بله تبدیل به اینترنت میشه.
سرعت هم هر چقدر که سرور داخلی سرعت بده اکانت به همان اندازه سرعت میده.
بله تبدیل به اینترنت میشه.
سرعت هم هر چقدر که سرور داخلی سرعت بده اکانت به همان اندازه سرعت میده.
میشه این مورد رو واضح تر بگید؟ یعنی اگر 128 بگیرم سعت دانلودم 12 باشه اونوقت با وصل شدن به اکانت سرور شما سرعتم از 12 مثلا میاد به 200 یا بالاتر یا نه تغیری نمیکنه؟
وقتی حداکثر سرعت شما در اتصال به سرور 12 باشه حداکثر سرعتی هم که از اینترنت خارجی می تونی داشته باشی 12 هست.
راهی نیست بشه دور زد محدودیت پهنای باند رو؟![]()
خیر........
من الان اینترانتنامحدود بگیرم بعدش که ترافیک هدیه تموم بشه سرهت میاد پایین دیگه با وصل به سرور ایران سرعت اسمی رو دارم یا بازم چون ترافیک هدیه تموم شده وقتیم وصل بشم به سرور ایران سرعتم همونه چون شنیدم محدودیت پهنای بانمد درون شبکه ای نداره اسیاتک خب شمام سرورتون اسیاتک هست دیگه
اگه سرعتتون بعد از حجم هدیه محدود بشه اکانت تاثیری ندارد و به همان اندازه سرعت میدهد.
با تشکر از کیفیت خوب سرویس هاتون، و همینطور ساپورت بسیار عالی و به موقع شما
من در ابتدا یک اکانت 1 ماهه خریده بود ولی دو روز از مذتش نگذشته بود که آنرا به اکانت 3 ماهه ارتقاء دادم.
بنده هم از سرویس دانلود و هم از سرویس پینگ تایمشان استفاده میکنم و بسیار راضیم.
این هم از تست دانلودی که من دیشب با اکانت بیت دانلود از سایت خارجی ZBIGZ که مستقیم کننده تورنت میباشد داشتم.
![]()
این اکانت های تبدیل اینترانت به اینترنت برای کسایی که سرعت سرور خارجیشون نسبت به داخلی کمتره خیلی میتونه مفید باشه
من خودم های وب دارم سرعت سرور خارجیش خیلی داغونه با این اکانت ها سرعتم به مراتب بهتر میشه
اسپید تست سرور خارجی بدون اکانت
اسپید تست همان سرور با اکانت (حتی پینگ هم خیلی اومده پایین)
تست تک کانکشن سرور خارج بدون اکانت
تست تک کانکشن سرور خارجی با اکانت
![]()
سرور ۳ و ۴ از کار افتادن؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)