تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 293 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اشتياق براي آراستن موهاي عجيب در بارسا

تمام بازيكنان حاضر در تيم بارسلونا ستاره هستند و از توانايي هاي فني بسياري برخوردارند ولي بعضي از آنها در بحث آراسته كردن مو نيز توانايي دارند.

ويكتور والدس : وي به شدت در اين تيم پيشرفت كرده و جالب اينكه هر چه بازيش بهتر شده موهايش هم كوتاه تر شده تا جايي كه والدس اين روزها كاملا كچل است.

آندرس اينيستا : موهاي اينيستا نيز روز به روز كم پشت تر مي شود ولي به طور كلي خيلي كم پيش آمده موي او از 3 سانت بلندتر شود البته هر چه موهاي او كوتاه تر شده بازيش هم بهتر شده است .
    جالب اينكه مادر و خواهر اين بازيكن كم مو آرايشگر هستند .

سسك فابرگاس : از نظر تنوع مدل مو رقيب سرسخت پيكه است او هم در آرسنال انواع مدل مود را امتحان كرد و در مدت حضورش دربارسا چند بار مدل موهايش را عوض كرده است او هم كچل كرده و هم بلوند بوده .

كارلوس پويول : كاپيتان پويول بيشتر اوقات صاحب همين مدل موهاي فر پر پشت بوده است او همان قدر كه در به اجرا گذاشتن توانايي هاي فني خود ثابت بود در حفظ مدل موهايش هم ثابت قدم بوده است.

ژاوي : ژاوي با گذر زمان موهايش را بلندتر كرده و درست برخلاف والدس و اينيستا كاپيتان دوم مثل پويول در حفظ مدل مويش ثابت بوده نه مثل سسك خشن است.
    هر چقدر كه دربازي سازي و پاس دادن ستاره است در تنوع مدل مو بي استعداد است تا حدي كه در تيم ملي به دليل مدل موهايش او را مسخره مي كنند.

داويد ويا : در استفاده از ژل تبحر زيادي دارد اوايل چهر خيلي معصومي داشت ولي حالا به سلطان ژل تبديل شده است
    دني آلوس : وقتي به بارسا پيوست قيافه عادي داشت اما كم كم تغيير كرد و حتي موهايش رابلوند كرد او علاوه بر مدل مو در استفاده از كلاه هاي متنوع نيز مشهور است.

ليونل مسي : مسي درباره مدل موهايش ضعيف ترين عملكرد را داشته است او برخلاف خيلي از ستاره هاي ديگر قيافه ي معصومانه اي دارد و زياد هم به موهايش اهميت نمي دهد فقط مي توان گفت بهترين كار او كوتاه كردن موهايش بود تا از آن چهره ي بچه گانه خلاص شود.

باشگاه خبرنگاران
    Last edited by M A S 0 U D; 02-08-2013 at 11:09.

2. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تعدادی از بازیکنان تیم اصلی باشگاه در کارگاه ضد دوپینگِ "آنا مونیوس" ،مدیر آژانس اسپانیایی حفظ سلامتی در ورزش، شرکت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کارگاه بر روی جدیدتری قوانین ضد دوپینگ و حفظ سلامتی در ورزش تا تاریخ 12 جولای (21 تیر ) تمرکز داشت و به مسایلی چون روند تست دوپینگ در پیش فصل و تست ادرار و خون در طول فصل و وظایف ورزشکاران و باشگاه ها در قبال این قوانین می پرداخت.
    بازیکنانی مانند نیمار، آلوز، آدریانو، ژاوی، پیکه، سانگ، پویول، بوسکتس، آلبا و پدرو در این کارگاه آموزش شرکت کردند.

توتال بارسا
    سابه یا (مربی آرژانتین):

"تاتا مربی بسیار خوبیه. ما باید خوشحال باشیم و برای چیزی که بدست آورده بهش تبریک بگیم.
    این نکته خیلی مثبتیه که یه آرژانتینی مربی مسی، بهترین بازیکن جهان و بارسلونا، شده"

نیمار از ژاوی، پویول، اینیستا و سسک در زمینه فروش پیراهن پیشی‌ گرفت. نیمار با بیشترین تعداد پیراهن خریداری شده او توسط هوادران در این فصل پس از مسی در جایگاه دوم است.

بخشی از قرارداد خرید نیمار، داشتن حق خرید 3 بازیکن جوان سانتوس توسط بارسلونا در آینده است.
    تا کنون اطلاع دقیقی در مورد این سه بازیکن در دست نبود ولی اکنون مشخص شده که این افراد چه کسانی هستند.

این سه بازیکن گابریل باربوزا آلمیدا (16 ساله)، ویکتور آندراده (17 ساله) و گیوانیلدو داسیلوا (20 ساله) می باشند. بارسا در صورت تمایل به خرید این بازیکنان می تواند گابریل را با مبلغ 2.9 میلیون یورو، آندراده را با مبلغ 3.2 میلیون یورو و گیوا را با مبلغ 1.8 میلیون یورو به خدمت بگیرد.

تاتا مارتینو از مسئولان باشگاه درخواست کرده تا 21 آگوست (30 مرداد) که در سوپرکاپ اسپانیا به میدان می روند مدافع جدید خریداری شده و به تیم اضافه شده باشد.

Last edited by runner; 02-08-2013 at 11:14.

4. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مراسم معارفه کفش های جدید مسی: با سرعت نور

سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا برای معارفه کفش های جدید آدیداسش adizero f50 لباس های ویژه ای را برتن کرده بود.
    درویدئویی که برای معرفی این کفش ها ضبط شده، لیونل مسی لباسی را برتن کرده که روی آن از چراغ های LED پوشیده شده , و بدین ترتیب می توان حرکات او ، پابه توپ شدنش و سرعتش را با نوری تازه ملاحظه کرد.
    دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این ویدئوی کوتاه را ملاحظه کنید

6. 8 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نیمار: «می خواهم همه جام ها را فتح کنم»

نیمار به ابراز علاقه شدید خود برای کسب موفقیت به همراه بارسا پرداخت و از علاقه خود برای نخستین حضورش در نیوکمپ به عنوان جدیدترین عضو تیم سخن گفت.

صبح روز پنج شنبه جو مملو از هیجان سالن کنفرانس سیوتات اسپورتیووا را در بر گرفته بود، زیرا قرار بود نیمار دا سیلوا نخستین نشست خبری خود پس از پیوستن به بارسا را برگزار کند. این بازیکن برزیلی با بیان جملاتی مانند «می خواهم همه جام ها را فتح کنم» و «خوشحال می شوم که بتوانم با بازی خوبم به تیم کمک کنم» تصریح کرد که از ابتدا آماده است تا با تمام چالش هایی که در مسیر بازی کردن برای بارسا وجود دارد مواجه شود.

نیمار توضیح داد: «در اینجا همه ی چیز هایی که وجود دارند، از باشگاه گرفته تا بازیکنان، بالاتر از سطح توقعات من هستند. این حس بسیار خوبی است و مانند رویایی است که به حقیقت بدل شده است. با نگاهی به اطراف خود و با دیدن بازیکنانی مانند مسی، ژاوی، اینیستا و پویول خوشحالی ام مضاعف می شود!». نیمار درباره ارتباطش با مسی تصریح کرد: «فوق العاده است. مطمئنم که مشکلی با یکدیگر نخواهیم داشت. مسی همیشه پیشتاز است، بهترین بازیکن دنیاست و من اینجا هستم تا به او کمک کنم».

همچنین نیمار برای ویلانووا آرزوی بهبودی کرد و بیان کرد که سرمربی جدید تیم هنوز پست مشخصی را برای او تعیین نکرده است. افزود که صحبت های بین او و مربی بسیار خوب پیش می رود، او در این رابطه گفت «او مربی بسیار خوبی است و من هر روز با او صحبت می کنم. او به گرمی با همه صحبت می کند و داشتن یک مربی خارجی یک مزیت محسوب می شود».

اشتیاق برای انجام نخستین بازی خانگی

نیمار این شانس را پیدا کرد تا روز جمعه نخستین بازی خانگی خود را در ورزشگاه نیوکمپ، از سری رقابت های جام خوان گمپر انجام دهد و وی تاکید کرد که مشتاقانه در انتظار این بازی است: « بازی زیبایی خواهد شد و امیدوارم بتوانم در این بازی به سانتوس گل بزنم. در فکر این هستم که پس از گل چگونه خوشحالی پس از گل را انجام دهم و قطعاً این خوشحالی ویژه خواهد بود. تمام بازی ها مهم هستند و فشار حاکم بر بازی نیز قسمتی از آن است، اما سعی می کنم بتوانم خونسردی خود را حفظ کنم».

کسب آمادگی

اگر چه او تنها چهار روز است که به تمرین همراه تیم مشغول است، نیمار احساس خوبی دارد. او گفت: «هر روز آماده تر می شوم و سخت تمرین می کنم. پس از عمل جراحی لوزه سه کیلو کاهش وزن داشتم و بهتر از این خواهم شد. سعی می کنم هر چه سریع تر با تیم هماهنگ شوم. بارسا زیبا ترین فوتبال دنیا را بازی می کند و تلاش می کنم تا من هم بخشی از آن باشم. این مسئله نیازمند تلاش بیشتر من است تا بتوانم به سبک بازی خود ادامه دهم و رویاهای خود را محقق سازم».

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

===========

بارسلونا - سانتوس

ساعت 24:00به وقت تهران

8. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دروازه بان سابق و فوق العاده ی بارسلون آنتونی رامالتس که چند روز پیش درگذشت تنها دروازه بانی بود که موفق شده بود 5 بار جایزه ی زامورا که به دروازه بانی در لالیگا داده می شود که کمترین گل خورده را در طول فصل داشته باشد کسب کند و زمانی که ویکتور والدز به رکورد او رسید مثل بمب صدا کرد

در راستای بزرگداشت نام و یاد او هر کدام از دروازه بانان بارسلونا که امشب به میدان بروند نام رامالتس را در پشت پیراهن خود خواهند داشت

ایوان زامورانو (مهاجم سابق رئال ماردید):

"وقتی به مادرید میرم، پسرم همیشه ازم میخاد که براش یه پیرهن بگیرم، اما با شماره 10 مسی. فک کنم مغزش مشکلی داره"

دلوفو میتواند اولین بازی اش برای اورتون را در برابر رئال مادرید انجام دهد

این ستاره ی جوان بارسلونا که در این فصل بطور قرضی به اورتون پیوسته است هنوز برای تیم جدیدش بازی نکرده است، او میتواند شنبه در مرحله ی نیمه نهایی جام قهرمانی گینس، اولین بازی اش را برای اورتون در برابر سفیدپوشان رئال مادرید انجام دهد.

تیم اورتون روزِ پنج شنبه در اولین دیدارش در این جام مقابل یوونتوس موفق شد در ضربات پنالتی این تیم را با نتیجه ی 6-5 مغلوب کند و به نیمه نهایی راه پیدا کند. روبرتو مارتینز تصمیم گرفت تا از دلوفو به علت اینکه به تازگی در تمرینات حضور پیدا کرده در این بازی استفاده نکند.

رئال نیز در اولین بازی اش لوس آنجلس گلکسی را با گلهای دی ماریا و بنزما (2گل) با نتیجه ی 3-1 مغلوب کرد.

12. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ترکیب بارسا

والدز آلوز پیکه ماسکرانو آلبا ژاوی بوسکتس اینیستا پدرو مسی آلکسیس

(TNT (turkey رایگان نشون می ده بازی رو:

14. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عکس های قبل از بازی...

محتوای مخفی: ادامه 

+++++++++++++

کارلس پویول:
    یک آغوش بزرگ برای تیتو ویلانووا. ما با تو هستیم, تیتو. ما باید بیشتر از هر زمان دیگری متحد شویم.اگر ما خودمان باشیم میتوانیم جام قهرمانی را در این فصل برنده شویم.

.........

Last edited by M E S S I; 02-08-2013 at 22:58.

16. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

18. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمه اول با اجرای فوق العاده تیکی تاکا (پرس بالا و پاسکاری موثر) چهار هیچ تموم شد

ترکیب نیمه دوم با 8 تغییر Pinto; Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano; Fabregas, Song, Sergi Roberto; Sanchez, Messi, Neymar

بزرگ ترین برد بارسلونا در جام خوان گمپر 5-0 برابر اینتر و ناپولی در 2007 و 2011 بوده

20. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •