خیلی عجیبه شبکه های اسپورت معروف اروپا مث اسکای اسپورت سیستم دوزبانه(ایتالیایی-انگلیسی) نداره..
خیلی عجیبه شبکه های اسپورت معروف اروپا مث اسکای اسپورت سیستم دوزبانه(ایتالیایی-انگلیسی) نداره..
حیف شد.هر چی میگردم تو شیراز کارت D*V*B S2 گیرم نمیاد.دلم میخواست بازی هارو رو Full HD ببینم![]()
شما اگر کارت ----s هم داشته باشید میتونید با پلاگین vplug و جدیدترین softcam بطور مجانی از پکیج srg بازیها رو ببینید.هم فول اچ دی داره هم اس دی.حیف شد.هر چی میگردم تو شیراز کارت D*V*B S2 گیرم نمیاد.دلم میخواست بازی هارو رو Full HD ببینم![]()
حالا مشکل من اینه که یکی از دو فرکانس چند روز پا-را-زیتی شده.حالا من به همون sd هم راضی شدم.
شما برای تماشا از بین اسپورت باید گیرنده مخصوصش رو خریده باشید.اما فرکانسها رو از لینک زیر میتونید پیدا کنید:فرکانس بین اسپورت تو بدر چنده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب میخواستم مثلا فول اچ دی نگا کنم نه اس دی![]()
توجه نفرمودید ، گفتم هم فول اچ دی و هم اس دی .کانال RSI LA 2 با اینکه فول اچ دی هست ولی روی فرکانس S1 هست.یعنی با یک کارت --- معمولی میتونید فول اچ دی ببینیدخوب میخواستم مثلا فول اچ دی نگا کنم نه اس دی![]()
.حالا برو به جای من هم فول اچ دی ببین حالشو ببر
![]()
ممنون...ولی مگه میشه روی فرکانس S فول اچ دی پخش کرد؟![]()
با سلام چنتا سوال داشتم و خواهش میکنم نگید برو پست اولو نگاه کن همینجا خلاصه و راحت جواب بدین
کانال trt sport در یوتلستw3a چنتا مسابقه رو پوشش میده؟بازی های یک شانزدهم به بعد رو نشون میده؟
در دو ماهواره بدر و یوتلست چه کانال رایگان با پوشش 64 بازی میتوان پیدا کرد؟کیفیت و زبان اصلا مهم نیست
ایا کانال bein sport در عربست پخش میشه؟و ایا این کانال 64 بازی رو رایگان در عربست نشون میده؟
ممنون
شبكه ٣ كيفيت تصويرش به حالت 16:9 در اومد يعني همون HD
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا نمیشه ، فقط خیلی برای شبکه ها مقرون به صرفه نیست چون گرونتر از S2 براشون درمیاد.من با کارت S1 الان نزدیک 10-12 کانال HD دارم.سندش هم پایین میگذارم.(با عرض پوزش کانالش اچ دی هست ، فول اچ دی نیست ولی بیت ریت که مهم هست 10 مگابیت هست)ممنون...ولی مگه میشه روی فرکانس S فول اچ دی پخش کرد؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)