تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 55 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 545

نام تاپيک: کلوپ لنوو y510p : lenovo

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من این لپ تاپ رو سفارش دادم با کانفیگ زیر:
    i7/1TB/8G Ram/Full HD

1. اصلا چنین کانفیگی هست؟ مگه فول اچ دیا نباید اس اس دی هم داشته باشه؟
    2. بعد از خرید خودم می تونم هارد دیگه ای (ssd یا عادی) بهش اضافه کنم؟
    3. اگه خودم ssd اضافه کنم خودش اتوماتیک برای کش و سریع شدن سیستم ازش استفاده می کنه یا نه باید کار دیگه ای بکنم؟
    4. همین دیگه
    تصحیح می کنم مثل اینکه فول اچ دی نیست
    اگه میشه سوالای دیگم رو جواب بدید

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تا جایی که من میدونم این لپتاپ پرت mSATA نداره و نمیتونین SSD برای کش کردن بهش اضافه کنین. اما میتونین بجای هارد اصلی یا بجای درایو نوری، یه SSD اضافه کنین.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا جایی که من میدونم این لپتاپ پرت mSATA نداره و نمیتونین SSD برای کش کردن بهش اضافه کنین. اما میتونین بجای هارد اصلی یا بجای درایو نوری، یه SSD اضافه کنین.

پس توی بعضی کانفیگ های این لپ تاپ یه هارد 8 یا 24 ssd هست که.
    اینا چطوریه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

پس توی بعضی کانفیگ های این لپ تاپ یه هارد 8 یا 24 ssd هست که.
    اینا چطوریه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    هشت گیگ که برای هارد هایبرید هست. یعنی SSD جدا نداره‌. اما اون ۲۴ گیگ احتمالا یه SSD جدا داره. مثل اینکه تو این مدل بجای پورت mSATA یه پورت دیگه گذاشتن که SSD های زیادی بهش نمیخورن.
    اینجا یکم صحبت شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز این دستگاه مدل فول اچ دی هم داره....اما باید دنبالش بگردین!!!! من خودم توی شیراز مدل i7 با 16 گیگ رم و دو تا گرافیگ به صورت sli و مانیتور فول اچ دی دیدم گذاشته بود 4 میلیون و پانصد!!!!! ویندوز 8 اوریجینال هم روش بود. کلا y510p با ..4 یا 5 کانفیگ مختلف وارد شده که اگه بگردین شاید مدلی که شما بخواینم باشه!!

در جواب سوال دومتون باید عرض کنم که طبق تحقیقاتی که من کردم این لپ تاپ جای یه هارد ssd جهت اضافه کردن داره اما در بعضی مدل های پورت مربوطه بر روی مادربرد قرار نداره و نمیشه اضافه کرد......البته به جای هارد hdd که الان روش هست و به جای دی وی دی رایتر در ultra bay میتونین 2 تا هارد ssd ببندین!!!!

3- تا جایی که من میدونم اون هاردهایی که 8 گیگ ssd دارن هارد های هیبریدی هستن و قسمت ssd درون خود hdd قرار داره و شما نمیتونین با نصب یه ssd کنار hdd اون رو هیبریدی کنین اما میتونین ویندوز رو روی ssd نصب کنین تا سرعت سیستمتون خیلی بالا بره!!!!

8. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز این دستگاه مدل فول اچ دی هم داره....اما باید دنبالش بگردین!!!! من خودم توی شیراز مدل i7 با 16 گیگ رم و دو تا گرافیگ به صورت sli و مانیتور فول اچ دی دیدم گذاشته بود 4 میلیون و پانصد!!!!! ویندوز 8 اوریجینال هم روش بود. کلا y510p با ..4 یا 5 کانفیگ مختلف وارد شده که اگه بگردین شاید مدلی که شما بخواینم باشه!!

در جواب سوال دومتون باید عرض کنم که طبق تحقیقاتی که من کردم این لپ تاپ جای یه هارد ssd جهت اضافه کردن داره اما در بعضی مدل های پورت مربوطه بر روی مادربرد قرار نداره و نمیشه اضافه کرد......البته به جای هارد hdd که الان روش هست و به جای دی وی دی رایتر در ultra bay میتونین 2 تا هارد ssd ببندین!!!!

3- تا جایی که من میدونم اون هاردهایی که 8 گیگ ssd دارن هارد های هیبریدی هستن و قسمت ssd درون خود hdd قرار داره و شما نمیتونین با نصب یه ssd کنار hdd اون رو هیبریدی کنین اما میتونین ویندوز رو روی ssd نصب کنین تا سرعت سیستمتون خیلی بالا بره!!!!
    نه دوست عزیز. همونطور که گفتم این لپتاپ جای جدا برای SSD معمولی نداره. بلکه یه جا داره که یه نوع خاص از SSD بهش میخوره بنام ngff m.2 ssd که بعید میدونم تو ایران یدونه هم باشه. البته میشه سفارش داد بیارن.
    در مورد هارد هایبرید هم به هیچ وجه نمیشه از اون هشت گیگ جدا استفاده کرد مثلا برای نصب ویندوز و ... اون هشت گیگ بصورت هوشمند برای کش استفاده میشه فقط (من رو لپتاپم از این هارد دارم)

10. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه دوست عزیز. همونطور که گفتم این لپتاپ جای جدا برای SSD معمولی نداره. بلکه یه جا داره که یه نوع خاص از SSD بهش میخوره بنام ngff m.2 ssd که بعید میدونم تو ایران یدونه هم باشه. البته میشه سفارش داد بیارن.
    در مورد هارد هایبرید هم به هیچ وجه نمیشه از اون هشت گیگ جدا استفاده کرد مثلا برای نصب ویندوز و ... اون هشت گیگ بصورت هوشمند برای کش استفاده میشه فقط (من رو لپتاپم از این هارد دارم)

دوست عزیز m.2 ssd نسل جدید ssd هست و به زودی فراگیر میشه....و توی ایران هم گیر میاد!!!! همونطور که میدونین توی بحث کامپیوتر و موبایل ایران هیچوقت بیشتر از یک ماه از دنیا عقب نبوده!!!! مدل m.2 نسل جدید ssd هست و قراره به طور کامل جایگزین ssd معمولی بشه!!!!

در جواب نکته دومتون هم باید عرض کنم که بنده میدونم روی 8 گیگ کش نمیشه ویندوز نصب کرد!!! اگه جواب من رو یه بار دیگه با دقت بخونین من گفتم با نصب یه هارد ssd کنار hdd نمیشه اون hdd رو هیبریدی کرد اما میشه روی هارد ssd که اضافه کررین ویندوز رو نصب کنین تا بوت شدن و سرعت ویندوز بهتر بشه!!!!!من دارم در مورد یه ssd ثانویه که کنار hdd نصب میشه صحبت میکنم نه یه هارد هیبریدی!!!!

12. این کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز m.2 ssd نسل جدید ssd هست و به زودی فراگیر میشه....و توی ایران هم گیر میاد!!!! همونطور که میدونین توی بحث کامپیوتر و موبایل ایران هیچوقت بیشتر از یک ماه از دنیا عقب نبوده!!!! مدل m.2 نسل جدید ssd هست و قراره به طور کامل جایگزین ssd معمولی بشه!!!!

در جواب نکته دومتون هم باید عرض کنم که بنده میدونم روی 8 گیگ کش نمیشه ویندوز نصب کرد!!! اگه جواب من رو یه بار دیگه با دقت بخونین من گفتم با نصب یه هارد ssd کنار hdd نمیشه اون hdd رو هیبریدی کرد اما میشه روی هارد ssd که اضافه کررین ویندوز رو نصب کنین تا بوت شدن و سرعت ویندوز بهتر بشه!!!!!من دارم در مورد یه ssd ثانویه که کنار hdd نصب میشه صحبت میکنم نه یه هارد هیبریدی!!!!
    تا جایی که بنده اطلاع دارم m.2 جایگزین mSATA میشه. اصلا قرار نیست جای SSD های معمولی رو بگیره.

درباره نکته دوم حق با شماست من خوب متوجه نشده بودم‌. اما با نصب SSD بشکل mSATA یا m.2 دقیقا میشه هارد معمولی رو به هارد هایبرید تبدیل کرد.

Last edited by afshin b; 24-02-2014 at 19:09.

14. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا جایی که بنده اطلاع دارم m.2 جایگزین mSATA میشه. اصلا قرار نیست جای SSD های معمولی رو بگیره.

درباره نکته دوم حق با شماست من خوب متوجه نشده بودم‌. اما با نصب SSD بشکل mSATA یا m.2 دقیقا میشه هارد معمولی رو به هارد هایبرید تبدیل کرد.

دوست عزیز باز من منظورم رو خوب بیان نکردم!!!
    منظور من اینه که m.2 نسل جدید هست و شرکت ها تازه دارن محصولاتشون رو باهاش سازگار میکنن و یه مدت دیگه تمام ssd ها باهاش سازگار خواهند شد و هیچ مشکلی از بابت گیر اومدن ssd که با m.2 سازگار باشه وجود نخواهد داشت....و msata تا مدتی دیگه به فراموشی سپرده میشه با توجه به مزایای m.2 نسبت به msata!!!

16. 2 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز باز من منظورم رو خوب بیان نکردم!!!
    منظور من اینه که m.2 نسل جدید هست و شرکت ها تازه دارن محصولاتشون رو باهاش سازگار میکنن و یه مدت دیگه تمام ssd ها باهاش سازگار خواهند شد و هیچ مشکلی از بابت گیر اومدن ssd که با m.2 سازگار باشه وجود نخواهد داشت....و msata تا مدتی دیگه به فراموشی سپرده میشه با توجه به مزایای m.2 نسبت به msata!!!
    بله دقیقا همینطوره !
    پورت m.2 فقط یه سوکته که جدیدا معرفی شده ! دقیقا همون کاری رو میکنه که mSata میکنه فقط هم خیلی کوچیک تر و جمع و وجور ترن و هم خیلی گرون !!! اگرچه که به زودی همه گیر میشن و در آینده ی نزدیک همین msata های فراون وضعیت رم های ddr2 رو پیدا میکنن که اگر پیدا بشه دو برابر قیمتش میشه !

18. 2 کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •