تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 148 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بچه ها بیاید با هم صادق باشیم،حقیقتا من یکی کهوقتی نتایج قرعه کشی رو دیدم خوشحال شدم بقیه رونمی دونم!فکر کنین به چه تیم هایی که میشد بخوریم!!

گروه مون نه خیلی سخته و نه خیلی آسون ، حقیقتا گروهیه که تقریبا سید بندیش از نظر قدرت واقعا رعایت شده و 4 تیم با 4 درجه متفاوت در این گروه قرار دارن.

بعد از تلاش های نا موفق بسیار ، یه بازیکن دیگه و یه استعداد خوب دیگه هم مقابل چشمامون داره به یه تیم دیگه میره ، اریکسن که 2سال مشتریان بزرگی داشته حالا داره به تاتنهام نزدیک میشه و ما هنوز تو فکر مودریچ و فابرگاسیم!!

از اون طرف کاکا که همیشه فرگی علاقه خاسی بهش داشت و چندبار تلاش کرد که اونو به من یونایتد بیاره رسما اعلام کرد که میخواد از رئال جدا بشه ....درسته که سنش یکم بالاست و صد البته دستمزدش اما به نظرم خیلی خوبه که بتونیم بخریمش!

2. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

United's 2013/14 Champions League fixture dates have been confirmed. First up: Bayer Leverkusen at home on Tuesday 17 September

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...............................

4. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم گروه مون به هیچ وجه آسون نیست هر چند می تونست سخت تر هم باشه
    تو جام اتحادیه گویا خوردیم به لیورپول ... کلا امسال قرعه کشی هم شدن برامون کابوس
    اما خیلی جای گلایه نیست و تیمی که هدفش کسب جام هست دیگه از قرعه و اینجور چیزا نباید ناراحت باشه

6. 9 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فردا آخرین روز نقل و انتقالاته درسته؟؟فکر کنم امسال هیچ خبری نباشه..

8. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فردا آخرین روز نقل و انتقالاته درسته؟؟فکر کنم امسال هیچ خبری نباشه..
    گفته امیدواره واسه اضافه کردن بازیکن تا 23 شب دوشنبه ولی تضمینی نمیده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

David Moyes admits he still hopes to add to his Manchester United squad before the transfer window shuts at 23:00 BST on Monday night
    "I don't know how busy it's going to be but it's a busy football market," he said. "It might be busy in the next few days and I hope we do a little bit of business but I couldn't guarantee that.".

در مورد رونی هم که به صراحت موضع خودش و باشگاه رو گفته و نمیخوان جفتشون رونی رو از دست بدن

.........................

یه جا هم اومده که امشب منچستر یونایتد پیشنهادی به ارزش 30 میلیون یورو به بازیکن اتلتیکو بیلبائو آندره هررا داده که پاسور فوق العاده ایه

اینم لینک خبری :::

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - اواخر روز گذشته خبر رسید که باشگاه منچستریونایتد در صدد ارائه پیشنهادی برای خریدن هافبک تیم اتلیتک بیلبائو, آندره هررا می باشد, پیشنهادی که امروز از سوی این باشگاه اسپانیایی رد شد.
    باشگاه اتلتیک بیلبائو شب پنجشنبه بلافاصله این پیشنهاد را که با بند آزاد سازی قرارداد این بازیکن همخوانی نداشت, رد کردند و اعلام کردند که هیچ جایی برای مذاکره وجود ندارد.
    رئیس باشگاه, خوسو اوروتیا در کنفرانس خبری که روز جمعه برگزار می شد, گفت که هر بازیکنی می تواند این باشگاه را ترک کند, به شرطی که تمایل به جدایی از این باشگاه را اعلام کند و رقم پیشنهادی با بدن آزاد سازی آن بازیکن همخوانی داشته باشد.
    گفته می شود این رقم در مورد آندره هررا, ۳۶ میلیون یورو(۳۰/۷۵ میلیون پوند) مشخص شده است.
    اوروتیا به این مسئله نیز اشاره کرد که باشگاه تمایل دارد تا این بازیکن را حفظ کند, بازیکنی متولد باسک که دوران حرفه ای بازی خود را در رئال زاراگوزا آغاز کرده است.
    اوروتیا روز جمعه گفت: بله, ما پیشنهادی شب گذشته دریافت کردیم, پیشنهادی رسمی از سوی منچستریونایتد. هنگامی که اتفاقی بیافتد من آن اتفاق را تایید خواهم کرد.
    “باشگاه ما, باشگاه متفاوتی است, باشگاه ما, باشگاه خاصی است, اساس این باشگاه بر پایه احساسات بنا نهاده شده است.”
    “هدف ما در مقام یک باشگاه, کسب پول از طریق بازیکن نمی باشد, بلکه گرفتن بهترین عملکرد ممکن از بازیکن ها است.”
    “برای فسط یک قرارداد با اتلتیک بیلبائو, اول, آنها باید به ما بگویند که می خواهند این باشگاه را ترک کنند و در همین لحظه چنین چیزی را آندره درخواست نکرده است. سپس آنها باید رقم درج شده در بند آزادسازی قرارداد آن بازیکن را پرداخت کنند, چنین اتفاقی نیز در پیشنهادی که برای هررا رسیده, لحاظ نشده است.”
    “در حقیقت پیشنهادی که به اندازه رقم بند آزاد سازی آندره باشد تا این لحظه ارائه نشده است.”
    “ما شب گذشته پیشنهادی از سوی منچستریونایتد دریافت کردیم و حرفی که به آنها زدیم این بود که ما نمی خواهیم درباره بازیکنانمان وارد مذاکره شویم.”
    گفته می شود پیشنهاد یونایتد برای این بازیکن جوان ۲۵ میلیون پوند بوده است. اکنون باید منتظر ماند و عکس العمل باشگاه یونایتد را در قبال این سخنان رئیس باشگاه اسپانیایی دید.
    آیا یونایتد رقم پیشنهادی باشگاه اتلتیک بیلبائو را برای خرید این بازیکن ۲۴ ساله پرداخت می کند. فرصت چندانی تا پایان مهلت نقل و انتقالات نمانده است, باید دید حرکت باشگاه در این روزهای آخر چه خواهد بود.
    Last edited by MoJtaBa.R; 30-08-2013 at 21:33. دليل: افزودن مطلب

10. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

::.این هم آخرین بازی های منچستر یونایتد با لیورپول::.

12. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مویس: می دانم در آنفیلد چه استقبالی از من می شود

مویس که سال ها در اورتون، رقیب دیرینه لیورپول، مربیگری کرد، می داند در آنفیلد چندان محبوب نیست
    سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که در دیدار فردا مقابل لیورپول، در انتظار یک استقبال تند از سوی هواداران قرمزهاست.
    مویس که سال ها در اورتون، رقیب دیرینه لیورپول، مربیگری کرد، می داند در آنفیلد چندان محبوب نیست. او هرگز نتوانست با اورتون در آنفیلد به پیروزی برسد اما مطمئن است که با منچستریوایتد می تواند این روند را تغییر بدهد.
    او به خبرنگاران گفت:" همه با من در مورد رقابت منچستریونایتد و لیورپوا صحبت می کنند. این شرایط در زمان حضور من در اورتون هم وجود داشت. فکر می کنم آنها همان طور از من پذیرایی می کنند که در زمان حضورم در اورتون بود.
    بازی در آنفیلد همیشه دشوار است اما من در انتظار بازگشت به این ورزشگاه هستم."
    سرمربی شیاطین سرخ همچنین در مورد شرایط وین رونی، گفت:" فکر می کنم او مقابل چلسی خیلی خوب کار کرد. او در شرایط خوبی به نظر می رسد و فکر می کنم از نظر ذهنی هم در شرایط خوبی دارد.
    ما هر کاری می توانیم انجام می دهیم تا او را در همین شرایط حفظ کنیم تا بازی های خوبی برای ما ارائه بدهد. در حال حاضر، او در شرایط خوبی قرار دارد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

یعنی من عاشق این لیورپولی هام
    تو این صحنه جرارد تکل میره رو نانی

پای نانی شدیداً آسیب میبینه
    بعد تو این صحنه جرارد داره میگه نانی تمارض کرده!

16. 4 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

سرمربی اتلتیکو بیلبائو اذعان کرد هافبک خلاق تیمش آندر هررا هنوز تصمیم خودش برای ترک بیلبائو و پیوستن به منچستر یونایتد را نگرفته است و کماکان در حال بررسی اوضاع می باشد.

باشگاه اتلتیکو بیلبائو روز جمعه رسما اعلام کرد پیشنهاد شیاطین سرخ برای جذب این هافبک خلاق را رد کرده است اما انتظار می رود منچستر یونایتد در روزهای آینده با پیشنهاد بهتری سران بیلبائو را پای میز مذاکرات بکشد.
    با این حال ارنستو والورد اذعان کرد این بازیکن ۲۴ ساله در بازی مقابل رئال مادرید در ترکیب بیلبائو قرار خواهد داشت.
    " او برای بازی کردن شرایط بسیار خوبی دارد و یکی از بهترین بازیکنان ما به حساب می آید.
    " آندر حق دارد که فکر کند و برای آینده خود تصمیم بگیرد، با صحبتی که با او داشتم هنوز تصمیمی برای ترک بیلبائو نگرفته است و باید دید در آینده چه اتفاقی رخ می دهد."

اینم داره ناز میکنه!

18. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

رونی از ناحیه ی سر مصدوم شده و ممکنه امروز بازی نکنه...

20. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •