تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 98 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آقا منم تبریک میگم... برد ارزشمندی بود... همه حرفا رو محمد جان زدن، فقط جا داره تاکید کنم واقعا بعد از گل اول واقعا تیم ضعیف داشت بازی میکرد و حقمون بود گل بخوریم... چوری شده بود بعد از گل خورده من داشتم قشنگ چرت میزدم که متوجه شدم نیمه اول تموم شده و قراره برای یک ربع صدای گزارشگر رو نداشته باشم!!
    در کل برد در دربی هفته بعد میتونه به شدت در تثبیت جایگاهمون موثر باشه... هنوز وستهام و ساوتهمپتون در تعقیبمون هستند و البته هر دوشون بازی های سختی ندارن برای هفته بعد. امیدوارم روند پیروزی هامون ادامه پیدا کنه.

2. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بازی رو ولش کن !!

گزارشگر کی بود ؟؟
    چرا اینقدر چرت و پرت میگفت ؟؟

خدا پدر خیابانی و علیفر رو بیامرزه !
    این طرف خیلی بدتر از این 2 نفر گزارش کرد !!

فکر کنم آمار و تاریخچه 2 تیم رو از اینترنت در آورد گذاشت جلو خودش داشت از رو میخوند !!
    اینکه منچستر در زمان تاسیس اسمش چی بود و این تیم چند صدتا باهم بازی کردن !!

انصافا گزارشگر های شبکه ورزش وحشتناک آماتورن !!

4. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بردن و رفتن به رتبه سوم خیلی عالی بود قبول دارم بازی کردن تو خونه ساوتهمتون واسه هیچ تیمی آسون نیست اینم قبول دارم ولی اینقد بد بازی کردن دیگه چی بود اونم بعد 2بازی که داشتیم بهتر کار می کردیم یعنی روخو امشب یه کارایی میکرد که به خودم میگفتم حتما یه چیزی قبل بازی زده.. ماتا و هررا هم اصلا خوب نبودن فاصله شون با خط حمله زیاد بود بازی سازی تمی کردن و توپی هم هافبکا حفظ نمی کردن متعاقبا فشار میومد روی دفاع پر از نابغه مون از فلینی هم چیزی نمیگم چون مهمترین دلیلی که این بازیمون با بازیای قبل فرق میکرد خودش بود.
    رابین نشون داده موقعیتی رو از دست نمیده حیفِ این مهاجم که براش توپ نمی سازن باورتون میشه تو بازی با آرسنال فقط 7 تا تاچ داشت!!!
    ولی همه این اعصاب خوردیا ارزششو داشت آخه سومیممممم

6. 7 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بعد یه مدت ، سلام به دوستان قدیمی
    در مورد بازی های اخیر توی این مدت خیلی حرف دارم ولی خب اونا بمونه واسا بعدا و فعلا بپردازیم به بازی امشب.

بازی خوبی نبود و خیلی آرام بود روند بازی که خب هرچند باعث کسل کننده شدن و جذاب نبودن بازی شده بود، که خب این در کمال تعجب به نفع ما بود! ساوثهمپتون نشون داده که استاد بازی پر فشار در یک سوم دفاعی حریف هست و وقتی به این حالت میره حسابی با تنش و برهم زدن ثبات فکری و تاکتیکی حریف در دفاع حسابی میتونه موقعیت سازی کنه. که خب بازی کلا طوری پیشرفت که از اون جو فاصله زیادی داشتیم.
    ترکیب اولیه مناسب بود اما مصدومیت اسمالینگ کار دستمون داد و متاسفانه به نظرم تعویض اشتباهی رو فن خال انجام داد که باعث شد به جای 1 تعویض 2 تعویضمون سوخته بشه!!
    به نظرم بهتر بود که هررا به جای اسمالینگ به میدان می اومد و کریک به یه خط عقب تر می رفت.
    نکته مثبت این بود که فن خال کاملا نقاط ضعف بازی مون رو شناخت ولی خب ریکشنش یکم عجولانه بود. و به نظرم اگه یکم دیگه شرایط رو بالا و پایین میکرد به همون نظری که بالا گفتم می رسید.
    مشخص بود که مک نیر تمرکز مناسب رو نداشت و داشت بد بازی میکرد و از اون قسمت اسیب پذیر تر شده بودیم، از اون طرف هم به نظرم ایونز هنوز فرم خوبی رو نداشت و شرایط بازی رو نداشت و هنوز زود بود که به شرایط مسابقه برگرده و دیدیم که چندتا اشتباه هم کرد.از طرفی با بیرون رفتن اسمالینگ دفاع بسیار متزلزل شده بود و ایونز و مک نیر زیاد مستحکم نبودن و توانایی کنترل فاز دفاعی رو نداشتن. پس مجبور شد دست به تعویض دوم بزنه و مک نیر رو به بیرون ببره و کریک رو بیاره دفاع. کاری که میشد با همون یه تعویض اول انجام داد.

در اخر هم یه تشکر ویژه از رابین فن پرسی

8. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فن خال تو کنفرانس قبل بازی گفته: "الان فقط 4تا مصدوم داریم؛ بلیند، اسمالینگ، دیماریا و شاو."

امیدوارم فردا جدا از حساسیت بالای بازی روزِ خوب بازیکنامون باشه و توپ کمتر لو بدن و بتونن فن پرسی رو هم تغذیه کنند. البته فن خال گفته فالکائو هم برای این بازی آمادست.
    به امید یه برد خوب..

10. 6 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ترکیب احتمالی امروز:

متاسفانه دیماریا 1 هفته دیگه مصدومه شاو هم 2 هفته

به امید بردمون برای امروز

12. 8 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی قاطع 0-3 منچستر یونایتد مقابل لیورپول و کسب ششمین برد متوالی در لیگ برتر

باز هم شاهد درخشش عالی دخیا در درون دروازه بودیم -زبان قاصره از توصیف این بشر

باید تحت هر شرایطی با هر مبلغ قراردادی که خواست قراردادش تمدید کنن بدجوری رو اوجه

فن خال هم دومین بردش جلوی لیورپول کسب کرد

تا اینجای کار مقابل 4 تیم بزرگ لیگ جزیره (آرسنال-چلسی-من سیتی - لیورپول)عملکرد خوبی داشتیم 2 برد 1مساوی 1باخت

که اون باخت جلوی من سیتی هم اگه اسمالینگ اخراج نمیشد بعید بود شکست بخوریم
    Last edited by clau; 14-12-2014 at 18:59.

14. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تبریک بابت برد.خلاصه بازیو دیدم.هنوز بین هافبک و دفاع ها هماهنگی خوبی شکل نگرفته که فکر کنم به دلیل تغییر بازیکن ها در هر بازی هست که باعث شد چند پاس اشتباه داده بشه.1 تک به تک که دخیا مهار کرد و دفاع مقصر اصلی بود.برد مقابل رقیب دیرینه خیلی چسبید.1 گل هم فکر کنم افساید بود(گل ماتا)

16. 7 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تبریک بابت برد شیرین انتقام جویانه
    فصل پیش خیلی سخت گذشت ولی الان تیم یه روند خوبی در پیش داره ومیشه بهش امیدوار بود
    در مورد بازی دخیا که عالی بود بقیه هم خوب بودن
    6 مین برد پی در پی مون بود امیدوارم همینجوری هم ادامه داشته باشه
    در مورد قرارداد دخیا هم یه روزنامه گفته بود دخیا با قرارداد جدیدش به پردرامد ترین دروازه بان دنیا تبدیل می شه با حقوق140000 پوند در هفته

18. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امروز به معنای واقعی از بازی لذت بردم. جدا از اینکه نتیجه عالی بود، بازی هم زیبا بود. تیم هنوز جای کار داره ولی مشخصا هماهنگی بین بازیکنان به مراتب خیلی بهتر شده؛ کارهای ترکیبی و پاس های تک ضرب من رو به یاد منچستر فرگی مینداخت. ثبات که باشه یک تیم می تونه اینقدر متفاوت باشه !

دخیا ... و دیگر هیچ ! دیگه تویه بازی امروز باید چیکار می کرد که نکرد ؟!!! جانشین بر حقی هست برای اشمایکل و فن در سار؛ امیدوارم قدرش رو بدونن.
    مصدومیت ها هم خوشبختانه کمتر شده، بازگشت جونز خیلی خوشایند بود و امیدوارم هر بازیکنی که از مصدومیت بر می گرده زودتر به دوران اوجش برسه.

با ادامه این روند حداقل می تونید سهمیه لیگ قهرمانان رو کسب کنیم و در نیم فصل دوم هم حتی برای قهرمانی بجنگیم. اگه منچستر اوج بگیره کی می خواد جلوش رو بگیره ؟! به خصوص اینکه با یکی دوتا خرید در جهت رفع ضعف های تیم، دیگه هیچ کم و کاستی باقی نمی مونه.

20. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •