تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 39 از 136 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان میگم من رشته ام ریاضیه میخوام کنکوری تجربی شرکت کنم میخواستم بپرسم لارمه که چه مباحثی از گسسته و تحلیلی تو کتابای ریاضیات تجربی هستش

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

واقعا بیو تکنولوژی آخر رشتس چرا سالانه فقط 15 نفر خداییش نامردیه
    بیوتک رو زخم کردی ، این همه رشته خدا آفریده

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما .

دوست گرامی یه چند کلام میگم ... قصد توهین ندارم ... و امیدوارم ناراحت نشی از دستم.

در مرحله اول به نظر بنده شما دچار چندگانگی هدف هستید ... یعنی هدف خاصی رو دنبال نمیکنید ... به گونه براتون رتبه ی خوب توی کنکور اوردن و... هدف شده و نه ادامه تحصیل در رشته ای که علاقه دارید علی الظاهر که به رشته خاصی هم علاقه ندارید ... یه روز مکانیک صنعتی شریف ... یه روز بیوتکنولووژی ... روز دیگه هم فکر سهمیه شاهد هستید ...
    چند تا توصیه میکنم بهتون : اول اینکه هدف خودتون رو به صورت قطعی مشخص کنید ... شاید رشته ای رو که بخواید انتخاب کنید در زیرگروهی باشه که نخواد درسی رو که شما درش ضعف دارید رو خیلی مورد مطالعه و ... قرار بدید.
    فکر سهمیه شاهد رو به کل از سرتون بیرون کنید ... اگر بخواید با حساب سهمیه شاهد و ... جای درس خوندن وقتتون رو با موارد دیگه ای پر کنید ... که واقعا در اشتباه هستید .
    شخص بنده از روزی که داشتم فنی و حرفه ای میخوندم فکر انسانی بودم اونم نه رشته حقوق و روانشناسی و... تا اینکه الان فرصتی پیش اومده که بعد از خدمت سربازی و مشکلات ... بتونم خودم رو به هدفم نزدیک کنم .
    یه شب یه مجلس سخنرانی نشسته بودم طرف داشت درباره کنکور و... حرف میزد بخش مهمی که به نظرم بتونه به شما کمنک کنه این بود که میگفت گاها پیش میاد شخصی خیلی درس میخونه و.. به بهترین دانشگاه ها و نامی ترین رشته ها وارد میشه ... اما از اونجایی که هیچ گونه خلاقیت و ایده و طرحی نداره فقط درس پاس میکنه و مدرکی میگیره ... اما بلعکس هم افرادی وارد رشته های بسیار عادی میشن اما به خاطر عزم , اراده و هدف بزرگشون میتونن به پول و... هم دست پیدا کنن .
    امیدوارم که شما بتونید هدف درستی رو برای خودتون مشخص کنید ... و به بهترین دانشگاه ها وارد بشید .

در ضمن خیلی هم خوبه که رشته بیوتکنو .. سالانه 15 نفر میگیره برای مقطع دکتری رشته هایی مثل حقوق اساسی .. بین الملل و .. سالانه فقط یک نفر پذیرش داره دانشگاه تهران .( به دفترچه دکتری تخصصی مراجعه کنید)

من الله توفیق و علیه التکلان

4. 4 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما .

دوست گرامی یه چند کلام میگم ... قصد توهین ندارم ... و امیدوارم ناراحت نشی از دستم.

در مرحله اول به نظر بنده شما دچار چندگانگی هدف هستید ... یعنی هدف خاصی رو دنبال نمیکنید ... به گونه براتون رتبه ی خوب توی کنکور اوردن و... هدف شده و نه ادامه تحصیل در رشته ای که علاقه دارید علی الظاهر که به رشته خاصی هم علاقه ندارید ... یه روز مکانیک صنعتی شریف ... یه روز بیوتکنولووژی ... روز دیگه هم فکر سهمیه شاهد هستید ...
    چند تا توصیه میکنم بهتون : اول اینکه هدف خودتون رو به صورت قطعی مشخص کنید ... شاید رشته ای رو که بخواید انتخاب کنید در زیرگروهی باشه که نخواد درسی رو که شما درش ضعف دارید رو خیلی مورد مطالعه و ... قرار بدید.
    فکر سهمیه شاهد رو به کل از سرتون بیرون کنید ... اگر بخواید با حساب سهمیه شاهد و ... جای درس خوندن وقتتون رو با موارد دیگه ای پر کنید ... که واقعا در اشتباه هستید .
    شخص بنده از روزی که داشتم فنی و حرفه ای میخوندم فکر انسانی بودم اونم نه رشته حقوق و روانشناسی و... تا اینکه الان فرصتی پیش اومده که بعد از خدمت سربازی و مشکلات ... بتونم خودم رو به هدفم نزدیک کنم .
    یه شب یه مجلس سخنرانی نشسته بودم طرف داشت درباره کنکور و... حرف میزد بخش مهمی که به نظرم بتونه به شما کمنک کنه این بود که میگفت گاها پیش میاد شخصی خیلی درس میخونه و.. به بهترین دانشگاه ها و نامی ترین رشته ها وارد میشه ... اما از اونجایی که هیچ گونه خلاقیت و ایده و طرحی نداره فقط درس پاس میکنه و مدرکی میگیره ... اما بلعکس هم افرادی وارد رشته های بسیار عادی میشن اما به خاطر عزم , اراده و هدف بزرگشون میتونن به پول و... هم دست پیدا کنن .
    امیدوارم که شما بتونید هدف درستی رو برای خودتون مشخص کنید ... و به بهترین دانشگاه ها وارد بشید .

در ضمن خیلی هم خوبه که رشته بیوتکنو .. سالانه 15 نفر میگیره برای مقطع دکتری رشته هایی مثل حقوق اساسی .. بین الملل و .. سالانه فقط یک نفر پذیرش داره دانشگاه تهران .( به دفترچه دکتری تخصصی مراجعه کنید)

من الله توفیق و علیه التکلان

هوافضا یا مکانیک شریف یا بیوتکنولوژی یا خیلی از رشته های مختلف توی دانشگاه های مختفلف آرزوی خیلیهاست و شاید براشون فرق نکنه کدومش در بیان مثلا من 70تا انتخاب رشته کردم اگه قرار باشه ادم فقط یه رشته و یه دانشگاه رو در نظر بگیره که همون 1انتخاب رو باید بزنه.
    آدم ذاتا تنوع طلب هست و من هم از این قضیه جدا نیستم و به همین دلیل میگم هم مکانیک شریف هم مکانیک صنعت نفت هم مکانیک امیرکبیر و هم بیوتکنولوژِی رو دوست دارم و قطعا موقع انتخاب رشته همه اینا رو میزنم اما مهم اینه که کدومش در بیام
    در هر صورت من تازه چند وقته که با این رشته آشنا شدم و واقعا دوست داشتنیه اما همونطور که گفتم سختگیریها زیاده چون هنوز بستر فعالیت برای دانشجوهای این رشته مهیا نیست و اگه بخوام رئال نگاه کنم معلومه که من این رشته رو در نمیام
    خود شما مثلا الان ممکنه پراید داشته باشی ولی دوست داری لامبورگینی داشته باشی خودت میدونی ممکنه حتی از نزدیک هم نبینیش اما بلاخره از علاقت کم نمیشه .
    اینجا هم فرومش طوریه که بچه ها بیشتر سوال میپرسن من هم سوال میپرسم دوست دارم اطلاعات بیشتری کسب کنم
    تا موقع انتخاب رشته حتما بالغتر هستم نسبت به الان و بتونم تصمیم بهتری بگیرم
    اما در آخر با توجه به رتبم انتخاب رشته میکنم . که قطعا میدونم که میتونم بهترین رشته ها رو در بیارم(به جز بیوتکنولوژی)چون دیدم دوستام که با من اختلاف کمی داشتم الان توی امیرکبیر دارن میخونن و قعا من با توجه به فرصتم میتونم نتیجه ای بهتر از سال قبل بیارم.

------------------------
    بیوتک رو زخم کردی ، این همه رشته خدا آفریده
    اکثر رشته ها بیشتر حرفه هستن تا علم بیوتکنولوژی به خاطر علمی بودنش رو خوشم اومده بود .
    Last edited by mohammad varaste; 04-10-2013 at 21:27.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

در تعجبم بعضیا چه قد اعتماد به نفس دارن که فکر میکنن از پشت کامپیوتر میتونن شخصیت افراد رو بسنجن

منم دیگه تو این تاپیک نمیام و درباره رشته های مختلف نمیپرسم . (من موندم اینکه الان درباره رشته های مختلف میپرسم یعنی اینکه میخوام اونا رو برم ؟آخه مگه الان موقع انتخاب رشتس ؟ ) تا کسی بهش بر نخوره

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

در تعجبم بعضیا چه قد اعتماد به نفس دارن که فکر میکنن از پشت کامپیوتر میتونن شخصیت افراد رو بسنجن

منم دیگه تو این تاپیک نمیام و درباره رشته های مختلف نمیپرسم . (من موندم اینکه الان درباره رشته های مختلف میپرسم یعنی اینکه میخوام اونا رو برم ؟آخه مگه الان موقع انتخاب رشتس ؟ ) تا کسی بهش بر نخوره
    حالا قهر نکن شیرت خشک میشه

منم پارسال هوا فضای شریف میخواستم برم الان دارم شهریه شبانه میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمان ما 5 نفر میگرفت ، مصاحبه نداشت اما رتبه باید زیر 50 می بود
    9 سال دکتری پیوسته
    یکی از همکلاسیام با رتبه 17 رفت بیوتکنولوژی دانشگاه تهران !
    دوره شون کلا 4 نفر گرفته بود
    سال 4 ام انصراف داد .
    اما یکی از موفق ترین دبیران فیزیک کنکور شد !

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بچه ها سایتی هست کتابای درسی جدید پیش رو داشته باشه برای فروش؟
    Last edited by A/|\IR; 05-10-2013 at 12:01.

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من امسال پشت کنکوریم میخواستم ببینم کتابا تغییر خاصی نکردن که از کنکور 92 ؟ ویه سوال دیگه .. یه سری کتاب شیمی مبتکران هستش اکثرا چاپ 88 87 86 .. خیلی تو نت گشتم ببینم تغییر کردن یا نه.. اما به نتیجه ای نرسیدم. کسی میدونه از همین کتابا استفاده کنم خوبه یا برم چاپ جدید بگیرم؟ تغییرات جزیی منظورم نیستا.. تغییراتی که کلی و اساسی باشه . مرسی. )البته میدونم شیمی سه تغییرات زیادی داشته اما تا جایی که میدونم واسه کنکور 93 نیستش ) پیشاپیش ممنون.

داره خودمونی میشه B3ni's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جزئیات قانون جدید کنکور سال آینده

قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که چندی پیش به تصویب نمایندگان و امضای رئیس مجلس رسید شامل 11 ماده است که زمان اجرای آن با توجه به اجرایی شدن یک بند از مواد از سال تحصیلی آینده خواهد بود.

به گزارش مهر، پس از کش و قوسهای فراوان، کلیات سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.

جزئیات کامل این قانون که در 11 ماده به تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

" قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

ماده 1- اصطلاحات به کار رفته در این قانون به شرح زیر تعریف می شوند:

الف - سابقه تحصیلی: نمرات دروس سه سال آخر دوره متوسطه است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شده باشد.

ب- آزمون عمومی: آزمون سراسری از میان دروس عمومی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره آموزش متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.

پ- آزمون اختصاصی: آزمون سراسری از میان دروس تخصصی رشته های تحصیلی در سه سال آخر دوره متوسطه است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.

ت- رشته محل: رشته های تحصیلی که داوطلب بر اساس محل تحصیل (دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی) انتخاب می کند و به ادامه تحصیل می پردازد.

ماده 2- به منظور برنامه ریزی، تصویب مقررات هماهنگی و نظارت بر نحوه سنجش علمی و پذیرش دانشجو برای کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری حرفه ای و دکتری پیوسته «شورای سنجش و پذیرش دانشجو» که از این پس در این قانون «شورا» نامیده می شود با ترکیب زیر تشکیل می شود:

الف- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (رئیس شورا)

ب- وزیر آموزش و پرورش

پ- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

ت- معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

ث- معاون آموزشی وزیر آموزش و پرورش

ج- معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

چ- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور (دبیر شورا)

ح- یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر

خ- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روسای دو دانشگاه دولتی از دانشگاه های زیر مجموعه وزارت خانه های «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» به انتخاب وزرای مذکور بدون حق رای

د- روسای مرکز سنجش آموزش و پرورش و مرکز آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدون حق رای

تبصره - عضویت اعضاء در «شورا» قابل تفویض به غیر نمی باشد و «شورا» با حضور حداقل پنج نفر از اعضای غیرناظر رسمیت می یابد.

ماده 3- وظایف و اختیارات «شورا» به شرح زیر می باشد:

الف- برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی در امر سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها

ب- تصویب عناوین، محتوا و مقررات آزمون ها

پ- اتخاذ تصمیم در مورد مقررات روش پذیرش دانشجو در دانشگاه ها مندرج در ماده (5)

ت- اتخاذ تصمیم در مورد میزان تاثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی، آزمون عمومی و آزمون اختصاصی در سنجش

ث - تصمیم گیری در امور مرتبط با سنجش و پذیرش دانشجو برای داوطلبان فاقد سابقه تحصیلی

ج- بررسی، ارزشیابی و تایید گزارش سازمان سنجش آموزش کشور در مورد کیفیت و رعایت مقررات قانونی آزمون سراسری حداکثر چهارماه پس از اعلام نتایج نهائی و ارسال گزارش آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس

تبصره - «شورا» می تواند برای انجام وظایف محوله کارگروه های تخصصی تشکیل دهد.

ماده 4- شورا موظف است در اجرای این قانون، سیاست های کلی نظام، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و اسناد بالادستی را رعایت نماید.

ماده 5- پذیرش دانشجو در دانشگاه ها به روش ظرفیت رشته - محل و تقاضای داوطلبان بر اساس «سابقه تحصیلی» یا «سابقه تحصیلی و آزمون (عمومی یا عمومی - اختصاصی)» صورت می گیرد.

تبصره 1- وزارت آموزش و پرورش مسئولیت ارائه سابقه تحصیلی برای دانش آموزان و متقاضیان ورود به دانشگاه را بر عهده دارد. وزارت آموزش و پرورش موظف است در اجرای این تبصره تغییرات لازم را در تشکیلات اداری خود به تصویب مراجع ذی ربط برساند.

تبصره 2- سازمان سنجش آموزش کشور مسئولیت سنجش داوطلبان را برعهده دارد.

تبصره 3- تعیین روش پذیرش دانشجو در دانشگاه بر اساس ظرفیت رشته - محلها و تقاضای داوطلبان به صورت سالانه تعیین و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور قبل از ثبت نام اعلام می گردد.

تبصره 4- در پذیرش دانشجو تاثیر سابقه تحصیلی سالانه به صورت تدریجی و صعودی است و پس از پنج سال حداقل هشتاد پنج درصد (85 %) ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور بر مبنای سابقه تحصیلی خواهد بود.

تبصره 5- در سال اول اجرای این قانون تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش داوطلبانی که دارای سابقه تحصیلی می باشند حداقل بیست و پنج درصد (25%) می باشد.

ماده 6- دانشگاه ها می توانند حد نصاب نمره لازم جهت پذیرش در رشته - محلهای خود را به «شورا» پیشنهاد دهند و در صورت تصویب نسبت به پذیرش دانشجو اقدام شود. وظیفه هماهنگی در امر پذیرش بر عهده سازمان سنجش آموزش کشور است.

ماده 7 - سهمیه های مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص پذیرش دانشجو کماکان به قوت خود باقی است.

ماده 8- داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا می رسد از معافیت تحصیلی خدمت نظام وظیفه برخوردار می شوند.

ماده 9- آیین نامه اجرایی این قانون توسط " شورا " تهیه می شود و حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می رسد.

ماده 10- این قانون از سال تحصیلی 1394-1393 در صورت اجرایی شدن تبصره 5 ماده 5 لازم الاجرا می باشد.

ماده 11- از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 1386.8.9 به جز احکام مرتبط مذکور در ماده 20 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در مدت اجرای برنامه لغو می گردد.

قانون فوق مشتمل بر یازده ماده و هفت تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ دهم شهریورماه یکهراز و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 1392.6.20 به تایید شورای نگهبان رسید.
    اساتید محترم،من الان تموم فکر و ذکرم شده این قانون ها!!
    توروخودا یکی بیاد بگه که چی ب چی شده!؟!
    یکی از دوستام هم میگفت ک رادیو داشته میگفته امسال تاثیرش شده 85%:-O
    من معدلم داغونه اگه تاثیر 85% باشه مطمئنا نمیتونم قبول بشم...
    Last edited by B3ni; 05-10-2013 at 18:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •