تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 47 اولاول ... 29353637383940414243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

چطوری تو تانگل وقتی یه روم انتخاب کردم بازی dont Starve together رو شروع کنم وآنلاین بازی کنم؟!
    راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه bazooka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

ببین وقتی میری تو روم تانگل بازی رو خیلی ساده باس بزنی اجرا ش کار خاصی نمیخواد بکنی ولی باید ورژن بقیه بازیکن ها با تو یکی باشه

داره خودمونی میشه hayderali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    زیر تخت خوابت

پيش فرض

درسته یکاره دیگه هم باید بکنی اینکه وقتی Play Online رو زدی Lan Servers رو هم آن کنی اما یه چیزی کودوم نسخه الان بیشتر بازیکن داره !؟!؟ لینکش هم بزارید اگر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

درسته یکاره دیگه هم باید بکنی اینکه وقتی Play Online رو زدی Lan Servers رو هم آن کنی اما یه چیزی کودوم نسخه الان بیشتر بازیکن داره !؟!؟ لینکش هم بزارید اگر میشه
    فیلم آموزشیش داخله آپارتا هست گفته چه ورژنی
    ورژنش رو خودم بعدا میزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام ب همه.من دانیال هستم.میتونم تو این بازی کلی کمکتون کنم. خودم اخرین ورژن رو از خود سایت استیم خریدم و الان دارم نسخه to gether رو بازی میکنم.درحال حاظر جدید ترین نسخه to gether نسخه 147734 هستش و کلی امکانات ب بازی اضافه شده. درضمن من نسخه ragin of giant رو دارم ک نسخه اخرش هستش. دروازه maxwell door رو هم تموم کردم . میتونم انواع هک این بازی رو ب شما یاد بدم بستگی ب خودتون داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایمیلم هستش . خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
    درضمن انواع روش انلاین یا شبکه بازی کردن و هم دراختیار دارم .
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

سلام ب همه.من دانیال هستم.میتونم تو این بازی کلی کمکتون کنم. خودم اخرین ورژن رو از خود سایت استیم خریدم و الان دارم نسخه to gether رو بازی میکنم.درحال حاظر جدید ترین نسخه to gether نسخه 147734 هستش و کلی امکانات ب بازی اضافه شده. درضمن من نسخه ragin of giant رو دارم ک نسخه اخرش هستش. دروازه maxwell door رو هم تموم کردم . میتونم انواع هک این بازی رو ب شما یاد بدم بستگی ب خودتون داره
    ایمیلم هستش . خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
    درضمن انواع روش انلاین یا شبکه بازی کردن و هم دراختیار دارم .
    با تشکر
    دقیقا همون نسخه هست 147734 من کلا نمیدونم چظوری با تانگل کار بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

بچه ها ی نکته درمورد مدهایی که گزاشته بودم
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

لینک هاشون زمانشون محدوده و بعد پاک میشن اگه میخواین مد dont Starve و ِDont Starve Together رو بگیرین برین سایت خود klei حال ندارم لینکش رو بزارم برید تو بازی قسمت mods ,گزینه ی more mods رو بزنید یا یکی از تاپ مودها رو بزنید

از طریق وورکشاپ استیم هم میشه
    برای دانلود مدهم باید حتما ثبت نام کنیبا تشکر .خودم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اول در سایت تانگل ثبت نام می کنید . بعد تاگل رو از خود سایت دانلود و نصب میکنید. دقت کنید اول نصب از شما برای نصب نت ورک تانگل سوال می شود ک اگر ان را رد کنید تانگل شما وصل نخواهد شد (خودم هم همین مشکل رو داشتم ) بعد از نصب دستگاهتان ری استرات کنید و تانگل رو باز کنید. شاید برای خیلی ها باز نشو و ارور دهد . مشکلی نیست دوباره ری استارت کنید و دفعه ی دیگه حتما باز خواد شد.
    در قسمت پایین ایدی و رموزتون با اون در سایت ثبت نام کرده بودید رو وارد و لاگین ی شوید. در قسمت چب روم action رو انتخاب میکنید و پیچ ها را رد میکنید تا ب d یرسید. اخر صفحه چند روم از dont starve می بینید . شما فقط در روم dont starve together وارد شوید و با چند بازیکن صحبت کنید و سرور مشترک خودتون رو بسازید

اگه کار دیگه ای هم بود در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

وارد action میشیم و dont starve together رو انتخاب و وصل میشی م بعد بازی رو اجرا و وارد سرور دیگران میشیم یا خودمون میسازیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خوزستان _ اهواز

پيش فرض

ممنون از شما دوستان عزیز

الان هم ی مود توپ براتون گزاشتم اگه نمیتونید دانلودش کنید بگین دوباره اپلودش کنم

- - - Updated - - -

اول در سایت تانگل ثبت نام می کنید . بعد تاگل رو از خود سایت دانلود و نصب میکنید. دقت کنید اول نصب از شما برای نصب نت ورک تانگل سوال می شود ک اگر ان را رد کنید تانگل شما وصل نخواهد شد (خودم هم همین مشکل رو داشتم ) بعد از نصب دستگاهتان ری استرات کنید و تانگل رو باز کنید. شاید برای خیلی ها باز نشو و ارور دهد . مشکلی نیست دوباره ری استارت کنید و دفعه ی دیگه حتما باز خواد شد.
    در قسمت پایین ایدی و رموزتون با اون در سایت ثبت نام کرده بودید رو وارد و لاگین ی شوید. در قسمت چب روم action رو انتخاب میکنید و پیچ ها را رد میکنید تا ب d یرسید. اخر صفحه چند روم از dont starve می بینید . شما فقط در روم dont starve together وارد شوید و با چند بازیکن صحبت کنید و سرور مشترک خودتون رو بسازید

اگه کار دیگه ای هم بود در خدمتم
    اوکی بینم چی میشهممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •