بازی برای منطقه آمریکا امروز منتشر شده .
بازی برای منطقه اروپا و آسیا پس فردا منتشر خواهد شد .
نسخه PC و کنسولهای نسل جدید در گیم پلی یکسان هستند و تفاوت در گرافیک بازی است که گرافیک نسخه PC در سطح پایین تری نسبت به کنسولهای جدید قرار دارد .
بازی برای منطقه آمریکا امروز منتشر شده .
بازی برای منطقه اروپا و آسیا پس فردا منتشر خواهد شد .
نسخه PC و کنسولهای نسل جدید در گیم پلی یکسان هستند و تفاوت در گرافیک بازی است که گرافیک نسخه PC در سطح پایین تری نسبت به کنسولهای جدید قرار دارد .
داداش خبری نشد مردیم از استرس ببینیم از قفل استفاده کرده یا نه
به شخص هنوز در مورد اینکه از قفل Denuvo استفاده کردن جای معتبری نخوندم ! .
امیدوارم اینطور نباشه .
تو سایت رددیت کاربرا از حدود یک ساعت پیش کونامی رو گرفتن به باد انتقاد بابت این قفل کذایی !!! حتما خبری شده.
شاید از لحاظ تجاری کونامی داره اشتباه هایی رو میکنه که فیفا چند سال اخیر کرد. هرچند برای کسی که خارج نشینه و کپی رایت رعایت میکنه فرقی نداره 60 دلار بده بابت فیفا یا pes ولی اگر تعصب خاصی رو بازی نداشته باشی وخرید فیفا معقول تره در شرایط فعلی در کنار اینکه تو ایران هم خرید فیفا بهتره چون حداقل نلانش خیلی بهتره و مودهای بهتری داره.(بحث علاقه یه چیز دیگست)
پیرو : انتقادها دارند به سمت فحاشی میرن ، گویا قضیه بحرانیه ! هر لحظه دارند معترضین بیشتر میشن! این چه وضعی هست دیگه ؟!
(یه نفر ناقلا یه تیکه سنگین انداخته که خیلی لایسنس داره کونامی که حالا واسه خودش لایسنس بازی قائل شده!)
Last edited by Captain_America; 13-09-2016 at 20:56.
به نظرم بازی قفل نداشته باشه چون تمام تمرکز پیس رو نسخه پلی4 هستش و نسخه pcفقط یه نوع رفع تکلیف برا این شرکت هستش
من به خاطر این بازی pes16 رو از سیستم حذف کردم
اگه قفلش کنن مجبورم دوباره دانلودش کنم و پچ جدید نصب کنم
کونامی رو سالها با تمام کم و کاستیاش همیشه به فیفا ترجیه دادم
ولی اگه این حرکتو انجام بده واقعا از دستش ناراحت میشم
متاسفانه fifa هم به درد ما قدیمیا که با pes بزرگ شدیم نمیخوره
هیچوقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون تو دل برو نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)