من هم تست گرفتم تا 4 مگ رفت منطقه ما..ولی انقدر قطع میشه که نشد تست درست حسابی بگیرم!
من هم تست گرفتم تا 4 مگ رفت منطقه ما..ولی انقدر قطع میشه که نشد تست درست حسابی بگیرم!
ماله من از همون اول هم رو پشت بوم از ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه شروع مى شد ولى زود ميومد پايين تا جايى كه قطع مى شد كلا ولى تازگيا ميومد تا همون ٣٠ اينا ولى ديگه الان كه اينجا خوندم رفتم پشت بوم و اينجورى بود و قطعى هم نداشت جورى كه دوتا از اپليكيشنامو كه ٦٠-٧٠ مگ حجمشون مى شد تو كمتر از يك دقيقه آپديت كرد!!! اميدواريم اينطورى بمونه..
تو اصفهان که تغییری نکرده
آنتن هم فوله ولی سرعت همون 32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by tavassoli.farfani; 02-10-2014 at 02:19.
من تست گرفتم همین الان توی منزل که تا 7 مگ رفت و سرعت کاملا ثابت هست که اگه بمونه اینجوری عالیه و همینطور اپلود هم 4 مگ و پینگ 59 میلی ثانیه وضعیت انتن هم فول و علامت H ظاهر شد نه H+
به نظر من یکی از مشکلاتی که همراه اول داره طرح های که برای اینترنت داده خیلی خوب نیست
مصلا ایرانسل 3ماه 12 تومن + 600مگ که خیلی با صرفه هست بری کسانی که برای چت و ... استفاده میکنن
من علامت H میاد
یعنی گوشیم H+ را ساپورتش نمیکنه
شما کجا تست گذاشتید
منظورم کدوم شهره
?
Last edited by tavassoli.farfani; 02-10-2014 at 09:32.
آقا من الان داشتم سایت همراه اول رو نگاه میکردم ، دیدم قیمت بسته ها خیلی کاهش پیدا کرده !!!
خیلی وقته اینجوری شده ؟ !! من یه مدت به نت دسترسی نداشتم و بی خبرم !!
معرفی بسته های هوشمند GPRS
بسته حجم تعداد MMS مدت اعتبار قیمت (ریال) ۱ ۱۵۰ مگابایت ۱۰ ۱ روز ۱۰,۰۰۰ ۲ ۸۰۰ مگابایت ۲۰ ۷ روز ۵۰,۰۰۰ ۳ ۲,۵ گیگابایت ۵۰ ۳۰ روز ۱۰۰,۰۰۰ ۴ ۸۰۰ مگابایت- ۷روز (فقط شبها از ساعت ۲۳ لغایت ۸صبح) ۱۰,۰۰۰
نه تغييرى نكرده من چند ماهه دارم بسته ى يكماهه ده تومن ميگيرم.
نه بابا ، قیمت بسته ها قبلا خیلی زیاد بود !!! هر گیگ 10 تومن بود!!! (1 ماه پیش ماهانه 1 گیگ 10 تومن بود ؛ همون روز اولی که تو سایت نوشت نوتیرنو اومده !!!)
عجـــــــــــــــــــــــ ـــب![]()
بابا من حداقل ٤ ماهه دارم ميخرم با همين حجم و همين قيمت!!!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)