تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 332 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دمو کی میاد؟
    مردیم باو

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اره منم دیگه طاقت ندارم پس دمو کی میاد دارم دیوونه میشم
    Last edited by CV30; 23-07-2013 at 11:00.

3. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من از موسس وینینگ الون بلاگ و مدیر بخش pes در اروپا آدام بتی پرسش های زیادی کردم در رابطه با pes و فید بک هایی هم دادم ولی دو پرسش مهمی که از آدام بتی کردم در رابطه با برف و باران بوده و همچنین در رابطه با این HUD بازی .

Datiss wrote:1. (feedback) adam bhatti please tell konami name of the player on the bottom of the screen . i hate current style . please tell konami two options (old style and current style) in the game

2. adam bhatti do you know snow and rain put in the game this year ? yes or no

1) I got lots of feedback and have passed it on. Sorry if it's not in the final game, I've made it clear but I do feel my energy should be spent on other things. We need to get the game right, and sometimes you have to focus. That's not to say I don't agree, but like I said, we'll see.

2) Snow is not, rain is. The snow conversation is an interesting one, only something you'll get when you see how the weather dynamics play a part in the game. Rain in PES 2014 is in general spectacular. For me snow is a simply effect to add, but the team don't want to add it without implementing it perfectly. i.e. realistic ball bobbles and outcomes etc. I asked them to, and they we're very much against it. Something tells me they have a set attitude from now to take no short cuts.
    Still working on it

من خلاصه پرسش و جوابش رو اینجا میگم ..........

اول بهش یک فیدبک دادم همراه با پرسش که این اسم بازیکن ها بالای سر بازیکن ها رو من به شخصه ازش متنفرم و به کونامی بگه که تنظیماتی بیشتری بزاره برای این بخش مثلا استایل کلاسیک و همین استایل جدید که هر کی دوست داره یکی رو انتخاب کنه .

پرسش دیگه درباره باران و برف بوده که آیا در بازی امسال هست یا نه .

آدام هم در جواب اول گفته حتما به کونامی میگه و لی امسال این موضوع با توجه به اواخر ساخت بازی امکان پذیر نیست .

جواب دومش هم جالبه گفته برف نیستش و باران هست ولی توضیحات جالبی داده گفته برای ما کاری نداره که یک افکت برف بزاریم ولی در عمل هیچ تاثیری روی زمین ،وزن توپ و خیلی چیزای دیگه هیچی نبینیم . گفته میخوایم از امسال چیزی رو که اضافه کنیم کاملا درست و عالی باشه و همچنین گفته باران امسال هستش و تاثیرات عالی بر تمام قسمت ها داره و گفته که کماکان داریم روش کار میکنیم (به همین جهت هستش که هنوز در ریلر ها از بارش باران چیزی نشون ندادن چون هنوز این بخش کامل نشده )

دوست عزیز شما چطور ازتباط برقرار کردید میشه بگید ؟
    چون من هم نظراتی دارم برای بهتر شدن بازی

5. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما چطور ازتباط برقرار کردید میشه بگید ؟
    چون من هم نظراتی دارم برای بهتر شدن بازی
    شما میتونین تو سایت www,winningelevenblog.com عضو بشین و نظراتتون رو در این قسمت بزارین . البته من در فرو های کونامی و سایت pes fan و یکی دو تا سایت دیگه هم فعال هستم و آدام بتی و تیمش در تمامی این سایت ها سرک میکشن و نظرات گیمر ها رو میخونن .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by romell; 23-07-2013 at 16:33.

7. 5 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هنوز از دمو خبری نیست؟؟

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هنوز از دمو خبری نیست؟؟
    در نمایشگاه گیمز کام اعلام میکنن که کی عرضه میشه .

من یک سری نکات پخش شده از بازی برای دوستان قرار بدم که شاید رقبت چندانی برای پیگیری اخبار pes 2014 خاطر عملکرد ضعیف این بازی در سال های گذشته باعث بوده رو بگم .

1 : درباره مستر لیک بازی اخبار کمی کونامی بیرون داده ولی اعلام کرده که در مستر لیگ امسال شما میتونین تیم باشگاهی رو عوض کنین و به طور هم زمان هدایت تیم های ملی رو به عهده داشته باشین و همچنین گفتن که اخبار کامل تری رو در هفته های آینده از این بخش بازی قرار خواهیم داد

2 : بخش آنلاین هم زیر و رو شده ولی هیچ اخباری بیرون ندادن و گفتم اعلام خواهیم کرد .

3 مشکلات هوش مصنوعی در کد 60 درصد نمایشگاه E3 : دروازه بان ها در صحنه های تک به تک ضعیف عمل میکنن ، دفاع بازی مشکلاتی داره ،گل زدن در کرنر ها آسون هستش
    خوب کد 75 درصدی نسخه تست شده در برزیل : هوش دروازه بان ها خیلی بهتر شده ولی باز هم جا برای بهتر شدن داره و تیم ویژه ای دارن رو این بخش باز هم کار میکنن ، دفاع بازی بهتر شده ، گل زدن در کرنر ها حالا بالانس بهتری پیدا کرده ، زمان پاسخگویی بازی بهتر شده

4 : سرعت بازی 10 درصد از pes 2013 کمتر هستش و بسیار به فوتبال واقعی از لحاظ سرعت شباهت داره .

10. 10 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

هیچ خبری از بازی نیست ؟

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

گفته میشه واسه کنسول های نسل بعد نمیاد!
    یه مزیتی که fifa به pes داره اپدیت راحت ترکیب تیم و نقل و انتقالات هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در نمایشگاه گیمز کام اعلام میکنن که کی عرضه میشه .

من یک سری نکات پخش شده از بازی برای دوستان قرار بدم که شاید رقبت چندانی برای پیگیری اخبار pes 2014 خاطر عملکرد ضعیف این بازی در سال های گذشته باعث بوده رو بگم .

1 : درباره مستر لیک بازی اخبار کمی کونامی بیرون داده ولی اعلام کرده که در مستر لیگ امسال شما میتونین تیم باشگاهی رو عوض کنین و به طور هم زمان هدایت تیم های ملی رو به عهده داشته باشین و همچنین گفتن که اخبار کامل تری رو در هفته های آینده از این بخش بازی قرار خواهیم داد

2 : بخش آنلاین هم زیر و رو شده ولی هیچ اخباری بیرون ندادن و گفتم اعلام خواهیم کرد .

3 مشکلات هوش مصنوعی در کد 60 درصد نمایشگاه E3 : دروازه بان ها در صحنه های تک به تک ضعیف عمل میکنن ، دفاع بازی مشکلاتی داره ،گل زدن در کرنر ها آسون هستش
    خوب کد 75 درصدی نسخه تست شده در برزیل : هوش دروازه بان ها خیلی بهتر شده ولی باز هم جا برای بهتر شدن داره و تیم ویژه ای دارن رو این بخش باز هم کار میکنن ، دفاع بازی بهتر شده ، گل زدن در کرنر ها حالا بالانس بهتری پیدا کرده ، زمان پاسخگویی بازی بهتر شده

4 : سرعت بازی 10 درصد از pes 2013 کمتر هستش و بسیار به فوتبال واقعی از لحاظ سرعت شباهت داره .

از این کلمه فوتبال واقعی ، طبیعی و ... اینقدر بدم میاد که نگو .
    سرعت بازی اگه کمتر از 2013 باشه که دیگه فاتحه بازی خوندس .آخه همینجوریش هم بازی سرعت نداره شوتا انگار صحنه آهسته میرن پاس که میدی جون آدم در میاد که به بازیکنت برسه
    از این pes هم فکر نکنم آبی گرم بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گفته میشه واسه کنسول های نسل بعد نمیاد!
    یه مزیتی که fifa به pes داره اپدیت راحت ترکیب تیم و نقل و انتقالات هستش
    یه جوری میگید برا کنسول نسل بعد نمیاد که انگار همتون کنسول نسل بعد دارید .
    ملت دردشون این گیم پلی خراب شده است . من حاضرم گرافیک بره زمان وینینگ الون ولی این گیم پلی خراب شده درست بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •