تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 88 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مصدومیت تیمو به باد داده، ولی شانس آوردم که همه مصدومیتا اول فصل بود
    آلوز تو لیست فروشم بود. مونتویا 6 ماه مصدوم شد، آلوز رو از لیست فروش برداشتم
    سه تا مهاجم جوونمو قرضی فرستادم تیمای دیگه (باربوسا، دئولوفئو و آداما) یهو نیمار 5 ماه مصدوم شد، شانس آوردم تیم ب بارسا تا بخوام بهم بازیکن میده، الان ساندرو و منیر و رافینیا در کنار مسی و سوارز مهاجمای تیمن. هر دفعه دونگو را هم اضافه میکنم به تیم
    با این عملکردی که تیمم داره و با بازیکنای جوونی که تو تیمم ریخته دلم نمیاد حتی وقتی محرومیت بارسا تموم شد هم بازیکن بخرم
    فقط شاید به جای متیو که سنش تا اون موقع بالا میره یه مدافع مرکزی بگیرم، بقیه تیمم فوق العادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سوارز دعوام شده هیچ جوری هم نمیتونیم با هم کنار بیایم

میخوام با یه مهاجم بزرگ عوضش کنم (مهاجم نوک هم نباشه اشکالی نداره، بتونه تو یکی از 4 پست هجومی تو سیستم 4-2-3-1 بازی کنه برام کافیه
    کیو پیشنهاد میدین؟ خودم میخوام برم دنبال استرلینگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

میخوام آلوز را بفروشم ولی خیلی محبوبه تو تیم
    رفت تو لیست فروش نیمار و مسی ناراحت شدن و میگن نفروشش

چجوری میشه اینجور بازیکنا را فروخت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آره منم می خواستم کاسیاس رو بفروشم نصف تیم جلوم رو گرفتن حتی بخشی از یک قرداد کردمش که بره به یک تیم دیگه نمی ذفت تو اون تیم کلا هرکاری کردم نمی رفت در آخر نگهش داشتم
    بهترین کار برای این جور بازیکنا که نمی رن اگه می خوای از شرشون خلاص بشی اینه که release رو بزنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آره منم می خواستم کاسیاس رو بفروشم نصف تیم جلوم رو گرفتن حتی بخشی از یک قرداد کردمش که بره به یک تیم دیگه نمی ذفت تو اون تیم کلا هرکاری کردم نمی رفت در آخر نگهش داشتم
    بهترین کار برای این جور بازیکنا که نمی رن اگه می خوای از شرشون خلاص بشی اینه که release رو بزنی
    من با خودش مشکلی ندارم، وقتی مونتویا بازیکن اصلی شد خودش تقاضا داد بذارمش تو لیست فروش، ولی بقیه بازیکنا ناراحت میشن از رفتنش

فروش بازیکن خیلی برام سخته
    چطور باید بازیکن فروخت؟ سانگ و آلوز را گذاشتم تو لیست فروش ولی هیچ پیشنهادی براشون نمیاد. مخصوصا آلوز که الان دوباره داره زیاد بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه ولی هیچ باشگاهی براش پیشنهاد نمیده

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من با خودش مشکلی ندارم، وقتی مونتویا بازیکن اصلی شد خودش تقاضا داد بذارمش تو لیست فروش، ولی بقیه بازیکنا ناراحت میشن از رفتنش

فروش بازیکن خیلی برام سخته
    چطور باید بازیکن فروخت؟ سانگ و آلوز را گذاشتم تو لیست فروش ولی هیچ پیشنهادی براشون نمیاد. مخصوصا آلوز که الان دوباره داره زیاد بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه ولی هیچ باشگاهی براش پیشنهاد نمیده
    بازیکنای بالای 30 سال معمولا براشون پیشنهاد نمیاد.اینارو باید 0تومن پیشنهاد بدی

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اقا بلاخره بازی منم درست شد.
    من میلان رو برداشتم .
    اول کار چندتا از بازیکنای پیرشو مجانی رد کردم هم میانگین سنی اومد پایین و هم دستمزدا کم شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

آقا تورو جون عزیزتون یکی این 3DM_ceg رو به من بده یا برام توی یه فایل RAR آپ کنه هر جا گشتم نبود بازی رو هم از همین سایت دان کردم اما تو پوشه بازی اصن همچین چیزی نیود
    Last edited by yakimura sanada; 08-01-2015 at 07:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا تورو جون عزیزتون یکی این 3DM_ceg رو به من بده یا برام توی یه فایل RAR آپ کنه هر جا گشتم نبود بازی رو هم از همین سایت دان کردم اما تو پوشه بازی اصن همچین چیزی نیود
    داداش اون نسخه ای که من بالاتر گذاشتمو دانلود کن سالمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •