با این حال احتمالا در بازی بعدی مقابل بیلبائو استراحت می کنه. تصمیم به جا و خوبیه اگه صحت داشته باشه.
با این حال احتمالا در بازی بعدی مقابل بیلبائو استراحت می کنه. تصمیم به جا و خوبیه اگه صحت داشته باشه.
از اونجایی که فشار بازیها داره کم کم زیاد میشه امیدوارم به نیمار هم استراحت داده بشه... یک نیمه مسی یک نیمه نیمار میتونه خوب باشه.
فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیافته. به نظرم بازی رفت رو مسی استراحت کنه ، بازی برگشت رو نیمار؛ البته در شرایطی که نتیجه مناسبی در بازی رفت بگیریم. در هر صورت انریکه معمولا در زمینه استراحت دادن به بازیکنان تصمیم های خوب و به موقعی می گیره.
Sampaoli: Fifa must ban Barcelona's MSN - the worst thing to happen to football
خورخه سامپائولی سرمربی شیلی که کاندید توپ طلا هم بود: فیفا باید MSN را محروم کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیفا باید مداخله کند. دوستی بین لئو، نیمار و سوارز بدترین اتفاقی است که برای فوتبال افتاده است. لئو به تنهایی می تواند یک بازی را ببرد. اگر او، علاوه بر این، به سوارز و نیمار هم قدرت بدهد، این فوق العاده است. آنها باید محرومشان کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تولد پپ گواردیولاست
Happy Birthday Pep
----------------------------------------------------------------------------------------------------
احضار نیمار به دادگاه ملی اسپانیا
کارلس ویلاروبی نایب رئيس بارسلونا: نیمار هر روز بهتر بازی می کند و مردم از بازی های او لذت می برند. اوضاع پیچیده تر خواهد شد. به زودی خواهند گفت نیمار در روز ترور جان اف کندی (رئيس جمهور سابق آمریکا) در دالاس بوده است.
مسی: در اروپا فقط برای بارسلونا بازی میکنم
بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۱۵ تأکید کرد در قاره سبز تنها برای آبیواناری پوشان بازی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، لیونل مسی که به تازگی برای پنجمینبار به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شده است، مورد توجه تیمهایی همچون منچسترسیتی و پاریسنژرمن است که قدرت مالی بالایی دارند. برخی بر این باورند که این دو باشگاه با پیشنهادهای وسوسهانگیز شانس جذب مهاجم آرژانتینی بارسلونا را دارند.
ستاره 28 ساله آبیواناریپوشان کاتالونیا در گفتوگو با مجله «فرانس فوتبال» گفت: همیشه گفتهام که بارسلونا خانه من است و دوست دارم در این باشگاه بازنشسته شوم، ولی این را هم گفتهام که دوران حرفهای من در اروپا در این باشگاه است. من در اروپا هرگز در تیم دیگری به غیر از بارسا بازی نخواهم کرد.
وی در ادامه صحبتهایش اظهار داشت: با این حال مایلم روزی در آرژانتین بازی کنم، چون آنجا را زمانی که سن زیادی نداشتم، ترک کردم. دوست دارم بدانم که جزیی از فوتبال باشگاهی آرژانتین بودن چه حسی دارد. در فوتبال هر چیزی ممکن است رخ دهد، ولی نسبت به چیزی که میخواهم شکی ندارم و آن این است که قصد ماندن در بارسلونا را دارم.
لئو مسی که در موفقیتهای اخیر بارسلونا نقشی کلیدی داشته است، با وجود اینکه در این فصل در حدود دو ماه به خاطر مصدومیت به دور از مستطیل سبز بوده، در 23 بازی از رقابتهای مختلف فصل جاری 19 گل به ثمر رسانده است.
Messi: Barca the only European club I will play for
وفاداری، چیزی که تو ستاره های تیمای دیگه کم پیدا میشه![]()
Turan: Barcelona team-mates are scared of me
آردا: در رختکن، هیچ کس من را مسخره نمیکند چون میترسند کفش سمتشان پرتاب کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعصاب نداره ها
یاخدا، بیاد کفش پرت کنه دو سال محروم میشه! اینجا مادرید (اتلتیکو) نیست بارسلوناست
انریکه تایید کرد: مسی مشکلی برای بازی مالاگا ندارد
مارکای مادرید: پرز آماده پرداخت بند جدایی نیمار 190 میلیون یورو هست
هفته 21 لاليگا
مالاگا - بارسلونا
Barcelona (4-3-3): Bravo; Vidal, Mascherano, Vermaelen, Adriano; Turan, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez, Munir
Barcelona subs: Ter Stegen, Rakitic, Alves, Bartra, Ramirez, Roberto, Mathieu
محروم
پیکه
مصدوم
نیمار
آلبا
مالاگا در کنار اتلتیکو با 5 گل خورده بهترین دفاع رو داره و بازی های قبلی دو تیم یکی 0-1 به نفع مالاگا و یکی 1-0 به نفع بارسا شده
بارسلونا 2 - 1 مالاگا (گل دیدنی مسی)
تبریک میگم. برد سختی بدون 5 بازیکن اصلی و با سه دفاع ذخیره بود. بازی مهم بشه میشه روی مسی حساب کرد. سوارز و نیمار غائب که از پسش بر نیان خودش کارو تموم میکنه.
این مونیر از جوانان بارسلونا نیست. بعد از گل دروازه خالی از یک قدمی فرار میکنه سمت مخالف تنهایی شادی میکنه. تو پرس هم منتظر میشه مسی واسش دفاع کنه بهش برسونه!
فرمالن اصلا آماده نبود و گند زد. ولی ماسکرانو از اون تکل های بیاد ماندیشو میزد. در صحنه گل بدشانس بود که توپ اونجوری منحرف شد ولی از همه دورتر بود و خودشو رسوند.
ویرایش: کنترل بازی اینیستا رو فراموش کردم. مهم نیست چند بازیکن دورش باشه. توپ که زیر پاشه خیال من راحته. از هر جایی در میاورد. براوو کاپیتان
بازی بعدی ما
حذفی - بیلبائو
لیگ - اتلتیکو
و دو بازی اتلتیکو
لیگ - سویا
حذفی - سلتا
لیگ - بارسلونا
تیتر گل انگلیسی: جادوی مسی میزبان سرسخت را شکست داد
Last edited by nw_nk; 23-01-2016 at 21:11.
فرمالن اصلا مثل ارسنال نشد .... مونیر باید بره تیم دوم بارسا اصلا در حد و اندازه تیم اول نیست... اصرار بازیکنان و دروازه بان به پاس کوتاه و سالم گل مالاگا رقم زد... نمیدونم اینا بکش زیرش بلد نیستن.... اصرار به پاس سالم کار دست تیم میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)