3 تایی دارم ، مخصوصا روی گل نخوردن کاستاریکا حساب باز کردم یک دروازه بون و یک دفاع .
3 تایی دارم ، مخصوصا روی گل نخوردن کاستاریکا حساب باز کردم یک دروازه بون و یک دفاع .
اتفاقا بیشتر بازیکنان من، امشب بازی می کنند و دوباره صدر جدول(حتی برای یک شب) به من می رسه.
منم کوادرادو رو داشتم !
نه نگرفته !
Last edited by M . Sayid; 29-06-2014 at 16:39.
من به عنوان نفر سیزدهم تا این لحظه، امشب پنج تا بازیکن دارم که امید دارم تک رقمی بشه رتبه ام بعد بازی های امشب. کوادرادو و رودریگز خیلی خوب امتیاز گرفتن هم تو گروهی هم بازی دیشب، حیف شد که تو گروهی انتخاب نکرده بودمشون. من بیشترین ضربه رو از دور دوم گروهی خوردم که اکثر تیمم افتضاح بودن وگرنه تو دور اول و سوم، خوب امتیاز گرفته بودم.
حیف که گل های پنالتی امتیاز نداره
فقط گل های حین بازی 5 امتیاز داره
به نسبت تعداد بازیها تا دیروز امتیاز بدی نیست 34 تا
بیشترین پیشرفت رو در لیگمون داری،تیمت عالیه یک اسکرین شات بذار ببینیم چه کردی
درسته،صدرنشین شدی امشب،
البته هنوز نصفه بازیهای این مرحله باقی مونده و تیمها زیاد بالاپایین خواهند شد.
مدافعت چقدر گرفت؟
من هم روی کاستاریکا سرمایه گذاری کرده بودم.یک دروازه بان + 3 مدافع که فقط درازه بان و یکی از مدافعان امتیاز نسبتا خوبی گرفت 10 و 9.یکیشون هم که اخراج شد.اما اگه یونان لعنتی گل نمیزد 4 تا کلین شیت به امتیازها اضافه میشد.
بعضی از بازیکنان یجوری امتیاز گرفتند که نه میشه انداختشون بیرون و نه میشه در تیم نگهشون داشت![]()
گذاشتم بفرماييد!!!
Last edited by نادر1368; 01-07-2014 at 12:52.
گنزالس بود ... من داشتم برای خوشحالی کلین شیت اماده می شدم که یونان چه موقع گل زد ; خیلی ضدحال خوردم .
اما خوشبختانه تو وقت اضافه خوب امتیاز گرفتن نسبت به کلین شیت فقط یک یا دو امتیاز ضرر کردم .
5 بازیکن از آلمان و فرانسه دارم ببینم امشب چیکار میکنند !![]()
هیچ کدوم از مهاجمینی که انتظار میرفت امتیاز خوبی بگیرن تا الان خوب نبودن. نیمار که 5 امتیاز گرفت، روبن 6 امتیاز و بنزما هم که فعلا کاری نکرده. فقط مونده مولر و مسی. فکر کنم آخر سر اسلام سلیمانی الجزایر از اینا بیشتر امتیاز بگیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)