تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 300 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

من مشکلم این نیست
    اصلا خدمات گوگل پلی ارور میده و میگه روی دستگاه شما جواب نمیده

لطفا افرادی که دارن در PC بازی میکنن صفر تا صد کارای لازم رو بگن
    من بازی اپدیت شده رو نصب کردم و اجرا میشه ولی به اکانت وصل نمیشه

متشکر
    من با یلواستکس بازی میکنم روی چندتا سیستم نصب کردم اصلا این مشکل هایی که بعضی از دوستان میگن رو ندیدم
    اول از همه بلواستکس رو از سایت خودش دانلود و نصب کنین
    بعد از نصب با قندشکن (ترجیحا کریـو یا VPN چون بقیه مثل اینکه جواب نمیدن) برنامه رو باز کنین و Search رو بزنین بعد هم Clash of Clans تایپ کنین و Search Play for ... رو بزنین که بعد از زدن این مورد یه چیزی رو دانلود میکنه که بدون قندشکن دانلود نمیشه
    بعد از دانلود شدن و نصب شدن اون برنامه به راحتی دوباره همون Search رو بزنین و اسم بازی رو تایپ کنین و Search Play for... رو بزنین (تو این مرحله من بدون قندشکن میرم) و از داخل Play بازی رو نصب کنین
    بعد از نصب بازی اصلا من چیز دیگه ای نصب نمیکنم و به راحتی با اکانت گوگل وصل و سینک میشه

2. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S!AVASH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان میشه یه نقشه خوب برای لول 7 بهم معرفی کنید

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

عاغا من چه طور بازی رو تو بلو استکز ران کنم ؟
    منظورمه که گوگل پلی رو چه طور اجرا کنم ؟ هر نسخه ای دانلود کردم نصب نشد روش.

کلش رو نصب کردم الان مهم ترین مشکلم اتصال به گوگل پلی هست + ایا امکان داره بازی از ios منتقل بشه به اندرویید ؟ چن قبلا یکبار این کار رو انجام دادیم انجام نشد

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

داره خودمونی میشه p30mojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چطوره؟

داره خودمونی میشه p30mojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چطوره؟

پ.ن : اشتباهی 2 تا پست کردم
    هر کاریم می کنم نمی تونم حذفش کنم
    یکی از مدیران محترم این پست رو حذف کنه
    Last edited by p30mojtaba; 20-08-2014 at 18:05.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان میشه یه نقشه خوب برای لول 7 بهم معرفی کنید
    صفحات قبل رو مرور کنید

عاغا من چه طور بازی رو تو بلو استکز ران کنم ؟
    منظورمه که گوگل پلی رو چه طور اجرا کنم ؟ هر نسخه ای دانلود کردم نصب نشد روش.

کلش رو نصب کردم الان مهم ترین مشکلم اتصال به گوگل پلی هست + ایا امکان داره بازی از ios منتقل بشه به اندرویید ؟ چن قبلا یکبار این کار رو انجام دادیم انجام نشد
    شما تو تنظیمات BlueStacks جی میل خودت رو باید وارد کنی بعد که وارد بازی بشه اوکی میشه
    منم منتظرم جم هام به 800 برسه بعد 1200 تا بخرم و 5 کنم واقعا لازمه همش کم میارم کارگر

الان 630 تا دارم !

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نتظرم جم هام به 800 برسه بعد 1200 تا بخرم و 5 کنم واقعا لازمه همش کم میارم کارگر

الان 630 تا دارم !
    آقا واقعا چه فایده داره انقدر بلیدر؟
    وقتی نمیتونی به اندازه کافی غارت کنی. الان لول من 48 هست. لول تان هالم تازه شده 8 و دارم دیوارام رو آپ میکنم یه سری آپدیت سربازام تو لابراتوآر.
    ولی شدیدا کمبود اکسیر و مخصوصاً گلد دارم. سه تا هم بیلدر دارم ولی مشکل دارم شدیداً
    تند و تند دارم با گوبلین و آرچر و یار کمکی جیانت لول 5 یا 6 حمله میکنم که فقط غارت کنم ولی فایده نداره اصلا.
    کاپم رو به 1300 رسوندم ولی با توجه به اینکه خودم هنوز آپدیت نشدم به لول های بالا با تان حال 9 برمیخورم و خطوط دفاعی فوق العاده قوی !!!!
    البته این استراتژیک رو فعلا دارم میرم جلو و خوبه ( حمله با گوبلین و آرچر ) اما نمیدونم در مراحل بعد چه کنم.
    بچه ها میگن لولت که بره بالا شدیدا گلد و اکسیر کم میاری !!!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چطوره؟

پ.ن : اشتباهی 2 تا پست کردم
    هر کاریم می کنم نمی تونم حذفش کنم
    یکی از مدیران محترم این پست رو حذف کنه
    خوبه اما میتونه بهتر هم بشه

فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .

شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره

به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .

آقا واقعا چه فایده داره انقدر بلیدر؟
    وقتی نمیتونی به اندازه کافی غارت کنی. الان لول من 48 هست. لول تان هالم تازه شده 8 و دارم دیوارام رو آپ میکنم یه سری آپدیت سربازام تو لابراتوآر.
    ولی شدیدا کمبود اکسیر و مخصوصاً گلد دارم. سه تا هم بیلدر دارم ولی مشکل دارم شدیداً
    تند و تند دارم با گوبلین و آرچر و یار کمکی جیانت لول 5 یا 6 حمله میکنم که فقط غارت کنم ولی فایده نداره اصلا.
    کاپم رو به 1300 رسوندم ولی با توجه به اینکه خودم هنوز آپدیت نشدم به لول های بالا با تان حال 9 برمیخورم و خطوط دفاعی فوق العاده قوی !!!!
    البته این استراتژیک رو فعلا دارم میرم جلو و خوبه ( حمله با گوبلین و آرچر ) اما نمیدونم در مراحل بعد چه کنم.
    بچه ها میگن لولت که بره بالا شدیدا گلد و اکسیر کم میاری !!!
    میلاد جان یه جای کارت باید مشکل داشته باشه و امشب یه بررسی راجبش بکنیم مطمئنا حل میشه

تنها 2 مورد برای پیشبرد سریع این بازی لازمه

1. اتک های به جا و خوب و بدست آوردن منابع بالا
    2. بهینه مصرف کردن منابع !

مورد دوم خیلی مهم هست .

من یه زمانی میزان گلد کلی که رکورد داشتم همیشه چند میلیون بالاتر از اکسیر بود اما الان برعکس شده !

چون من نهایت 50 هزار خرج اکسیر نیرو میکنم با برداشت بالای 150-200 هزار

یعنی میانگین هر 5 حمله -700-800 هزار تا سود داره .

تو مراحل بالا تر کم آوردن گلد و اکسیر به خاطر گرون تر شدن ساخت و ساز هست حالا چه نیرویی و چه دفاعی

و در کل میزان صبر در پیشبرد بازی باید بیشتر بشه .

یکی از معضلات خیلی ها برای منابع استفاده نا به جا از Spell هاس , اگه بتونید کنترل خوبی روی مصرف اونها داشته باشید خیلی به نفعتون میشه

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

خوبه اما میتونه بهتر هم بشه

فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .

شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره

به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .
    حرفتون درسته ولی واسه دارک اکسیر ارزش داره... من خیلی با این روش دارک جمع کردم

13. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •