تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 42 اولاول ... 293536373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه منظورتون منه در مورد خواب تا حالا نه ویکیپدیا نه جایی دیگه تحقیق خاصی نکردم ولی فک کنم روی صحبت شما با پزشکا بود

ممنون عزیزدفه آخر که گفتم داروها تاثیری نداره به پیشنهاد خودم ( چیزایی که تو اینترنت خوندم ) برام 7 جلسه شوک درمانی ( شوک الکتریکی به مغز ) نوشت که فرصتش پیش نیومد برم به نظرتون کمکی میکنه ؟
    خوانواده هم اسرار دارن دکترمو عوض کنم ( فک فامیل پدری چون همه درگیر افسردگین یه دکتری رو پیشنهاد دادن) که من خودم تمایل چندانی ندارم چون فک میکنم همین قرصا رو باز تکرار میکنه و بی فایدس به نظر شما ممکنه دکترموعوض کنم وضعیت تغیر کنه ؟ شاید سواد اون یکی بیشتر باشه مثلا ؟!
    الکتروشوک ؟؟؟
    برای مجرمینی که حاضر نیستن دارو بخورن یا برای افرادی که چند بار سابقه اقدام به خودکشی دارن و برای افرادی که همه داروها رو خوردن و تاثیری ندیدن کاربرد داره نه برای شما ! از دو هفته قبلش هم باید اون والپروات سدیم رو قطع میکردی و میتونستی بری براش.
    در یک سال گذشته یکی از ضعیفترین داروهای افسردگی رو خوردی اونوقت چون خوب نشدی باید بری الکتروشوک؟؟ شما خودت 24 ساعته خودت رو توی اتاقت زندانی کرد یبا خانواده حرف نمیزنی من هم بودم اینطوری افسرده میشدم خب. همین الکتروشوک رو هم میرفتی و کلی هزینه میکردی و شدیدترین عوارض رو متحمل میشدی بازم نتیجه نمیگرفتی. الکتروشوک هم در پایگاه های اطلاعاتی وزارت بهداشت ثبت میشه پس فردا که خواستی استخدام بشی و برات دفترچه بیمه صادر بشه شرکت بیمه کلی دردسر برات ایجاد میکنه بخاطر سوابقت.

دکترت رو عوض کن شما.

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اساتید خوابهای به شدت واقعی و پر جزئیات و عذاب آور به بیماری خاصی اشاره میکنه ؟
    قبلا افسردگی شدید داشتم الان نصبتا" بهترم ولی حدود یکساله اینجور خوابها برام مشکل ساز شده

از اونجایی که هرشب این خابها تکرار میشه دیگه حتی میتونم توی خواب به خودم یاد آوری کنم که آیا الان خواب میبینم ؟! ولی وقتی به ماجراها و جزئیات اطراف نگاه میکنم به شدت واقعی هستن و نمیتونم مرز بین خواب و بیداری رو بفهمم . البته الان که میدونم بیدارم ولی مشکل اینه وقتی هم خواب میبینم کاملا مطمئنم که بیدارم نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه شوخی نبود

اینقدر همه چیز رنگ واقعیت داره که اون موقع فکر کردن به اینکه خواب میبینم یا واقعیته یه سوال احمقانه به نظر میرسه دقیقا مثل الان که بیدارم اگه از خودم بپرسم "آیا دارم خواب میبینم ؟" به خودم میخندم و با نگاهی دقیق به جزئیات کاملا به واقعی بودنش ایمان میارم ! در حدی که بعد از بیداری هم تا چند لحظه باورم نمیشه خواب بوده میگم شاید این یکی خوابه
    چند بار هم پیش اومده مثلا به مادرم بگم دیشب فلان چیزو بهت دادم کجاست ؟ بعد متوجه میشم فقط یه خواب بوده . خوابی به شدت واقعی که مرز بین واقعیت و خواب توش گم شده . مخدری هم مصرف نمیکنم

اتفاقایی هم که میافته تو خواب همه ریتم زندگی عادیه ولی با شدت داغونی بسیار بالا مثلا یکی فوت میکنه من بدجور داغونم یا یه جایی گیر افتادم و از ظعف و بیماری به زور میتونم حرکت کنم (و کاملا این بیماری رو حس میکنم و آگاهانه عذاب میکشم )یا مثلا زلزله اومده دارم دنبال خونوادم میگردم و ... پر استرس و خشنترین اطفاقاتی که ممکنه پیش بیاد . همش خوابای عوضی با اینکه تغریبا هیچ وقت به اینجور مسائل فکر نمیکنم
    حوصله روانپزشکم ندارم نود ساله دارم دارو مصرف میکنم هیچ تاثیری ندیدم

پی نوشت(شاید لازمه) :

خوانواده هم که شده معزل
    میبینن من شب تا صبح دارم تو خواب جون میکنم خوابم نمیبره و شاید دیر میخوابم و شبی نود تا قرص خواب آور میخورم زندگیم زجره توقع هم دارن 6-7 ساعت معمولی بیشتر نخابی وگرنه معتادی
    این قرصای اعصاب هم همه خواب آورن

هرچند به کارمم هیچ لطمه ای وارد نمیشه مستقلم هستم تغریبا . یعنی پدرم فقط هزینه کرایه رفت و برگشت دانشگاه رو که خودم زور زدم دولتی قبول شدم پرداخت میکنه . اونم هفته ای سه روز کلاس
    +اینکه تو خونه پدرم زندگی میکنم خداییش باهاشون کاری هم ندارم تو اطاق خودمم 24 سالمه

البته اصلا هم زیر پرچمشون نیستم نه من اصلا اجازه دخالت تو زندگیمو به کسی نمیدم حق هم دارم واسه این رفتار تدافعی چون به زور میخان منو به چیزی که خودشون میخان تبدیل کنن که حتی مدل موهام یا موزیکی که گوش میدم باید باب طبع بابایی باشه ! دیگه خودتون تا اخر خطو برید که وقتی بچه بودم و هیچ اراده ای از خودم نداشتم وضعیت چجوری بوده . بهشونم گفتم من حرف زور از کسی نمیشنوم تا هر وقت هم خودتون دلتون بخاد من اینجام با هم مثلا خانواده ایم هر وقت هم یکم حس کردید زیادیم میتونید بگید هیچ مشکلی نیست حده اکثر دو روزه میرم ولی حق ندارید تو زندگیم دخالت کنید . به خدا با همشونم با روی خوش و شنگول برخورد میکنم ولی اونا هم یه مشت افسرده داغونن دیگه بهتر از این نمیشه بیخیال مهم نیست
    فقط از اونجایی که افسردگی دارم خودم یکم تحمل تنها زندگی کردنو ندارم و بنابر این ترجیح میدم با خانواده زدگی کنم .
    دوست عزیز احساس میکنم تو زندگی روزمرتون بجز مشکل خانواده مشکل حاد دیگه ای ندارین و فقط مشکل خواباتون هست
    جدا از اینکه ماهیت اصلی خواب چیه بطور تجربی اکثر خواب های ما بازتاب افکار روزمره مون هستش چون شما در طی روز تنش دارید مخصوصا با خانواده شب ها تو خواب مشکل پیدا میکنید بنظر من بهترین راه حل اینکه اول خودتون واقعا بخوایید بهبود پیدا کنید و روش زندگیتون رو تغییر بدین سعی کنید ادم شاد تری باشین برای شروع ساعاتی از روز رو به تفریح سالم با دوستای خوب و قدیمیتون بگذرونیددر قدم بعدی میتونید از اتاق بیاید بیرون و با اعضای خانواده ارتباط برقرار کنید این ارتباط میتونه از عضوی اغاز بشه که بهش احساس بهتری دارید مثل مادر یا خواهر
    در گام سوم سعی کنید بخضی از مسولیت خانه رو بدوش بکشید مثلا برای خونه نون بخرید خرید رو انجام بدین ، برنامه ریزی کنید یه روز با خانواده برین پارک یا با همدیگه یه سریال محبوب رو ببنید
    من خودم مشکلات شبیه به مشکل شما رو داشتم و این کارها رو انجام دادم و الان خیلی بهترم البته منظورم این نیست که دکتر نرید یا چیز دیگه ولی خیلی ا ماها مشکل رو بیشتر از حدش بزرگ میکنیم در حالی که کلید حل مشکل دست خود ماست
    برای مثال شما هیچ دکتری برای شما قرصی نمیتونه تجویز کنه که رابطه شما با پدرتون خوب بشه!
    یه پیشنهاد هم دارم و اون اینکه قبل اینکه برید پیش روان پزشک اول پیش یه مشاور و روان شناس برید و اگه با مشاوره حالون بهتر نشد اون وقت برید سراغ درمان داروویی

4. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

با خانواده مشکلی ندارم با پدرم یا ... اگه مشکل جدی بود اینجا نمیموندمیه گیرهایی هست که همه خونواده ها میدن به بچه ها اینجا یکم شدیدتره از طرفی چون تغریبا همه مشکل افسردگی دارن زیاد تمایل به صحبت و ... نیست توی خونه همونطور که خودتون هم گفتین فعلا مشکل بزرگی نیست(قبلا بوده) حدود یک سالی هم هست خیلی رو خودم کار کردم و چیزی رو بزرگ نمیکنم ولی مشکل افسردگی باقی مونده یعنی اگه قبلا فوق شدید بود الان شدید رو به خوبه
    در یک سال گذشته یکی از ضعیفترین داروهای افسردگی رو خوردی اونوقت چون خوب نشدی باید بری الکتروشوک؟؟
    یک سال نیست هفت ساله . تو این مدت هم همیشه رو به بدتر شدن میرفتم غیر از یکسال گذشته . با این تعاریفی که داشتین به نظرم دکترمو فعلا عوض کنم ببینم چی میشه من فکر میکردم داروها خیلی قویه نمیدونم رو چه حسابی داروهای ضعیف تجویز کرده خودکشی هم زیاد داشتم البته تو یک سال و نیم گذشته نه تو اوج بیماری
    یعنی این شوک خیلی ختریه ؟! هر جور بشه مهم نیست اگه کمکی بکنه واسه بهبود مشکلی با موارد دیگه ندارم زندگی خیلی غیر قابل تحمله واسم ارزششو داره
    البته دکتر به من برعکس شما گفت ! گفت شک درمانی واسه اوناییه که تازس افسردگیشون تو که طولانی شده فکر نکنم نتیجه بده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یک سال نیست هفت ساله . تو این مدت هم همیشه رو به بدتر شدن میرفتم غیر از یکسال گذشته . با این تعاریفی که داشتین به نظرم دکترمو فعلا عوض کنم ببینم چی میشه من فکر میکردم داروها خیلی قویه نمیدونم رو چه حسابی داروهای ضعیف تجویز کرده خودکشی هم زیاد داشتم البته تو یک سال و نیم گذشته نه تو اوج بیماری
    یعنی این شوک خیلی ختریه ؟! هر جور بشه مهم نیست اگه کمکی بکنه واسه بهبود مشکلی با موارد دیگه ندارم زندگی خیلی غیر قابل تحمله واسم ارزششو داره
    البته دکتر به من برعکس شما گفت ! گفت شک درمانی واسه اوناییه که تازس افسردگیشون تو که طولانی شده فکر نکنم نتیجه بده !
    سلام،
    داروهای روانپزشکی فقط این چن موردی نیستن که برای شما تجویز کردن،
    شوک درمانی! هم آخرین راه هست،یعنی اگه داروها کارساز نبود یا شما به هر دلیلی قادر به استفاده از اونها نبودین در موارد خاص اون هم بشکل بسیار محدود مورد استفاده قرار میگیره!حالا دیگه اون موضوع مهمی که دوستمون بخوبی اشاره کردن بکنار!
    مطالب اولیه ای که شما شرح دادین در پست های قبلی نشان از وجود مشکل شدیدی نداشت در شما،اما مطلبی که در این پست فرمودین و دو فاکتور زمان و سابقه خودکشی موضوع رو عوض میکنه.(البته حتما میدونین که فکر خودکشی با اقدام به خودکشی و خودکشی زمین تا آشمون فرق دارن)
    دو تا پیشنهاد دارم براتون ،اول اینکه بدون اینکه ذره ای شک داشته باشین، پزشکتون رو عوض کنین و اینبار با تحقیق و دقت بیشتری اینکار رو انجام بدین.
    مورد دوم هم اینکه اگر تنها هستین به هر شکلی که میسر هست خودتون رو از تنهایی در بیارین و به هیچ عنوان بیشتر وققتون رو در خونه و از همه بدتر در اتاقتون سپری نکنین!شما خودتون رو یک مدت درگیر سرگرمی ها جمعی بکنین باور کنین نتایج مثبتش رو حس میکنین در آینده.

7. 2 کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون خانواده خیلی میگفتن دکترتو عوض کن این هرکی میره پیشش یه مدل دارو بهش میده ( خداییش هم همینه ) ولی من فکر میکردم همه جا همینجوریه الان حتما دکترمو عوض میکنم و از فکر شک درمانی هم فعلا میام بیرون
    ممنون بابت کمک اساتید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون خانواده خیلی میگفتن دکترتو عوض کن این هرکی میره پیشش یه دارو بهش میده ( خداییش هم همینه ) ولی من فکر میکردم همه جا همینجوریه الان حتما دکترمو عوض میکنم و از فکر شک درمانی هم فعلا میام بیرون
    ممنون بابت کمک اساتید

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من سرترالين به خوبي روم جواب ميده ولي وقتي ميخورم به شدت خوابم رو كم ميكنه و در طول شابنه روز فقط 2 ساعت ميتونم بخوابم اين مشكل رو چجوري ميشه رفع كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بیماران مزمن روانی که در مراکز شبانه روزی نگهداری میشن چه شرایطی دارن؟ کلا هر اطلاعی دارید بفرمایید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بیماران مزمن روانی که در مراکز شبانه روزی نگهداری میشن چه شرایطی دارن؟ کلا هر اطلاعی دارید بفرمایید
    چه نوع بیماری منظورتون هست؟ انواع مختلف بیماری های مزمن داریم و همشون شرایطشون باهم فرق داره. کسی که اسکیزوفنی مزمن داره و تهدید کننده اطرافیان هست با کسی که افسردگی ماژور و بایپولار هست شرایطشون یکی نیست. کمی دقیقتر با جزئیات بیشتر سوالتون رو مطرح بفرمایید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

اکثرا معتادن ، فرقش اینه که تو ایران خشخاش مصرف میکنن ، اونجا ماریجوانا و کنبیس و از این چیزا ، تو ایران زنشونو میزنن ، اونجا دچار توهم میشن شیرین کاری میکنن

14. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •