تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 108 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کیتار الکترونیک ندارم ولی یه رادیو اینترنتی هست که اهنگاش باحاله من خوشم میاد سبکش هم ترنس هست این طور که خودش نوشته فیلتر هم نیست حتما مشکلی نداره دیگه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

آره ولی منظورم یه چی تو مایه های chillout راکی چیزی باشه و فقط ابزاری باشه، یعنی این که همچین گیتار برقی رو مثل ویلون_ببخشید اگر اشتاه نوشتم احتمالا) بازی بده همچین ادم قلقلکش بگیره!

با عرض پوزش منظورم گیتار برقی بود یافتم:

[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
    Last edited by Mehrshad-msv; 03-03-2015 at 12:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دیدم تاپیک داره می افته پایین گفتم بکشمش بالا

تابیک بانوان رو نمی بینم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فلش مموریم بعد از یک عمر طولانی و دائماً در حال کار بودن ، امروز بدرود حیات گفت .

فلش مموری همیشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متصل بوده که بیست و چهارساعته روشن و اکثر اوقات در حال دانلود بود .

6. 8 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

فلش مموریم بعد از یک عمر طولانی و دائماً در حال کار بودن ، امروز بدرود حیات گفت .

فلش مموری همیشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متصل بوده که بیست و چهارساعته روشن و اکثر اوقات در حال دانلود بود .

جالبه تا حالا نشنیده بودم با روتر بشه دانلود مستقیم رو فلش داشت

البته الان که پست شما رو در موردش خوندم فهمیدم سرعتش در حد بنز برای دانلود کردن

اقا عطا این روتر مدل دیگه ایی نداره که با سرعت همون idm دانلود کنه ؟

8. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان کسی اینجا تو کار دانلود سریال نیستش ... نسخه 720 سریال ها کم پیدا میشه

همجا 480 هستش که خیلی کیفیت پایینی هستش

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تاپیکش پاک نشه

11. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه تا حالا نشنیده بودم با روتر بشه دانلود مستقیم رو فلش داشت

البته الان که پست شما رو در موردش خوندم فهمیدم سرعتش در حد بنز برای دانلود کردن

در مورد سرعت در حد بنز ؛ با وجود تک کانکشن دانلود کردن این روترها ، سرعت دانلود رضایتبخش هست البته اگر وبگردی یا هر کار دیگه ای نکنی که قسمتی از پهنای باندت اشغال بشه ، اگر هم از سرورهای ایران دانلود بشه که سرعت خیلی بهتر میشه . ولی یه اشکال عمده ای که داره اینه که گاهی اوقات دانلود نصفه کاره انجام و Complete میشه . راهکارش این هست که فایل ناقص دانلود شده رو بفرستی به پوشه Incomplete و دوباره لینک رو وارد کنی تا از همونجایی که متوقف و ناقص انجام شده ، ادامه پیدا کنه .

مدلهای جدید روتر این قابلیت رو دارند ولی فکر نمیکنم در زمینه دانلود مستقل از سیستم ، پیشرفت چشمگیری نسبت به روتری که من دارم داشته باشند . اگر دانلودر حرفه ای هستید و اگر نمیخواهید سیستم را 24 ساعته روشن بذارید دو راهکار رو پیشنهاد میکنم .

1. خرید raspberry pi که مثل یه مینی کامپیوتر ارزانقیمت هست . انواع 512 بایتی چیزی حدود 130 هزار تومن هست که البته باید یه SD کارت هم برای نصب لینوکس بطور جداگانه بخری . دانلود منیجر مناسب هم نصب میکنین که میتونی بعنوان یک دستگاه دانلودر ازش استفاده کنی . اگر با لینوکس و دستورات متنی آشنایی داشته باشی کار با این دستگاه خیلی ساده و آسان هست . مدلهای یک گیگابایتی با پردازنده قویتر هم موجوده ولی خب فقط برای دانلود بنظرم همین مدلهای 512 بایتی هم کفایت میکنه .

خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .

2. یه سیستم کم مصرف و ارزانقیمتی هست که شرکت گرین تولید میکنه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که بنظرم گزینه های مناسبی برای اینکار هست . مدل GB-INX2 حدود 365 هزار تومن هست . البته رم و هارد دیسک رو باید جداگانه بخری و نصبش کنی که بازهم گرون از آب درمیاد .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

در مورد سرعت در حد بنز ؛ با وجود تک کانکشن دانلود کردن این روترها ، سرعت دانلود رضایتبخش هست البته اگر وبگردی یا هر کار دیگه ای نکنی که قسمتی از پهنای باندت اشغال بشه ، اگر هم از سرورهای ایران دانلود بشه که سرعت خیلی بهتر میشه . ولی یه اشکال عمده ای که داره اینه که گاهی اوقات دانلود نصفه کاره انجام و Complete میشه . راهکارش این هست که فایل ناقص دانلود شده رو بفرستی به پوشه Incomplete و دوباره لینک رو وارد کنی تا از همونجایی که متوقف و ناقص انجام شده ، ادامه پیدا کنه .

مدلهای جدید روتر این قابلیت رو دارند ولی فکر نمیکنم در زمینه دانلود مستقل از سیستم ، پیشرفت چشمگیری نسبت به روتری که من دارم داشته باشند . اگر دانلودر حرفه ای هستید و اگر نمیخواهید سیستم را 24 ساعته روشن بذارید دو راهکار رو پیشنهاد میکنم .

1. خرید raspberry pi که مثل یه مینی کامپیوتر ارزانقیمت هست . انواع 512 بایتی چیزی حدود 130 هزار تومن هست که البته باید یه SD کارت هم برای نصب لینوکس بطور جداگانه بخری . دانلود منیجر مناسب هم نصب میکنین که میتونی بعنوان یک دستگاه دانلودر ازش استفاده کنی . اگر با لینوکس و دستورات متنی آشنایی داشته باشی کار با این دستگاه خیلی ساده و آسان هست . مدلهای یک گیگابایتی با پردازنده قویتر هم موجوده ولی خب فقط برای دانلود بنظرم همین مدلهای 512 بایتی هم کفایت میکنه .

خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .

2. یه سیستم کم مصرف و ارزانقیمتی هست که شرکت گرین تولید میکنه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که بنظرم گزینه های مناسبی برای اینکار هست . مدل GB-INX2 حدود 365 هزار تومن هست . البته رم و هارد دیسک رو باید جداگانه بخری و نصبش کنی که بازهم گرون از آب درمیاد .

ممنون عطا جان برای توضیحات کاملت

راستش من قبلا با خود کامپیوتر دانلود میکردم و شب و روز روشن بود که واقعا پول برق زیاد میومد و الانم که قراره برق و گرونتر کنن که دیگه هیچی تازه غیر از تحمل صدای فن موقعه خواب ...

الانم فقط با لپ تاپ دانلود میکنم که احتمال میدم با توجه به اینکه شب و روز همش روشنه تا چند سال اینده به فنا بره

این دو مورد هم که گفتی یکیش پیدا نمیشه اون یکی هم که هزینه داره ... تازه اگر پول داشته باشم باید اول یه فکری به حال هارد خریدن کنم که همشون تقریبا پر شدن ...

در این مورد هم اگر منظورت فروم همسایه هستش بهترین کارو کردی نخریدی چون توش کلاه برداری زیاده مخصوصا قسمت خرید و فروش قطعات کامپیوتری ...

============

راستی شما که کامپیوتر شرکت دستت هستش همونو بنداز زیر دانلود دیگه ااستهلاک انباشته هم که نداره
    Last edited by Mr_100_dolari; 04-03-2015 at 00:44.

15. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من پیامبر دردم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •