چیزی مطمئن نیستید. اگر به من تضمین بدهید که قهرمان لیگ برتر خواهم شد، می‌توانم روی موضوعی که گفتید فکر کنم. اما در فوتبال مطمئن بودن در مورد انتهای یک رقابت بسیار دشوار است. در کنار این موضوعات، در انگلستان شش تیم قدرتمند حضور دارند که این موضوع کار را بیش از پیش سخت می‌کند. بنابراین من ترجیح می‌دهم تا در همه بازی‌ها پیروز شوم و در هر رقابتی که حاضر می‌شوم، قهرمان. این نخستین تجربه من در جام حذفی انگلستان است. این رقابت را می‌شناسم، چراکه زمانی که در ایتالیا بودم، بازی‌های زیادی را از این رقابت تماشا کرده‌ام. این بازی‌ها در انگلستان بسیار مهم‌اند و می‌دانیم که جام حذفی انگلستان، قدیمی‌ترین جام در جهان است. به‌همین خاطر من احترام زیادی برای این رقابت‌ها قائل‌ام.
    در عین‌حال فرصت خوبی داریم که به برخی بازیکنانی که زیاد بازی نکرده‌اند، فرصت به میدان رفتن بدهیم. به دنبال پیدا کردن یه ترکیب خوب بوده‌ام، چراکه می‌خواهم در این بازی‌ها هم به مراحل بالا راه پیدا کنیم. تیم حریف در استمفورد بریج هوادارانی خواهد داشت و قطعاً باانگیزه در برابر ما حضور خواهند داشت. بنابراین بسیار مهم است که با تمرکز و دقت جلو برویم.
    در پایان کنفرانس خبری، کونته در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میکل اوبی از چلسی، با سابقه‌ترین بازیکن کنونی این تیم، گفت:
    اول از همه این بسیار مهم است که از او به خاطر زحماتی که برای باشگاه کشیده است تشکر کنم. او همیشه دید بازی به مسائل داشت و رفتار فوق‌العاده‌ای که هیچ‌گاه از یاد نمی‌برم. برای او و خانواده‌اش در ادامه راه آرزوی بهترین‌ها را دارم. اوبی برای سال‌های متمادی با پیراهن چلسی بازی کرده است و جام‌های زیادی را در باشگاه به دست آورده است. او نقشی کلیدی در باشگاه داشت، اما فکر می‌کنم درحال حاضر زمان تغییر فرا رسیده باشد. شاید بهتر باشد او تجربه جدیدی را کسب کند و به همین دلیل، برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

12. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر می رسد که مدافع قرضی چلسی در بورنموث به لندن باز خواهد گشت.

طرفداری- ادی هاو - سرمربی بورنموث - تایید کرده است که باشگاه چلسی قصد دارد ناتان اکه - مدافع 21 ساله این تیم که به طور قرضی برای 'گیلاس ها' توپ می زند - را در ژانویه به استمفوردبریج باز گرداند. به گزارش سایت Mirror، ناتان آکه در شروع این فصل برای یک سال به طور قرضی از چلسی به بورنموث پیوست، اما ادی هاو پس از شکست شب گذشته تیمش در مقابل میلوال در جام حذفی انگلستان، تایید کرد که سران چلسی خواستار این هستند که برای داشتن گزینه های بیشتر در خط دفاع، آکه را در همین ژانویه به استمفورد بریج بازگردانند.
    آکه در ماه های اخیر به یکی از ستون های بورنموث تبدیل شده است و با وجود بازی در خط دفاعی، از میانه های ماه نوامبر تاکنون 3 گل را به ثمر رسانده است. هاو اکنون اذعان کرده که باشگاهش باید به دنبال جایگزین هایی برای آکه بگردد. او در این باره اظهار کرد:
    آکه برای ما خیلی خوب کار کرده است و این یک ضربه بسیار بزرگ به ما خواهد بود. گفتنش راحت است که ما باید برویم و بازیکنی را در حد و اندازه های اکه برای تیممان پیدا کنیم، اما انجام این کار در واقعیت سخت است.
    هاو در پایان بیان کرد که احتمال بازگشت آکه به چلسی 100 درصد نیست، اما انتظار دارد که این انتقال در هفته های پیش رو رخ دهد.

14. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پیش بازی چلسی - پیتربرو یونایتد

دو تیم چلسی و پیتربرو یونایتد، امروز در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان کونته پس از 13 پیروزی پیاپی در بازی های اخیرشان، در نهایت در دیدار مقابل تاتنهام شکست خوردند و روند پیروزی های پیاپیشان متوقف شد. حال آنها در در جام حذفی ادامه دیدارهایشان را پی خواهند گرفت. آبی های لندنی با فرم خوبی پا به این دیدار می‌گذارند و انتظار نمی‌رود مقابل تیم دسته سومی دچار مشکلی شوند.
    پیتربرو یونایتد که سال 1934 تاسیس شده، در حال حاضر در دسته سوم انگلیس ( اسکای بت 1 ) حضور دارد و البته نتایج خوبی نیز تا به اینجای کار در این لیگ کسب نکرده است. آنها در 5 بازی اخیرشان نیز 3 تساوی و 2 پیروزی به دست آورده اند که نشان می‌دهد آمادگی بالایی ندارند. جان تری به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش نخواهد بود و حضور مارکوس آلونسو نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد. ترکیب احتمالی:

16. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پاریس سن ژرمن به یوونتوس و چلسی اعلام کرده که اگر آن ها مایل به خرید وراتی هستند باید 68 میلیون پوند بپردازند. [کوریره دلو اسپورت]

اقا واقعا به این قیمت همچین هافبکی با این سن و با این توانایی مفته به خدا چرا دست دست میکنند نمیدونم . بخرید بره تا یونتوس دست به کار نشده !

کنته در مورد آکه " آکه واقعاً بازیکن خوبیه و حالا در همه بازی ها به میدون میره. من منتظر مشخص شدن شرایطش هستم. بازگشت ناتان آکه یک فرصت خیلی خوب در نقل و انتقالاته ما هست."

خوب اگر اکه برگرده در واقع برای مداقعی که نیاز داشتیم هیچ پولی پرداخت نکردیم و برای مهاجم که جناب لرد یورنته باشه هم فکر نکنم بیشتر از 20 تا بدیم میمونه 130 میلیون دست نخورده برای هافبک چپ و هافبک میانی ! 80 میلیونش رو بدیم برای وراتی 35 تا هم برای رودریگز !

باور کنید زیاد سخت اینا نمیدونم چرا دست دست میکنند ! اگر من جای امانلو احمق بودم فردای باز شدن پنجره نقل و انتقالات اگر شده یکی دو میلیون بیشتر بدم میدادم اینا رو میگرفتم .

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

آکه به درد دفاع وسط نمیخوره به خاطر قد کوتاهش، اگه قرار باشه جای کیهیل بازی کنه که با حضور آزپی، تو کارهای هوایی کلی به مشکل میخوریم، همین الان به خاطر قد کوتاه آزپی همه حریفا رو آوردن به بازی هوایی جلوی چلسی، آکه هم بخاد باشه که دیگه فاتحه دفاع خوندست. برای وینگ بک چپ هم نمیدونم بدرد بخوره یا نه چون تا الان تو این پست بازی نکرده و مشخص نیست که توانایی رفت و برگشت های مداوم رو داشته باشه، فصل پیش تو واتفورد دفاع چپ بازی میکرد ولی دفاع چپ با وینگ بک چپ کلی تفاوت داره. من به شخصه برگردوندن آکه رو اشتباه میدونم، بهتره تا آخر فصل بمونه بورنموث و زیر نظر یه مربی خیلی خوب یعنی ادی هو بمونه و تجربه کسب کنه و نیاد اینجا بشینه رو نیمکت. کیهیل رو که مطمئنم کونته این فصل نیمکت نشین نمیکنه. یورنته هم که داغونه. مثل اینکه کونته با امنالو و رفقاش دست به یکی کرده که شصت میلیون پوند فروش اسکار رو با هم دیگه خودشون بالا بکشن و خریدی نداشته باشن و با برگردوندن آکه و خرید یورنته داغون، دهن هوادارارو ببندن. نیم فصل دوم خیلی سختتر از اوله چون الان همه تیمها راه غلبه بر دفاع سه نفره چلسی رو فهمیدن.
    Last edited by Demba Ba; 08-01-2017 at 14:22.

20. این کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •