تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 168 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دمو مشکل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان مطمئن باشید سیستم پیشنهادی که ارائه دادن اولا واسه تی وی و مانیتورای سری جدید هست بعدش هیاهو و مانور تبلیغاتی هستش که توجه مخاطبا رو جلب کنن
    تو ورزژن دمو رزولشن پایین تر از 1280 وجود نداره همین باعث میشه تو سیستم خیلی ها لگ داشته باشه ولی بازی اصلی فکر کنم دیگه 1024 یا 800 رو داشته باشن
    در ضمن تنظیمات روی low - high فرق نداره ( لا اقل من متوجه نشدم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فیفا همه چیزش خوبه فقط این قدرت و اورال ها اعصاب کشه

آخه با چه منطقی بوفون 82
    ایکر 84

لوریس و سرجی و ... 85-84 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن نویر 90؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی فاصله نویر و بوفون 8 هست ؟؟
    نویر الان بهترین دروازبان دنیاست ولی دیگه قدرتش فضاییه
    بوفون و ایکر 10 سال تو اوج بودن این قدرت رو نگرفتن در حالی که نویر الان در مقابل دوران اوج ایکر و بوفون و چک خیلی متوسط هست

در مورد قدرت سرعت
    آخه چطور سرعت روین کریس و مسی یکیه ؟؟؟
    روین تو جام جهانی با 37 کیلومتر رکورد زد
    بعد بازیکن آفریقایی ازش سرعتش بیشتره ؟؟؟
    گرت بیل باید سرعتش با مسی فقط یک لول فرق داشته باشه ؟؟؟؟

4. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من امروز این پیغام برام به نمایش در اومد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگه رم ضعیفه در حالی که تا پریروز همین بازی رو اجرا میکردم هیچ مشکلی هم نداشتم یهو از امروز اینطور شد . واسه فیفا14 هم همینطوری میشه فیفا 14 رو که دیگه 8 ماهه بازی میکنیم مشکل نداشت
    رمم هم 4GB هست . حتی سرچ کردم تو فروم های خارجی دیدم افرادی با رم 16 هم این مشکل داشتن .
    نمیدونم چرا اینطور شده
    بازی رو که باز میکنم اجرا میشه تا دو سه دقیقه هم مشکل نداره ناگهان این پیغام ظاهر میشه و از بازی خارج میشه یه بار هم بعد از این پیغام بلافاصله BSOD ظاهر شد ..
    مشکل چیه ؟ کسی براش این پیغام ظاهر شده ؟

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من امروز این پیغام برام به نمایش در اومد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگه رم ضعیفه در حالی که تا پریروز همین بازی رو اجرا میکردم هیچ مشکلی هم نداشتم یهو از امروز اینطور شد . واسه فیفا14 هم همینطوری میشه فیفا 14 رو که دیگه 8 ماهه بازی میکنیم مشکل نداشت
    رمم هم 4GB هست . حتی سرچ کردم تو فروم های خارجی دیدم افرادی با رم 16 هم این مشکل داشتن .
    نمیدونم چرا اینطور شده
    بازی رو که باز میکنم اجرا میشه تا دو سه دقیقه هم مشکل نداره ناگهان این پیغام ظاهر میشه و از بازی خارج میشه یه بار هم بعد از این پیغام بلافاصله BSOD ظاهر شد ..
    مشکل چیه ؟ کسی براش این پیغام ظاهر شده ؟
    برا منم امروز این پیغام اومد... در ص.رتی که 4 5 روزه بدون مشکل چند ساعت بازی میکردم... چکم کردم از 6 گیگ رم 3.9 گیگ اشغاله ولی این ارور میاد....

هرچی که هست مطمعنم برای اپدیتای origin هستش.... از دیشب 3 تا اپدیت اومد براش سر اپدیت اخر به بعد همچین اتفاقی افتاد.... البته بازی برای من بسته نمیشه وقتی این ارور میاد

7. این کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

برا منم امروز این پیغام اومد... در ص.رتی که 4 5 روزه بدون مشکل چند ساعت بازی میکردم... چکم کردم از 6 گیگ رم 3.9 گیگ اشغاله ولی این ارور میاد....

هرچی که هست مطمعنم برای اپدیتای origin هستش.... از دیشب 3 تا اپدیت اومد براش سر اپدیت اخر به بعد همچین اتفاقی افتاد.... البته بازی برای من بسته نمیشه وقتی این ارور میاد
    اره خودم هم 90 درصد حدسم به خاطر اپدیت اریجین بود . چون من دو روزه اصلا بازی نکردم که بخواد مشکلی پیش بیاد دیروزم فقط اریجین اپدیت کردم امروز ظهر اومدم بازی کنم فیفا14 که وسط انلاین این ارور داد قطع شد فیفا15 هم همین طور شد . گفتم باید زیر سر اپدیت اریجین باشه حتی ریپورت هم دادم به اریجین که ورژن جدید باعث bsod یا همون بلو اسکرین ارور میشه ولی سند میزدم هم ارسال نمیشد .
    این اریجین هم خودشو مسخره کرده هر هفته 80 مگ به خاطرش باید دانلود کنیم هی ... یه تغییر کوچولو که اصلا بعید هم بدونم تغییری هم داشته باشه میده به اسم ورژن جدید باید دوباره از اول 74 مگ دانلود کنی خوب مثه ادم یه کاری کن یکی دو مگ فقط اپدیت کنیم نه کلشو بگیریم از اول . حالا هم که با این اپدیتش گند زده نمیشه بازی کرد .

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

ما که با
    corei7 6mb
    ram 4
    ati 6770m 2gb ddr5

نمینونیم بازیو اجرا کنیم
    پر از لگ

دوست عزیز این تنظیماتو انجام دادی ؟؟

البته برای کسایی که بازیشون لگ داره تو قسمت setting قبل بازی که تنظیمات ریزولشن انجام میدید اون پایین صفحه no limit on fsp تیک بزنید . دیگه اصلا لگ نخواهید داشت . من قبل اینکه این تیکو بزنم تست کردم دیدم نزیدک دروازه ها و بعد از گل زدن لگ داره بازی ولی بعد این کار اصلا لگی موجود نیست.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز این تنظیماتو انجام دادی ؟؟

البته برای کسایی که بازیشون لگ داره تو قسمت setting قبل بازی که تنظیمات ریزولشن انجام میدید اون پایین صفحه no limit on fsp تیک بزنید . دیگه اصلا لگ نخواهید داشت . من قبل اینکه این تیکو بزنم تست کردم دیدم نزیدک دروازه ها و بعد از گل زدن لگ داره بازی ولی بعد این کار اصلا لگی موجود نیست.

درسته لگ نداره در این شرایط ولی فریم بازی واقعا دچار مشکل میشه و حتی گیم پلی هم به هم می خوره بهتره مناسبسیستم روی یکی از فریم ها یعنی 60 یا 30 لاک بشه

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چندتا کلیپ از گیم پلی بازی رو که دیدم , ضربات تکنیکی و نرم از پشت محوطه خیلی راحت گل میشد . حتا ضرباتی که به این شکل از راه دور زده میشد باز هم گل میشد !
    اگه توی نسخه نهایی هم به همین ترتیب باشه ضعف بزرگی به حساب میاد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقت کردین تو این بازی،لایی زدن به دروازبان هم اضافه شده ؟ً! در حالی که لایی زدن به دروازبان تو نسخه های قبلی نبود یا حداقل محسوس نبود...
    من که منتظرم جمعه بعد بیاد بازی رو بخرم...
    ...FEEL THE GAME...

14. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •