تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 229 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من w810i دارم مشکلی که با این گوشی دارم اینکه حد اکثر 250 تا 300 اس ام اس می تونم توی پرونده های مخصوص پیام داشته باشم ( صندوق ورودی، پیام های ارسال شده، پیام های زخیره شده) و هر وقت پیام می خوام ارسال، ارسال نمی کنه میگه که پرونده های پیام 100% پر است اول پیام های خود را از فایل های مربوط به پیام حذف کنید بعد پیام خود را ارسال کنید تازه تا اس ام اس های قبلی رو پاک نکنم اس ام اس جدید هم نمی تونم دریافت کنم علتش چیه؟
    من شنیده بودم تا 1000 تا اس ام اس یا بیشتر جا داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز من این سئوال رو جای دیگه هم مطرح کردم و میخوام اینجا هم مطرح کنم ...

از دوستان راهنمایی میخوام که nokia 6280 بهتره یا samsung d600 از نظر کارایی و همچنین آنتن دهی...
    هیچکس نمیخواد جواب ما رو بده...

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوستان من با 300،350هزار تومان كدام گوشي را مي تونم بخرم كه:
    1-صفحه نمايش بزرگ با وضوح بالا داشته باشه.
    2-دوربين خوبي داشته باشه.
    3- حافظه داخلي بالايي داشته و رم خور باشه.حداقل يك كيك.
    4-صداي خوبي داشته باشه.
    5- بشه برنامه وبازي روش نصب كرد.
    خلاصه در اين رنج سرترين باشه.فقط لطفا هرچه سريعتر كمكم كنيد چون فرصت كمي براي انتخاب دارم.
    با تشكر - ناصر
    W810 تا دو گیگ رم رو هم ساپورت میکنه... همه مشخصاتیم که گفتی رو داره ...
    فقط صفحه نمایشش بزرگ نیست اما با کیفیته !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

هیچکس نمیخواد جواب ما رو بده...
    من میگم سامسونگ d600 به دلیل کیفیت عکس و فیلم بالاش ... و ظاهر بهترش و ال سی دی عالیش و صدای قابل قبولش ( البته ال سی دیش زیر نور خورشید خیلی مات میشه ولی رزلوشنش و اندازش عالیه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میگم سامسونگ d600 به دلیل کیفیت عکس و فیلم بالاش ... و ظاهر بهترش و ال سی دی عالیش و صدای قابل قبولش ( البته ال سی دیش زیر نور خورشید خیلی مات میشه ولی رزلوشنش و اندازش عالیه )
    از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره

داره خودمونی میشه Blade II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بالا خونه ون هلسینگ

پيش فرض

از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره
    ببین مهدی جان از نظر آنتن دهی همونطور که دوست خوبمون متال بارها گفته همه گوشی های جدید بازار در یک سطح هستن.موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من شخصا خیلی با حرفت blade موافق نیستم شاید تو تهران اینجوری باشه اما تو شهرستانا که بری تفاوتهای انتن دهی کاملا برات مشخص می شه....معلومه با سامسونگ کار نکردی....پدر ادم و در میاره...انتن افتضاح....فقط سونی اریکسون و نوکیا

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

11

سلام
    من w810i دارم مشکلی که با این گوشی دارم اینکه حد اکثر 250 تا 300 اس ام اس می تونم توی پرونده های مخصوص پیام داشته باشم ( صندوق ورودی، پیام های ارسال شده، پیام های زخیره شده) و هر وقت پیام می خوام ارسال، ارسال نمی کنه میگه که پرونده های پیام 100% پر است اول پیام های خود را از فایل های مربوط به پیام حذف کنید بعد پیام خود را ارسال کنید تازه تا اس ام اس های قبلی رو پاک نکنم اس ام اس جدید هم نمی تونم دریافت کنم علتش چیه؟
    من شنیده بودم تا 1000 تا اس ام اس یا بیشتر جا داره
    من شنیده بودم w 810 تا 49 تا اس ام اس ذخیره می کنه این که شما می گی 300 تا دیگه من نمی دونم فکر کنم به خاطر همین مسئله باشه در ضمن وقتی که گوشی رو هک کنی میشه 1000 تا اس ام اس ذخیره کرد

یه نکته دیگه که باید بگم اینه که شما که داری این همه خرج می کنی میخوای k800 بگیری خوب یه کم دیگه بزار روی پولت n73 بگیر این گوشی واقعا عالیه البته این فقط یه پیشنهاده رو این مسئله فکر کن

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من شنیده بودم w 810 تا 49 تا اس ام اس ذخیره می کنه این که شما می گی 300 تا دیگه من نمی دونم فکر کنم به خاطر همین مسئله باشه در ضمن وقتی که گوشی رو هک کنی میشه 1000 تا اس ام اس ذخیره کرد

یه نکته دیگه که باید بگم اینه که شما که داری این همه خرج می کنی میخوای k800 بگیری خوب یه کم دیگه بزار روی پولت n73 بگیر این گوشی واقعا عالیه البته این فقط یه پیشنهاده رو این مسئله فکر کن
    w810 حدود 200 تا اس ام اس ذخیره میکنه ... با هک کردنش میشه هزاران اس ام اس ذخیره کرد چون اس ام اسا میرن رو مموری ...

داره خودمونی میشه Blade II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بالا خونه ون هلسینگ

پيش فرض

من شخصا خیلی با حرفت blade موافق نیستم شاید تو تهران اینجوری باشه اما تو شهرستانا که بری تفاوتهای انتن دهی کاملا برات مشخص می شه....معلومه با سامسونگ کار نکردی....پدر ادم و در میاره...انتن افتضاح....فقط سونی اریکسون و نوکیا
    من با اجازه از اساتید اول عضویت شما رو تبریک میگم (هر چند کسی اینو بهم نگفت)
    ولی دوست عزیز من خودم بچه خوزستانم و با گوشی سامسونگ هم زیاد کار کردم از نظر آنتندهی مقایسه کردم فرق محسوسی با سونی و نوکیا نداره .اگه مهیار یا متال بیان کاملتر واست توضیح میدن.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •