تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 269 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من منظورم این نبود که فقط به خاطر نکونام قهرمان شدیم و گل نخوردیم...منظور من اینه که نکونام هم نقش مهمی داشته..وقتی یه مجموعه ای موفق بوده یعنی تمام افراد وظایفشونو به درستی انجام دادند
    اگه یکی از این افراد وظیفشو به درستی انجام نمیداد مطمئنا این موفقیت حاصل نمیشد
    ساختار دفاعی استقلال و تیم ملی عالی بود و همه بازیکنا وظایفشونو به خوبی انجام دادند نکونام هم مثل بقیه مدافعان و گلر به خوبی وظیفشو انجام داد

تیمی که یک دفاع عالی داره باید حتما یه هافبک دفاعی عالی هم داشته باشه....هافبک دفاعی نباید تکنیکشو به رخ بکشه باید بازی حریفو خراب کنه باید جلو حمله حریفو بگیره باید توپو سریعا از دفاع بگیره و به هافبکا برسونه....نتیجه همه اینا میشه موفقیت تیم...
    بازیکن اگه فکر نداشت این همه موفقیت فردی و تیمی کسب نمیکرد 6 سال در بالاترین سطح دنیا بازی نمیکرد....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
      محتوای مخفی: چند تا عکس دیگه 
    تحلیلت از بازی نکونام بسیار مبتدیانس !
    اصلا بحث من تیم استقلال نبود که شما اونو پیش کشیدی !
    من بحثم سر بازی نکونام ! اینکه باهوش بازی نمیکنه !
    شما هی میای میگی استقلال قهرمان شده ، علاوه بر فلان هافبک دفاعی شم خوب بوده !
    نکونام توپ گیری کرده و با مسی هم بازی بوده و .....

یا میای عکس نکونام با دنی آلوز و پویول رو نشون میدی! این چه ربطی به بحث ابتدایی من داره؟!
    من دارم میگم بازیکن از هوش پایینی برخورداره و توانایی بازیسازی و توپ گیری بسیار ضعیفی داره ! اکثر توپ رو با خطا و تکل های بی مورد میگیره !
    من نگفتم باید تکنیکی باشه ! گفتم هوش بالایی نداره ! جایگیری بسیار ضعیفی داره ! شما تو بازی های استقلال دقت کن ! زمانی که بازی گره میخوره در یه منطقه یا زمانی که دفاع داره گیر میکنه و نیاز به یار خالی داره ، نکو اصلا جابه جا نمیشه تا خودش رو تو یه فضای خوب قرار بده و توپ بگیره !

حرف ها و عکس های شما نمیتونه منو قانع کنه ! چون دلیلم رو از هوا نمیگم و طبق بازی هایی که از این آدم دیدم ، نظرم رو گفتم !
    حالا ادامه ی نظرات بماند برای بعد!

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تحلیلت از بازی نکونام بسیار مبتدیانس !
    اصلا بحث من تیم استقلال نبود که شما اونو پیش کشیدی !
    من بحثم سر بازی نکونام ! اینکه باهوش بازی نمیکنه !
    شما هی میای میگی استقلال قهرمان شده ، علاوه بر فلان هافبک دفاعی شم خوب بوده !
    نکونام توپ گیری کرده و با مسی هم بازی بوده و .....

یا میای عکس نکونام با دنی آلوز و پویول رو نشون میدی! این چه ربطی به بحث ابتدایی من داره؟!
    من دارم میگم بازیکن از هوش پایینی برخورداره و توانایی بازیسازی و توپ گیری بسیار ضعیفی داره ! اکثر توپ رو با خطا و تکل های بی مورد میگیره !
    من نگفتم باید تکنیکی باشه ! گفتم هوش بالایی نداره ! جایگیری بسیار ضعیفی داره ! شما تو بازی های استقلال دقت کن ! زمانی که بازی گره میخوره در یه منطقه یا زمانی که دفاع داره گیر میکنه و نیاز به یار خالی داره ، نکو اصلا جابه جا نمیشه تا خودش رو تو یه فضای خوب قرار بده و توپ بگیره !

حرف ها و عکس های شما نمیتونه منو قانع کنه ! چون دلیلم رو از هوا نمیگم و طبق بازی هایی که از این آدم دیدم ، نظرم رو گفتم !
    حالا ادامه ی نظرات بماند برای بعد!
    ابلیس عزیز من بشخصه منظور شما رو از اینکه میگید باهوش نیست متوجه نمیشم! میشه با یه مثالی عکسی چیزی نشون بدی!

4. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

6. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ابلیس عزیز من بشخصه منظور شما رو از اینکه میگید باهوش نیست متوجه نمیشم! میشه با یه مثالی عکسی چیزی نشون بدی!
    عکس که ندارم ولی میدونی منظورم از هوش چیه؟
    زمانی که کمترین فرصت رو میبینه سریع تصمیم گیری کنه ! بذار یه مثال بزنم ؛ مثلا مجتبی جباری که دیگه تو تیم نیست ! بسیار بازیکن باهوشیه !
    با فکرش بازی میکنه ! پاس های چشم بسته ، بازی خونی عالی ! پاس های استاندارد !

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی ! همین بازی خونی از یار حریف به هوش و چابکیت بستگی داره ! برای یک هافبک دفاعی این موضوع خیلی مهمه ...
    حالا شما بازی بعد و بازی های بعد ، دقتت رو بیشتر کن و بازی نکونام رو زیر نظر بگیر ! اصلا یه جوری غیرموثر بازی میکنه !
    زمانی که توپ زیر پاش میاد ، هیچ انگیزه ای درش وجود نداره ! اصلا وقتی توپو میگیره ، هیچ امیدی در آدم زنده نمیشه که یک کار خاصی بکنه ! از روی رفع تکلیف بازی میکنه و توپو سریع پاس میده!
    کلا حالا اینا به کنار ، درسته وظیفه ی هافبک دفاعی ، تخریب بازی حریفه ، ولی کار این آقا از تخریب گذشته با لگد و مشت و ... سعی میکنه رو بازیکن خراب بشه و خطا میکنه !

من خودمم اول گفتم .... پنالتی و قدرت سرزنی بالایی داره ! ولی خوب در کل ........

8. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله شما کاملا به صورت کارشناسی همه رو قانع کردین که نکونام اصلا بازیکن خوبی نیست و به درد لیگ حرفه ای ایران هم نمی خوره ؛ با این قسمت صحبت شما که من دیگه واقعا قانع شدم!

اگه استقلال قهرمان شده،اگه تو اسیا به اینجا رسیده ، ۱درصد هم به نکونام ربطی نداره....
    .......................

داریوش یزدانی: یکی باید با جباری برخورد کند/ کمیته اخلاق فوتبال چرا دخالت نمی کند؟

داریوش یزدانی سرمربی تیم ال ای بلوز آمریکا و بازیکن سابق تیم ملی با اظهار تعجب ازسکوت بزرگان فوتبال در قبال حرف های اخیر مجتبی جباری, در مورد تبعات منفی این سکوت هشدار داد.

سایت گل- داریوش یزدانی سرمربی تیم ال ای بلوز آمریکا و بازیکن سابق تیم ملی با اظهار تعجب ازسکوت بزرگان فوتبال در قبال حرف های اخیر مجتبی جباری, در مورد تبعات منفی این سکوت هشدار داد.

یزدانی با تاکید بر اینکه مجتبی جباری اولین نفری نیست که چنین اتفاقاتی را در فوتبال ما رقم میزند, گفت: نگرانی من از رواج یک بی اخلاقی در فوتبال ماست و سکوت کمیته اخلاق و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مربیان بزرگ فوتبال در این مورد تعجب بر انگیز است.

بازیکن سابق استقلال و تیم ملی افزود: گاهی عکس العمل ناگهانی و احساسی یک بازیکن در قبال 90 هزار تماشاگری که 90 دقیقه به او توهین میکنند و ناسزا میگویند, با برخورد شدید انضباطی و رسانه ها مواجه می شود و تا سالها از یادها نمیرود اما امروز یک بازیکن خیلی راحت و در حالی که بدون کمترین استرسی در خانه نشسته موبایلش را جواب میدهد و به خبرنگاران میگوید که من با مشت به صورت فلان مدیر زدم! و همه در قبال این حرفها سکوت میکنند.

یزدانی با مثالی از فوتبال انگیس گفت: حتما شما هم شنیده اید که وقتی روی کین کاپیتان منچستریونایتد در کتاب خاطراتش اعتراف کرد چند سال پیش یک بازیکن را در جریان بازی بطور عمدی زده است, اتحادیه فوتبال انگلیس او را با جریمه مواجه کرد.

اما امروز هیچ عکس العملی از کمیته اخلاق نمیبینیم. مدیران باشگاه سپاهان در قبال حرفهای بازیکن شان در مورد مدیر یک باشگاه دیگر سکوت میکنند و مربیان بزرگ فوتبال ما هم که اخلاق مداری همواره شعار و سرلوحه کارشان بوده است, حرفی نمیزنند.

یزدانی با که خود نیز از بابت وعده های عملی نشده ی فتح اله زاده در زمان حضورش در استقلال کم ضرر نکرده, ادامه داد: زمانی که یک مدیرتوانایی عمل به تعهدات خود را ندارد, یک بازیکن هم پیدا میشود که این چنین با او برخورد کند.

وی افزود: با این حال من نگران آینده و تبعات اخلاقی این مساله هستم. آنجایی که بازیکنان جوان فوتبال ما یاد میگیرند مثل بازیکن تیم ملی شان برای گرفتن پولشان با مشت به صورت مدیر یا مربی و بزرگتر خود بزنند! و لازم است که در این باره شاهد واکنشی از سوی متولیان فوتبال باشیم

دعوت نکونام از هواداران؛ به ورزشگاه بیایید

امروز به حمایت شما احتیاج داریم و حضورتان. در ورزشگاهی که ابهتش با پرچم‌های آبی چند برابر است.

سایت گل - به ورزشگاه بیایید

این پیغام جواد نکونام است برای هوادارانش.پیغام بازیکنی که قرار است امشب در آزادی از او رونمایی شود.بازیکنی که با ارسال این پیامک قبل از بازی با سپاهان دارد به هوادارنش دلگرمی می دهد.

هواداران و همراهان عزیز به دومین مسابقه فصل رسیده‌ایم که یکی از مهمترین‌ها و تاثیرگذارترین‌هاست. برای ما که می‌خواهیم قهرمانی را تکرار کنیم و ستاره سوم را به سینه سنجاق کنیم، بازی‌هایی مثل این فرصتی هستند برای امتحان ظرفیت و قدرتی که داریم. امروز به حمایت شما احتیاج داریم و حضورتان. در ورزشگاهی که ابهتش با پرچم‌های آبی چند برابر است. امشب منتظر شما هستیم برای یک پیروزی بزرگ که زیر نورافکن‌ها درخشش بیشتری هم خواهد داشت.

10. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بله شما کاملا به صورت کارشناسی همه رو قانع کردین که نکونام اصلا بازیکن خوبی نیست و به درد لیگ حرفه ای ایران هم نمی خوره ؛ با این قسمت صحبت شما که من دیگه واقعا قانع شدم!
    وقتی شما قهرمانی استقلال رو مدیون نکونام هستید ، منم باید مثل شما تحلیل کنم و بگم 1 درصد هم موثر نبوده

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمانی که کمترین فرصت رو میبینه سریع تصمیم گیری کنه ! بذار یه مثال بزنم ؛ مثلا مجتبی جباری که دیگه تو تیم نیست ! بسیار بازیکن باهوشیه !
    با فکرش بازی میکنه ! پاس های چشم بسته ، بازی خونی عالی ! پاس های استاندارد !
    شما انتظار داری نکونام مثل جباری پاس بده؟
    اصلا بیخیال نکونام و هافبک دفاعی...کدوم هافبک بازیسازی مثل جباری میتونه پاس بده که نکونام بده؟

اکثر توپ رو با خطا و تکل های بی مورد میگیره !
    هافبک دفاعی باید درگیر و جنگنده و دونده باشه ولی نکونام نسبت به هافبک دفاعیهای دیگه تازه کمتر خطا میکنه...زمان مظلومی یکی از مشکلات اندو که کارشناسا میگفتن این بود که خیلی خطا میکنه مخصوصا پشت محوطه....اگه یادتون باشه هر چند بازی اندو 3 کارته میشد نسبت به بقیه هافبک دفاعیها نکونام خیلی کمتر خطا میکنه نمیدونم روی چه حسابی شما میگین نکو زیاد خطا میکنه؟

وقتی توپو میگیره ، هیچ امیدی در آدم زنده نمیشه که یک کار خاصی بکنه ! از روی رفع تکلیف بازی میکنه و توپو سریع پاس میده!
    مهدی جان نکونام که هافبک نفوذی تاحالا در استقلال بازی نکرده یا وینگرو دفاع چپو راست نیست که وقتی توپ دستش میاد انتظار داشته باشی الان سانتر میکنه یا پاس گل میده یا 5 نفرو الان دریبل میکنه...داداش خودتم داری میگی سریع پاس میده خب وظیفه هافبک دفاعی همینه توپو به سرعت از دفاع بگیره و به هافبکا برسونه....فصل گذشته نکو طبیعی بود از نفوذ کردن ترس داشته باشه چون بازیکنی مثل نوری یا تیموریان کنارش نبود..جلوش جباری بازی میکرد،مجتبی جباری بازیکنی نیست که درگیر بشه و برگرده و به دفاع کمک کنه اگه نکونام نفوذ میکرد احتمال داشت در برگشت تیم غافلگیر بشه چون جباری هم کسی نبود که بتونه در کارهای دفاعی شرکت کنه

وقتی شما قهرمانی استقلال رو مدیون نکونام هستید
    قهرمانی و موفقیت یک تیم حاصل تلاش تمام افرادیه که زحمت کشیدن از اقا مدد بگیر بیا تا قلعه نوییو بازیکنا
    ما داریم از نقش پر رنگ هافبک دفاعی در حین دیده نشدنش میگیم....هافبک دفاعی هم مثل گلر پست بسیار حساسو تاثیرگزاریه اگه وظایفشو درست انجام نده تیم کله میشه.....هافبک دفاعی خوب نباشه هر لحظه باید تن ادم بلرزه هر حرکتی بازیکنای حریف میکنند الان تبدیل میشه به موقعیت گل ... هافبک نفوذی حریف هرجور که میخواد کار میکنه و دفاعو به هم میریزه حریف n تا موقعیت گل به دست میاره...از پشت محوطه دروازرو به توپ میبندن و ... انصافا نکونام در مهار این چیزا موفق نبوده؟

14. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شما انتظار داری نکونام مثل جباری پاس بده؟
    اصلا بیخیال نکونام و هافبک دفاعی...کدوم هافبک بازیسازی مثل جباری میتونه پاس بده که نکونام بده؟

هافبک دفاعی باید درگیر و جنگنده و دونده باشه ولی نکونام نسبت به هافبک دفاعیهای دیگه تازه کمتر خطا میکنه...زمان مظلومی یکی از مشکلات اندو که کارشناسا میگفتن این بود که خیلی خطا میکنه مخصوصا پشت محوطه....اگه یادتون باشه هر چند بازی اندو 3 کارته میشد نسبت به بقیه هافبک دفاعیها نکونام خیلی کمتر خطا میکنه نمیدونم روی چه حسابی شما میگین نکو زیاد خطا میکنه؟

مهدی جان نکونام که هافبک نفوذی تاحالا در استقلال بازی نکرده یا وینگرو دفاع چپو راست نیست که وقتی توپ دستش میاد انتظار داشته باشی الان سانتر میکنه یا پاس گل میده یا 5 نفرو الان دریبل میکنه...داداش خودتم داری میگی سریع پاس میده خب وظیفه هافبک دفاعی همینه توپو به سرعت از دفاع بگیره و به هافبکا برسونه....فصل گذشته نکو طبیعی بود از نفوذ کردن ترس داشته باشه چون بازیکنی مثل نوری یا تیموریان کنارش نبود..جلوش جباری بازی میکرد،مجتبی جباری بازیکنی نیست که درگیر بشه و برگرده و به دفاع کمک کنه اگه نکونام نفوذ میکرد احتمال داشت در برگشت تیم غافلگیر بشه چون جباری هم کسی نبود که بتونه در کارهای دفاعی شرکت کنه

قهرمانی و موفقیت یک تیم حاصل تلاش تمام افرادیه که زحمت کشیدن از اقا مدد بگیر بیا تا قلعه نوییو بازیکنا
    ما داریم از نقش پر رنگ هافبک دفاعی در حین دیده نشدنش میگیم....هافبک دفاعی هم مثل گلر پست بسیار حساسو تاثیرگزاریه اگه وظایفشو درست انجام نده تیم کله میشه.....هافبک دفاعی خوب نباشه هر لحظه باید تن ادم بلرزه هر حرکتی بازیکنای حریف میکنند الان تبدیل میشه به موقعیت گل ... هافبک نفوذی حریف هرجور که میخواد کار میکنه و دفاعو به هم میریزه حریف n تا موقعیت گل به دست میاره...از پشت محوطه دروازرو به توپ میبندن و ... انصافا نکونام در مهار این چیزا موفق نبوده؟

حرف شما رو قبول ندارم امیرمحمد استقلالی گل و گلاب!
    بهتر دیگه بحث ادامه پیدا نکنه ! من هر چی بگم شما قبول نمیکنی و شما هم هرچی بگی من قبول نمیکنم !
    منظورم از سریع پاس دادن رفع تکلیفه دوست گرامی!
    کلا بخوام توضیح بدم باز برداشت ها متفاوت میشه ، ولی به هر حال بهتره کمی منطقی تر به شرایط و بازی ها نگاه کنیم !
    منم مثل شماها طرفدار استقلال هستم ، اما نمیزارم تعصب به یه تیم یا هر چیزی ، واقعیت ها رو از جلو چشام دور کنه و فقط بخوام خوبی ها رو ببینیم !
    شاید نکونام شما با نکونام تی وی ما فرق داره

چند وقت پیش در مورد رحمتی نقدهایی انجام دادم و به مرور به واقعیت پیوست ! حالا اینم بماند!

لطفا دیگه توضیحات رو ادامه ندین که مجبور به پاسخ نشم ! بگو خب

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با سپاهان همیشه یه بازی خاص بوده واسمون... مخصوصا این اواخر که اکثرا رقیبمونم بوده... و بیشتر از همه فصل قبل که با یه تساوی نقره داغ شدن! اون بازی رو هیچوقت فراموش نمیکنم... بخاطر شرایط خاص اون بازی و کلا لیگ قبلی، اون بازی یکی از پر استرس ترین بازیهای تاریخ استقلال بود واسم... واسه هممون البته... تا مرز سکته پیش رفتم! صدرنشین بودیم و هرچند واسه پیروزی رفته بودیم، ولی مساوی واسه ما بهتر بود... واسه همین وقتی 1-0 عقب بودیم، آرزومون مساوی اون بازی بود... باختمون که از دست رفتن قهرمانی بود... گل به خودی لحظات آخر سپاهانیها شیرین ترین گل به خودی عمرم بود که دیدم... بازی بعدیمون با فولاد بود و خیلیها حتی مساوی رو نتیجه خوبی نمیدونستن... اما همون گل به خودی حکم قهرمانیمونو امضا کرد... بازی فولاد رو هم که بردیم و کارو تموم کردیم!

در کل سپاهان یا قهرمانی رو ازمون گرفته یا داده... پارسال قهرمانی رو ازشون گرفتیم و داغش به دلشون موند، اما خب نیازه که یه بار با یه بازی سرتر تو آزادی ببریمشون! هرچند شرایط امروز خیلی فراهم نیست و تیم امیر نشون داده چند هفته اول نشونی از تیم باصلابت اواخر لیگ رو نداره و الآن خیلی از استقلالیها مساوی توی بازی امروز رو نتیجه بدی نمیدونن، اما بنظرم شکست دادن سپاهان همین امروز هم دور از دسترس نیست... هرچند بازم میگم هفته های ابتدایی تیم امیر نباید توقع بازدهی 100% داشته باشیم، بخاطر همین حتی اگر نتیجه بدی هم رقم خورد ناراحتی نداره!

قرار گرفتن آندو و نکو توی لیست، هرچند از قبل مشخص و محتمل بود اما خوشحال کنندست...

به امید یه بازی خوب و قدرتنمایی و ترجیحاً کسب 3 امتیاز...

18. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اختلاف نظر بر سر جباری و نشان دادن اسکناس به شماره 8/ اعلام ترکیب استقلال و سپاهان

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سید مهدی رحمتی اولین بازیکنی بود که به محض ورود به زمین با تشویق تماشاگران روبرو شد. چند دقیقه بعد رحمان احمدی به زمین آمد ولی هوادارن استقلال واکنش خوبی نسبت به وی نشان ندادند. احمدی در جو سنگین و شعارهای تمشاگران به سمت هواداران سپاهان رفت و برای آنها دست تکان داد.

* تیم استقلال با ترکیب سید مهدی رحمتی، منتظری ، صادقی، عمران زاده، آندرانیک تیموریان، محمد قاضی، سیاوش اکبرپور، خسرو حیدری، جواد نکونام، پژمان نوری و فرهاد مجیدی به مصاف سپاهان می رود.

* تیم سپاهان با ترکیب رحمان احمدی،هادی عقیلی،احسان حاج صفی،امید ابراهیمی، مجتبی جباری، حسین پاپی، علی حمودی، شجاع خلیل زاده،آرش افشین، اروین بولکو و محمد غلامی به مصاف استقلال می رود.

* طرفداران استقلال به شدت فرهاد مجیدی را به شدت مورد تشویق قرار دادند و او را قاتل پرسپولیس معرفی کردند.

* آندرانیک تیموریان به محض ورود به زمین با دست خود شکل قلب را درست کرد و به تماشاگران استقلال نشان می داد.

* نکته جالب توجه اختلاف نظر تماشاگران بر سر جباری بود. در ابتدا تعدادی او را با شعار جباری زیدان آسیایی تشویق کردند و جباری به سمت آنها آمد اما تعدادی دیگر به شدت علیه وی شعار داده می گفتند( پیراهن آبی بابا غیرت داره) تماشاگران در ادمه منتظری و دیگر بازیکنان را در اعتراض به جباری تشویق کردند.

* به محض ورود جباری تعدادی از طرفداران استقلال به شماره 8 سابق آبی ها اسکناس نشان می دادند. در همین لحظات استقلالی ها یک نارنجک در روبه روی جایگاه منفجر کردند که باعث آسیب دیدگی چند نفر شد.

Fars

20. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •