تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 258 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2573

نام تاپيک: قرار ملاقات بچه هاي مشهد

آخر فروم باز morteza_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان همشهري خودم.
    اقا شرمنده من تازه فهميدم همچين تاپيكي هم هست وگرنه خيلي خيلي زودتر خدمت مي رسيدم.(البته اينو بگم به لطف احسان جان).
    اقا من همجوره در خدمت هستم.
    دارم مي رم كه امضامم تغيير بدم.

داره خودمونی میشه بهنام کوچولو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط torgheh
    من میگم آقا بهنام یه حالی به عکسا بده تا همون شیوه معرفی بچه ها ادامه پیدا کنه با وجود اینکه عکسا تار هستن

در ضمن بچه ها قرار بود تاپیک رو بترکونن ولی خب فعلا که خبری نیست
    سلام مهدي جان .
    چشم در اولين فرصت . ولي الان خداييش سرم خيي شلوغه به شكلي كه آرزوي يك ساعت خواب با آرامش به دلم مونده. دعا كنين يكم كارهاي سايت دانشجو رديف بشه در بست در خدمت شما بر و بچ گل هستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

khoobe mibinam ke hame......

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط morteza_k
    سلام به دوستان همشهري خودم.
    اقا شرمنده من تازه فهميدم همچين تاپيكي هم هست وگرنه خيلي خيلي زودتر خدمت مي رسيدم.(البته اينو بگم به لطف احسان جان).
    اقا من همجوره در خدمت هستم.
    دارم مي رم كه امضامم تغيير بدم.
    سلام دوست عزیز
    ورودت را به کلوپ مشهدیا تبریک میگوییم
    فقط یه لطفی کن و خودت را کامل معرفی کن تا با بچه ها بیشتر آشنا شی

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

با اجازه بهنام عزیز
    گزارش قسمت دوم و پایانی !!! ( باغ )
    اول که وارد باغ و خونه شدیم یکم به خودمون نگاه کردیم ! یکم به وسایلی که آوردیم !!!
    خداییش آخر برنامه ریزی بود !
    گفتیم که اول بریم یکم برای پخت شام شب چوب جمع کنیم . من و امیر و امین رهسپار بیابون شدیم .
    از توی روستا رد شدیم تا رسیدیم به جاده . اما دریغ از یک دونه سیخ چوب ! یکم عقل هامون رو روی هم ریختیم و تصمیم گرفتیم بریم از مغازه داخل پمپ بنزین کنار جاده ذغال بگیریم . اما متاسفانه مغازه بسته بود .
    البته چند تیکه چوب از کنار جاده پیدا کردیم !!! اما موقع برگشتن جلوی در باغ چشمتون روز بد نبینه . کاش گرگ میدیدیم . یک کوته چوب دیدیم ! اونها رو جمع کردیم و وارد باغ شدیم و بساط شام رو به پا کردیم . جاتون خالی ! چی هم بود ! ( البته اینم بگم که بعد اون همه گشتن به دنبال چوب با کمال پر رویی گفتن چه کم چوب آوردین !!! ) و رفتن خودشون هم چند تیکه آوردن .
    بعد اون غذا ، یکم احساس مستی کردیم و زد به سرمون !!! گفتیم بیایم فوتبال !!!
    نصفه شب همانا و فوتبال همانا ! اسمش همه چی بود جز فوتبال ( کونگ فو – بوکس تایلندی – ژیمناستیک – اسب سواری و ... !!! ) فیلمهاش توی آرشیو موبایل جهت تحقیقات پژوهشگران موجود میباشد !
    بعد که خسته شدیم چند مدل بازی هم اختراع کردیم و چند ساعتی هم مثل بچه ها بازی کردیم . بالاخره ما آدمیم و خسته میشیم دیگه . نشستیم و انواع بحثهای دینی – علمی – ماوراء طبیعی – ورزشی – فضایی و .. کردیم تا ساعت حدودا 4 صبح !
    تازه اون موقع بعد از نماز شد وقت خواب !!! سر خواب هم یک عالمه فیلم داشتیم ! بالاخره من که ساعت 5:20 خوابیدم .
    صبح هم با سر و صدای بچه ها پا شدم . چند دقیقه ای روی سرو کله هم میزدیم و از اون طرف هم امین اومد و بساط صبحونه رو ردیف کرد . ( دمش گرم ! ) بعد صبحونه هم کمی شیطونی و بازی و ... داشتیم تا موقع ناهار . ناهار رو هم خوردیم و دیگه شکم ها سیر ! باز بیا و فوتبال !!!
    حدودا ساعت 3:30 هم شروع کردیم به جمع و جور کردن خرابکاریها که دیگه بریم .
    رفتیم سر جاده و یک پراید دربستی گرفتیم ( همگی اجماعا کمپرس شدیم ) توی شهر هم بهنام و میلاد با هم رفتن ، بعد امیر ، من و محمود هم با هم و امین هم در آخر .
    نمیدونم چی نوشتم . هر جا که لازمه اصلاح شه بگید تا اصلاح کنم .
    خوش باشین .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    به زودی نقل مکان به هیچ کجا

پيش فرض

آقا سلام
    اول از آقا بهنام تشكر مي كنم
    دوما از امين جونم تشكر ميكنم كه فينگيليش مي نويسه !

بعدش هم بايد بگم كه من امشب دارم بر مي گردم مشهد براي همكاري با داداشم و تا جمعه مشهد هستم و به ميلاد گفتم كه قرار چه وقتيه كه گفت فعلا خبري نيست و همين شد كه گفتيم تا من مشهد هستم بچه ها رو ببينم و يه ديداري تازه بشه
    ضمن مشورتي كه با آقا ميلاد داشتم قرار بر اين شد كه قرار رو بذاريم براي ساعت 3 بعد ازظهر 5 شنبه درب اصلي پارك ملت

فعلا عرضي ندارم تا بعد

پروفشنال ميلاد پوررجب's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    daneshju.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط EhsanHF
    با اجازه بهنام عزیز
    گزارش قسمت دوم و پایانی !!! ( باغ )
    اول که وارد باغ و خونه شدیم یکم به خودمون نگاه کردیم ! یکم به وسایلی که آوردیم !!!
    خداییش آخر برنامه ریزی بود !
    گفتیم که اول بریم یکم برای پخت شام شب چوب جمع کنیم . من و امیر و امین رهسپار بیابون شدیم .
    از توی روستا رد شدیم تا رسیدیم به جاده . اما دریغ از یک دونه سیخ چوب ! یکم عقل هامون رو روی هم ریختیم و تصمیم گرفتیم بریم از مغازه داخل پمپ بنزین کنار جاده ذغال بگیریم . اما متاسفانه مغازه بسته بود .
    البته چند تیکه چوب از کنار جاده پیدا کردیم !!! اما موقع برگشتن جلوی در باغ چشمتون روز بد نبینه . کاش گرگ میدیدیم . یک کوته چوب دیدیم ! اونها رو جمع کردیم و وارد باغ شدیم و بساط شام رو به پا کردیم . جاتون خالی ! چی هم بود ! ( البته اینم بگم که بعد اون همه گشتن به دنبال چوب با کمال پر رویی گفتن چه کم چوب آوردین !!! ) و رفتن خودشون هم چند تیکه آوردن .
    بعد اون غذا ، یکم احساس مستی کردیم و زد به سرمون !!! گفتیم بیایم فوتبال !!!
    نصفه شب همانا و فوتبال همانا ! اسمش همه چی بود جز فوتبال ( کونگ فو – بوکس تایلندی – ژیمناستیک – اسب سواری و ... !!! ) فیلمهاش توی آرشیو موبایل جهت تحقیقات پژوهشگران موجود میباشد !
    بعد که خسته شدیم چند مدل بازی هم اختراع کردیم و چند ساعتی هم مثل بچه ها بازی کردیم . بالاخره ما آدمیم و خسته میشیم دیگه . نشستیم و انواع بحثهای دینی – علمی – ماوراء طبیعی – ورزشی – فضایی و .. کردیم تا ساعت حدودا 4 صبح !
    تازه اون موقع بعد از نماز شد وقت خواب !!! سر خواب هم یک عالمه فیلم داشتیم ! بالاخره من که ساعت 5:20 خوابیدم .
    صبح هم با سر و صدای بچه ها پا شدم . چند دقیقه ای روی سرو کله هم میزدیم و از اون طرف هم امین اومد و بساط صبحونه رو ردیف کرد . ( دمش گرم ! ) بعد صبحونه هم کمی شیطونی و بازی و ... داشتیم تا موقع ناهار . ناهار رو هم خوردیم و دیگه شکم ها سیر ! باز بیا و فوتبال !!!
    حدودا ساعت 3:30 هم شروع کردیم به جمع و جور کردن خرابکاریها که دیگه بریم .
    رفتیم سر جاده و یک پراید دربستی گرفتیم ( همگی اجماعا کمپرس شدیم ) توی شهر هم بهنام و میلاد با هم رفتن ، بعد امیر ، من و محمود هم با هم و امین هم در آخر .
    نمیدونم چی نوشتم . هر جا که لازمه اصلاح شه بگید تا اصلاح کنم .
    خوش باشین .
    جای تمام دوستان عزیزی که به هر دلیلی نتونسته بودن بیان واقعا خالی بود خیییلی خیلی خوش گذشت و لحظه به لحظه ش خاطره بود
    اینجا از امیر عزیز به خاطر هماهنگ کردن باغ و جور کردن محل تشکر میکنم
    از محمود و امین به خاطر کارای اشپزی و شست و شو و نظافت تشکر میکنم
    از احسان جان به خاطر عکاسی
    از بهنام عزیز به خاطر خدمات مشت و مال و ... و همچنین خدمات اتیش روشن کردن (در هر محفلی)

انشالله قرار های بعد

قرار روز پنج شنبه رو هم اکی کنیم همه استاد شیم این قرار باید بالای 15 نفر بیان چون هم تعدادی افراد جدید تو جمعمون داریم و هم خیلی از دوستامون که قرار های قبل رو نیومدن خواهند امد
    این رو به همه بگم که این قرار ها کم کم اخرین قرار هامون در محیط باز خواهد بود چون هوا هم سرد میشه و نمیشه بیرون رفت پس تا جایی که میتونین برنامه هاتونو برای پنج شنبه ساعت 3 عصر اکی کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا ساعت 3 اولا بچه ها کلاس دارن(من جمله خودم)
    ثانیا ساعت 3 سگ رو بزنی هاب هاب نمیکنه حالا ما بزنیم بیایم بیرون
    ساعت 5 فکر کنم خوب باشه (بازم باید کلاس را دو در کنم )
    بقیه هم نظراتشون را بدن
    Last edited by Braveheart; 31-10-2006 at 23:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ميلاد پوررجب
    از بهنام عزیز به خاطر خدمات مشت و مال و ... و همچنین خدمات اتیش روشن کردن (در هر محفلی)

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

دوستان منم با ساعت 5 موافقم.یریع اعلام کنید که قرارو رسمی کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •