من بار اول همین اشتباه رو کردم که اجرا نشد با محتویات پوشه کاری نکردم رفتم خود پوشه رو توی محل بازی قرار دادم بعنوان پوشه ادیتور، اونوقت اجرا شد
من بار اول همین اشتباه رو کردم که اجرا نشد با محتویات پوشه کاری نکردم رفتم خود پوشه رو توی محل بازی قرار دادم بعنوان پوشه ادیتور، اونوقت اجرا شد
منم همین کارو می کنم ولی مشکل language داره انگار زبانشو نمی شناسه. شما هم از همین ادیتور p30world استفاده کردی؟
دوستای عزیز بد نیست واسه نتیجه گرفتن چند نکته رو بیشتر بدونید. اگه از نظر تاکتیک و ضد تاکتیک حرفه ای هستین که هیچ اما اگه کمی مشکل نتیجه گیری دارید بد نیست یه بازنگری جدی تو این مورد داشته باشین.
البته حتی با بهترین ضد تاکتیک هم حدود 10 درصد ممکنه نتیجه نگیرید ولی من با همین ترفند تو هر فصل زیر 3 بازی رو ممکنه ببازم و حدودا 6 تا رو مساوی و الباقی رو می برم. یکی از ضد تاکتیکا اینه که در برابر 2-4-4 از تاکتیک 1-2-2-1-4 باز استفاده کنید.البته یه همین سادگیا نیست واگه کسی علاقه منده بگه تا براش بیشتر توضیح بدم.
سلام
دوستان میشه یکی لینک دانلود بازی و کرک و اپدیت جدید رو بذاره؟
خیل خیلی ممنونتون میشم![]()
ببخش دیر جواب دادم
اره از این ادیتور انجمن استفاده کردم گرچه هیچ کاربردی برام نداشت روش راست کلیک بعدم ران ادمین کن...
میشه یکی لطف کنه لینک بده؟
مگه صفحه اول لینکش کار نمیکنه؟
من از همونجا برداشتم نصبیدم
اپدیت هارو میخوام و کرک درست
بعضیا میگفتن بازی کرش میکنه و از این جور چیزا
دوست عزيز منم همونو نصب كردم ولي تا اينجا كه فصل سومم هيچ مشكلي نداشته.فقط يادت باشه اين بازي نصب نميشه فقط كافيه بعد از اكستراكت كردن فايل بازي،فايل هاي آپديت و كرك رو هم همون جا كپي كني.
من نسخه پیشنهادی دانلود کردم آپدیت و هم دانلود کردم محتویات دیتا رو داخل دیتا بازی کپی کردم.کرک رو هم کپی کردم موقع اف ام چهارده و اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)