کولاک کردن آقا . کولاک. خیلی خوب بازی کردن
کولاک کردن آقا . کولاک. خیلی خوب بازی کردن
تبریک میگم.برد شیرینی بود
این لهستان حریف ما نبود.با توجه به مصدومیت محمودی ولی غفور خیلی خوب جاش رو پر کرد.
الان ایران با توجه به Points Ratio تیم اول گروه هست و مقام دومیمون قطعی شد.اگر ایتالیا با همون تیمی که ایران اومده بود با برزیل بازی کنه احتمالاً اول گروهمون خواهیم شد.البته تاثیری در مرحله بعد نداره ولی از لجاظ روحی خیلی برای ما خوب مبشه
لهستان بنده خدا نابود شد
هم ما رفتیم صدر جدول هم اونا رفتن قعر جدول
اگه تو لهستان هم بچه ها اونقدر خوب باشن که نهایتا لهستان حذف بشه فکر کنم دشمن خونی بشن باهامون و بعد برای جام جهانی شهریورماه برامون مشکل درست کنن
این جاس که کادر فنی باید سیاست به خرج بده
یه تبریک تپل به همگی
امروز فوق العاده بودیم، مثل همیشه
مصدومیت محمودی نگران کننده بود که امیدوارم به خیر بگذره؛ البته خوشبختانه 2 بازی آخر ما تشریفاتی هست و محمودی هم فرصت کافی برای رسیدن به بازی های مرحله نهایی داره.
تا قبل از برگزاری این دور فابین از نظر آمار بهترین پاسور بود که واقعا هیچی نشون نداد ! بدون شک بهترین پاسور و بهترین مدافع حال حاضر دنیا (قاطعانه میگم!) معروف و موسوی هستن.
ایتالیا در دو بازی با برزیل با ترکیب اصلی بازی خواهد کرد و شاید بشه از الان برزیل رو حذف شده دونست ! فکر کنم هدف اصلی ایتالیا هم همین باشه.
غفور ثابت کرد چیزی از محمودی کم نداره. نکته مهمش اینجاست که در بازی های بعدی کواچ میتونه از غفور بیشتر بازی بگیره تا به محمودی کمتر فشار بیاد و در مجموع تیم نتیجه بهتری بگیره.
آقا من الان متوجه نشدم
حرف های متناقصی شنیدم
از هر گروه چند تیم صعود میکنه ؟؟؟ (( از هر 5 گروه 1 تیم صدر نشین و میزبان که ایتالیا هست ))
پس فقط تیم اول و دوم میرن مرحله بعد از گروه ما
پس برد و باخت لهستان فکر نکنم زیاد واسش فرق داشت
چون به هر حال صعودش غیر ممکن بود
ولی بعضیا حرف از صعود لهستان و برزیل میزدن همراه با ایتالیا و ایران
اینطور که نمیشه
الان داستان چه شکلیه ؟؟
تویه صفحات قبل توضیحات کاملش هست. از گروه ما 2 تیم (به جز ایتالیا که میزبان هست) صعود می کنه، از گروه B هم دو تیم، تا اینجا 5 تیم؛ بعلاوه تیم برتر سایر گروه ها (که فکر کنم C و D باشه) که نهایتا 6 تیم خواهد شد.
خوب منم تبریک میگم عاشقانه این تیممون رو دوست دارم..
امروز از نظر خودم موسوی و اشتباهات لهستان برگ برندمون شدند . لهستان فاجعه بود از نظر اشتباهات . از طرفی موسوی هم یه تنه تیم رو به بازی برگردوند مخصوصا در ست دوم که فکر میکنم 6 امتیاز عقب بودیم .
کلا بر خلاف دوستان عقیده دارم امروز خیلی خوب نبودیم و شانس آوردیم لهستان فاجعه بود.منظورم اینه میشد بهتر ازینا باشیم مخصوصا در سرویس پرشی و اسپکها.
اما در کل عقیدم اینه این تیم پتانسیل رو سکو رفتن رو داره به شدت و امیدوارم بازی تدارکاتی که قراره با امریکا برگذار کنند به تیم کمک خوبی بکنه .
دقت کردین ایران نخستین تیم صعود کرده به دور نهایی هست؟!![]()
تبریک بابت برد و صعود قاطعانه
بهترین چیزی که من از این بازی دیدم یکی عملکرد کواج بود که تو ست دوم بازی باخته رو برگردوند و نشون داد مربی تواندمندیهیاد ولاسکو افتادم
دوم عملکرد خیلی خوب امیر غفور بود که چند دفعه ی گذشته که بازی کرده بود ازش ندیده بودیم . ولی امروز خوب بود، حتی عبادی پور هم خوب بود
انشاالله که مصدومیت محمودی هم جدی نیست
شما هر جور حساب کنید برزیل تو فینال برامون شاخ میشه چرا وقتی قدرتشو داریم تیم ساده تر رو انتخاب نکنیم ؟
حتی من فکر میکنم علت اصلی این که ایتالیا جلو ایران و لهستان با تیم دوم بازی کرد حذف کردن برزیل بود و فکر میکنم جلو برزیل با تیم اول بازی کنه
شما هر جور فکر کنی برزیل یه تیم خیلی بزرگه و هیچ تیمی حتی ایتالیا نمیخواد تو مراحل نهایی با برزیل بازی کنه
تو بازی های نهایی شرایط خیلی فرق میکنه ایران که تو دور دوم حظورش رفته فینال جلو برزیل قرار بگیره که 8 بار قهرمان شده (از جمله سال گذشته) به نظر من کار خیلی سخت میشه و این رو به این مورد اضافه کنید که احتمالا تیم دیگه گروه ما روسیه هست
Last edited by pedramh; 29-06-2014 at 22:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)