بلاخره که باید یه تیمی رو انتخاب میکرد، چه تیمی بهتر از چلسی؟ سرمایه که داریم، صمیمی ترین دوستش هم فابرگاسه که داره واسه ما بازی میکنه، دو تا دلیل خوب واسه اومدن به چلسی، یا طبیعی جلوه دادن قضیه
من خورده نگرفتم بهش، کلا گفتم
بلاخره که باید یه تیمی رو انتخاب میکرد، چه تیمی بهتر از چلسی؟ سرمایه که داریم، صمیمی ترین دوستش هم فابرگاسه که داره واسه ما بازی میکنه، دو تا دلیل خوب واسه اومدن به چلسی، یا طبیعی جلوه دادن قضیه
من خورده نگرفتم بهش، کلا گفتم
صمیمی ترین دوستش تو منچستر سیتی بازی می کنه!
کی؟ آگوئرو؟ نمیدونم والا، چیزی بود که شنیده بودم، میگن صمیمی ترین دوستش فابرگاسه و حتا زن مسی و فابرگاس هم با هم رابطه نزدیک دارن
یه نقل قول:
Lionel Messi is favouring a move to Chelsea over the likes of Arsenal and Manchester United because he wants to reunite with good friend Cesc Fabregas, according to The Express.
Last edited by jb.NY; 07-01-2015 at 23:23.
اونکه بله درباره سسک درست میگید
و اسپانسر مسی که آدیداسه باشه با اسپانسر باشگاه چلسی یکیه که یه اسپانسر میتونه پلی برای همچین قراردادی بزرگی باشه
منظورم من این بود که بحث سواستفاده و مثلا با طناب چلسی بالا رفتن قضاوت عجولانه ای هستش
مسی تا 2018 با بارسا قرارداد داره و احتمالا اگه مسی بخواد باشگاه رو ترک بکنه چلسی احتمالا باید تا 2016 صبر کنه تا محرومیت بارسا تموم بشه و جایگزین همچین بازیکنی بیاد
+
بعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
واقعا مسخره ست که همچین نظری دارند بعضیا...مسی در پست ویلیان و یا اسکار بازی میکنه و ربطی به پست آزارد نداره اصلا
اگه بحثش زیر سایه بازیکن رفتن قضیه ش فرق میکنه ولی هم پست بازی کردنشون...!
+
آگوئرو یحیی توره و زابالتا دوستان صمیمی مسی هستند که واسه همین من سیتی رو فالو کرده
و سسک که رابطه خانوادگی زیادی باهم دارند
Last edited by Iman-Emperatour; 07-01-2015 at 23:32.
مسی پدرخوانده پسر آگوئرو هستش، تو اردوهای تیم ملی هم با هم اتاق میگیرند.
مسی تا 2019 با بارسلونا قرار داد داره... بارسا میتونه بازیکن بفروشه اما نمیتونه بازیکن بخره... تا اونجا که یادمه چند تا از بازیکن های چلسی را فالو کرده بود نه من سیتی !!!!
دوست من بحث اصلا ربطی به توانایی و ناتوایی های مسی و رونالدو و امثال اینا نیست بلکه بحث سر فالو کردن های مسی هستشحتی در صورتی که صحت داشته باشه ولی با هزینه ای که برای مسی قرار هست پرداخت بشه ترجیح میدم یه بازیکنی به چلسی ملحق بشه که سابقه بازی در لیگ برتر رو داشته باشه یکی مثل رونالدو یا گرت بیل.
از لحاظ فشردگی و توان بدنی لازم هیچ لیگی با لیگ برتر تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیست مسی همین جوری تو لالیگا کم میاره ار لحاظ جسمی چه برسه به اینجا.
اصلا منکر قابلیت هایی مسی نیستم اما تنها جایی که تونسته خودشو نشون بده تو بارسای پپ بوده نه حتی تو تیم ملی. حداقل بازیکنی اگه میاد چلسی باید یا قابلیت بازی در چند پست رو داشته باشه یا حداقل تو چندتا باشگاه مختلف و یا تیم ملی قابلیت خودش رو در تطبیق با شرایط نشون داده باشه.
قراداد مسی با بارسا تا پایان ژوئن 2016 یعنی تا پایان تابستان 2016 با بارساستمسی تا 2019 با بارسلونا قرار داد داره... بارسا میتونه بازیکن بفروشه اما نمیتونه بازیکن بخره... تا اونجا که یادمه چند تا از بازیکن های چلسی را فالو کرده بود نه من سیتی !!!!
بله کورتوا و فیلیپه لوئیز رو همراه با چلسی فالو کرده و خیلی وقته که مسی من سیتی رو فالو کرده همراه با اون چند نفر که پست قبلیم گفتم
بارتومئو رئیس بارسا گفته که به هیچ وجه مسی رو نمی فروشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه Daily Star هم گفته چلسی مشتاقه که پیشنهاد 250 میلیون یورویی یعنی معادل 200 میلیون پوندی رو برای مسی بده!
اگه قرارداد مسی تا 2016 هست که چلسی می تونه صبر کنه که تا یه سال دیگه این موقع ها اگه مسی تمدید نکرده باشه راحت حتی به صورت آزاد بگیردش ولی این قیمت ها خیلی نجومیه
بازم میگم فقط تیتر روزنامه ها داغ میشه وگرنه این انتقال به هیچ وجه صورت نمی گیره حداقل به این زودی ها
البته اگه منظور شما به این تاپیکه که ما بحثمون این بود که مطمئنا چلسی نباید فرضا هازارد رو با مسی معاوضه کنهبعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
واقعا مسخره ست که همچین نظری دارند بعضیا...مسی در پست ویلیان و یا اسکار بازی میکنه و ربطی به پست آزارد نداره اصلا
وگرنه مسلما پستشون با هم فرق داره هازارد بیشتر هافبک چپ یا وینگر چپ بازی می کنه ولی مسی پستش مهاجم دوم مایل به راسته و همین طور مهاجم نوک و هافبک نفوذی...
Last edited by vahidgame; 08-01-2015 at 11:12.
البته مدیرای بلند پایه نمی تونن واسه روحیه تیم و بازیکن هم شده بگند مسی از همین الان رفتنیه که البته خودم هم معتقدم مسی جایی نمیره ولی زیر فشار باشگاه بودن هم نقطه مشخصی داره!بارتومئو رئیس بارسا گفته که به هیچ وجه مسی رو نمی فروشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه Daily Star هم گفته چلسی مشتاقه که پیشنهاد 250 میلیون یورویی یعنی معادل 200 میلیون پوندی رو برای مسی بده!
اگه قرارداد مسی تا 2016 هست که چلسی می تونه صبر کنه که تا یه سال دیگه این موقع ها اگه مسی تمدید نکرده باشه راحت حتی به صورت آزاد بگیردش ولی این قیمت ها خیلی نجومیه
بازم میگم فقط تیتر روزنامه ها داغ میشه وگرنه این انتقال به هیچ وجه صورت نمی گیره حداقل به این زودی ها
بعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
البته اگه منظور شما به این تاپیکه که ما بحثمون این بود که مطمئنا چلسی نباید فرضا هازارد رو با مسی معاوضه کنه
وگرنه مسلما پستشون با هم فرق داره هازارد بیشتر هافبک چپ یا وینگر چپ بازی می کنه ولی مسی پستش مهاجم دوم مایل به راسته و همین طور مهاجم نوک و هافبک نفوذی...
نه منظورم کلی بود تو هر سایت ورزشی حتی خارجی مثل گل رو میبینیم دارن روی تداخل آزارد با مسی بحث میکنند!
البته معاوضه استعدادی مثله آزارد کاره خیلی اشتباهیه مثله پوگبا که راحت از منچستر راهی یووه شد
Last edited by Iman-Emperatour; 08-01-2015 at 14:47.
کوتاه اومدن و توجه بیش از حد به یه بازیکن اونم توی یه همچین مسائلی کار خیلی اشتباهی میتونه باشه، مشخصه که بارتومئو هم همچین به این قضیه راضی نیست:
"ما میخوایم که مسی توی بارسا بمونه، خیالمون هم از بابت موندنش راحت هست، اما زندگی باشگاه به مسی وابسته نیست."Barcelona's president says they want Lionel Messi to stay and are relaxed about his future but the "whole life of the club does not revolve around him
Last edited by jb.NY; 08-01-2015 at 16:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)