کیتار الکترونیک ندارم ولی یه رادیو اینترنتی هست که اهنگاش باحاله من خوشم میاد سبکش هم ترنس هست این طور که خودش نوشته فیلتر هم نیست حتما مشکلی نداره دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیتار الکترونیک ندارم ولی یه رادیو اینترنتی هست که اهنگاش باحاله من خوشم میاد سبکش هم ترنس هست این طور که خودش نوشته فیلتر هم نیست حتما مشکلی نداره دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولی منظورم یه چی تو مایه های chillout راکی چیزی باشه و فقط ابزاری باشه، یعنی این که همچین گیتار برقی رو مثل ویلون_ببخشید اگر اشتاه نوشتم احتمالا) بازی بده همچین ادم قلقلکش بگیره!
با عرض پوزش منظورم گیتار برقی بود یافتم:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
Last edited by Mehrshad-msv; 03-03-2015 at 12:09.
دیدم تاپیک داره می افته پایین گفتم بکشمش بالا
تابیک بانوان رو نمی بینم![]()
فلش مموریم بعد از یک عمر طولانی و دائماً در حال کار بودن ، امروز بدرود حیات گفت.
فلش مموری همیشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متصل بوده که بیست و چهارساعته روشن و اکثر اوقات در حال دانلود بود .
جالبه تا حالا نشنیده بودم با روتر بشه دانلود مستقیم رو فلش داشت
البته الان که پست شما رو در موردش خوندم فهمیدم سرعتش در حد بنز برای دانلود کردن
اقا عطا این روتر مدل دیگه ایی نداره که با سرعت همون idm دانلود کنه ؟
دوستان کسی اینجا تو کار دانلود سریال نیستش ... نسخه 720 سریال ها کم پیدا میشه![]()
همجا 480 هستش که خیلی کیفیت پایینی هستش![]()
تاپیکش پاک نشه![]()
در مورد سرعت در حد بنز ؛ با وجود تک کانکشن دانلود کردن این روترها ، سرعت دانلود رضایتبخش هست البته اگر وبگردی یا هر کار دیگه ای نکنی که قسمتی از پهنای باندت اشغال بشه ، اگر هم از سرورهای ایران دانلود بشه که سرعت خیلی بهتر میشه . ولی یه اشکال عمده ای که داره اینه که گاهی اوقات دانلود نصفه کاره انجام و Complete میشه . راهکارش این هست که فایل ناقص دانلود شده رو بفرستی به پوشه Incomplete و دوباره لینک رو وارد کنی تا از همونجایی که متوقف و ناقص انجام شده ، ادامه پیدا کنه .
مدلهای جدید روتر این قابلیت رو دارند ولی فکر نمیکنم در زمینه دانلود مستقل از سیستم ، پیشرفت چشمگیری نسبت به روتری که من دارم داشته باشند . اگر دانلودر حرفه ای هستید و اگر نمیخواهید سیستم را 24 ساعته روشن بذارید دو راهکار رو پیشنهاد میکنم .اقا عطا این روتر مدل دیگه ایی نداره که با سرعت همون idm دانلود کنه ؟
1. خرید raspberry pi که مثل یه مینی کامپیوتر ارزانقیمت هست . انواع 512 بایتی چیزی حدود 130 هزار تومن هست که البته باید یه SD کارت هم برای نصب لینوکس بطور جداگانه بخری . دانلود منیجر مناسب هم نصب میکنین که میتونی بعنوان یک دستگاه دانلودر ازش استفاده کنی . اگر با لینوکس و دستورات متنی آشنایی داشته باشی کار با این دستگاه خیلی ساده و آسان هست . مدلهای یک گیگابایتی با پردازنده قویتر هم موجوده ولی خب فقط برای دانلود بنظرم همین مدلهای 512 بایتی هم کفایت میکنه .
خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .
2. یه سیستم کم مصرف و ارزانقیمتی هست که شرکت گرین تولید میکنه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که بنظرم گزینه های مناسبی برای اینکار هست . مدل GB-INX2 حدود 365 هزار تومن هست . البته رم و هارد دیسک رو باید جداگانه بخری و نصبش کنی که بازهم گرون از آب درمیاد .
ممنون عطا جان برای توضیحات کاملت
راستش من قبلا با خود کامپیوتر دانلود میکردم و شب و روز روشن بود که واقعا پول برق زیاد میومد و الانم که قراره برق و گرونتر کنن که دیگه هیچی تازه غیر از تحمل صدای فن موقعه خواب ...
الانم فقط با لپ تاپ دانلود میکنم که احتمال میدم با توجه به اینکه شب و روز همش روشنه تا چند سال اینده به فنا بره
این دو مورد هم که گفتی یکیش پیدا نمیشه اون یکی هم که هزینه داره ... تازه اگر پول داشته باشم باید اول یه فکری به حال هارد خریدن کنم که همشون تقریبا پر شدن ...
خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .
در این مورد هم اگر منظورت فروم همسایه هستش بهترین کارو کردی نخریدی چون توش کلاه برداری زیاده مخصوصا قسمت خرید و فروش قطعات کامپیوتری ...
============
راستی شما که کامپیوتر شرکت دستت هستش همونو بنداز زیر دانلود دیگهااستهلاک انباشته هم که نداره
![]()
Last edited by Mr_100_dolari; 04-03-2015 at 00:44.
من پیامبر دردم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)