Canon EOS 650D
![]()
Canon EOS 650D
![]()
مفهموم یا پیام این عکس چی هست؟
در انتظار زاینده رود
![]()
سلام,
بند امیر, ولسوالی یکاولنگ, ولایت بامیان, افغانستان
سلام عزیز
برای خود من جدا زیستن و تک افتادگی (یا به عبارتی عدم سازگاری با دیگران)
جایی که عکس را گرفتم همه درختان به صورت ردیفهای منظم کاشته شده بودند این یکی به تنهایی جدا از بقیه رشد کرده بود
کمی رنگ پس زمینه را دستکاری کردم تا شاید این مفهوم بهتر منتقل شود هر چند نمیدانم درست درآمده یا نه![]()
Last edited by vtn54; 28-08-2013 at 01:25.
Last edited by vtn54; 01-09-2013 at 22:40.
دوست عزیز vtn54 لطفا در هر پست فقط یک عکس بذارین .
ممنون .
سلام عزیز
من برای اولین بار که در این تاپیک پست دادم سه عکس را به صورت متوالی در سه پست مجزا ارسال کردم ولی چون یکی از مدیران محترم این بخش هر سه را به یک پست منتقل کرد لذا پس از آن عکسهایی را که به صورت متوالی پست میشوند را در یک پست قرار میدهم
از آنجا که نه در اولین پست این تاپیک و نه در کل انجمن عکاسی قانونی در این مورد دیده نمیشود لذا اگر مدیران محترم در این مورد راهنمایی کنند ابهام از بین میرود.
ارادتمند![]()
آیا از نظر بارگذاری و اختصاص حجم فرقی داره تو یک صفحه ی تاپیک ، دو پست با دوعکس ارسال بشه یا یک پست با دو عکس؟؟
فقط وقتی تو چند پست متوالی ارسال میکنید ، بی جهت تعداد پستها بالا میره و بقیه میرن تو صفحه ی جدید و از لحاظ پیکربندی به هم میخوره
برای خود کاربر مفیدتره که که عکس هاش تو پست های جدا ارسال بشه چون تشکر های هر عکس مجزا میشه.
خب تعداد پست کاربر ها بالا بره مگه چی میشه ؟ اسپم نباشه که مشکلی نداره. شکل صفحه ها هم اگر قانون حجم عکس رعایت بشه به هم نمی خوره.
به هر حال در این مورد فقط نظرم رو گفتم نفع خاصی برای من نداره.
+ یادمه قبلا چنین قانونی بود و مدیران هم تذکر میدادن. بعدا هم اطلاع رسانی نشد که این قانون برداشته شده روی همین حساب گفتم.
Last edited by Miss Artemis; 28-08-2013 at 22:49.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)